Igen, sajnos csúsztatják
Én addig a light novelt kezdtem el fordítgatni csak így magamnak. nem kis projekt főleg egyedül, január végén kezdtem, és az első kötet 75%ánál tartok. amúgy most jött ki a 24. kötet
Sword Art Online (SAO)
Ez a rohadt helyzet sajnos ilyen. rengeteg animét csúsztattak, a Fate film pl ugyanazon nap jött volna és előbb jelentették be a csúszását. gondolom próbálták tartani a határidőt. de ha ez a minőség ára, nehéz szívvel de azt mondom, oké jöjjön egy kicsivel később.
Hát én eleve úgy voltam hogy a minőség miatt is lett kettészedve. NA meg az előzőleg írottak miatt. De nem gondoltam hogy ennyi híja van még. Csak ne legyen benne még több. Egy csúszás így is úgy is 3 hónapot jelent a szezonok miatt. Az anime sorozatoknál.
Amúgy a filmért meg eleve csúszhatnak mivel elvileg a vírus miatt nincsenek is mozik.
Én inkább a csúsztatással értek egyet. Nincs értelme leadni 6 részt ha mondjuk annyi van kész ha utána várni kell mondjuk fél évet a folytatásra megint. Bízunk benne, hogy lassan javulnak a dolgok és ősszel lesz egy jó adag anime döpping.
Hát csak ne legyen úgy mint az Avatar Kingnél. Az nyári szezonos lett volna tavaly, azóta sincs hír róla mikor jön. 😭 Az SAOt is vártam már nagyon, várom, hogy megtudhassam miként pofozzák vissza a lányok az életet Kiritoba. Az előzetes alapján hatalmas harcok várhatóak és érzelnes is lesz.
Egyszerre biztos nem lesz nagy anime dömping. Mivel leadásnak is van egy limitje. Szóval bizonyos műsoridő van. Nem adhatnak le többet mint ami van. A jó kérdés mivel pótolják ezt a kimaradt időt a csúszások miatt?
Max a mozikba lesz majd dömping.
A SAO-val meg azt nem értem hogy az előző 12 részt is lehetett volna halasztani ha még a második feléhez ennyi híja volt. Vagy gondolták behozzák? Lehet jobb lett volna fél év csúszás ás egybe leadni a 24 részt. Nem is tudom mi lett volna a jobb.
Azt azért remélem nem fog Kiritó csak úgy kipattanni a tolószékéből és hatalmas erővel tombolni. Valami rendes történet kell a felépüléséhez.
Mondjuk én simán el tudom képzelni, hogy csak úgy kipattan, mivel a teste eleve nincs jelen, csak a Fluctlight-ja szenvedett sérülést. Tehát ebben az inaktív időszakban simán regenerálódhatott szellemileg/lelkileg. Meg ugye a bemutatóban, amikor kinyitotta a szemét, a sárga szemű Kiritot láthattuk, aki eddig is elég op volt.
A sárga szem az nem a SAOs avatárjának volt csak? mármint tudom lemásolták a kinézetét a játékba, de amikor Heatcliffel csap össze végleg, akkor sárga volt neki.
a 12 rész mellett költségvetési szempontokat is hallottam felhozni. így többet tudnak költeni rá (ne kérdezzétek miért, szerintem is egyenlő a 2db X összeg, vagy 2X összeg egyben )
Elég sokat használta Kirito azokat a bizonyos sárga szemeket
Több elnevezését hallottam már nem tudom melyik a hivatalos.
Hívjuk mondjuk admin módnak.
Kirito mindig akkor használja mikor elöntik az érzelmek és leginkább nyerni akar. Először Asuna halálakor használta, utána használta az ALO-ban amikor sikerült betörnie a kapun, utána előjött GGO tornán is a legvégén stb.
Mit is jelent ez? Az embernek sikerül a rendszer fölé kerekednie így magyarázzák az első évadban.
Kiritora olyankor nem érvényesek a rendszer szabályait. Pl. Sebezhetetlen, halhatatlan lesz vagy maximális sebzésre lesz képes.
Ha látta valaki az Accel World animét ott kb mindenki erre az erőre épít amikor a képzeleted erejének sikerül legyőznie az ellenfelet.
Ugrás a fórumra: |