Most milyen előzetesre gondolsz dungeon?
Hogy jönne ezután egy Progressive anime évad? Az attól függ mennyire lesz népszerű a film. De a Kimetsu no Yaiba-t nehéz lesz lenyomni
Anime/Manga hírek
Azért döntöttek a film mellett, mert borzasztóan felesleges bármi erőfeszítést eszközölni olyasmire, aminek előre tudod a végét. Kawahara nagyot akart a 100 szinttel, de képtelenség részletesen bemutatni az összeset, főleg úgy, hogy a Progressive kötetenként 1-et halad. Felesleges az egész.
Jaeger írta:
Hogy jönne ezután egy Progressive anime évad? Az attól függ mennyire lesz népszerű a film. De a Kimetsu no Yaiba-t nehéz lesz lenyomni
Azt értem dungeon, de összesen van eddig kötetben 7 szint. Nem tudom az miben lenne érdekes ha látnánk mondjuk addig, de utána meg semmit.
Szerintem most bedobják ezt a filmet azután pedig folytatják a Alicization után a storyt.
Hivatalosan, viszont a stúdió és az írók mögött nem tudjuk, hogy hol tart a story . Ezt egyszer elmondtam a one piece témában. Mert az animációs csapat sokkal több infóval rendelkezik ,mint mi nézők . pl Akame Ga Kill , amit a manga elött lesporiezte a történet végét, 70% és a vége stimmelt .
Ne érst félre, nem akarom elítélni a véleményedet , mert a végén nektek lesz igazatok .Elméletileg 6 filmet említettek .
*Sóhaj*
Oké, dungeon. Vegyél egy mély levegőt, és próbáld meg értelmezni az eddig leírtakat.
1. A Progressive nem egy reboot, hanem foltozás, ami inkább Asuna szemszögére koncentrál.
2. Eddig összesen 6 kötete van, a legutolsó több, mint 2 éve jött ki, és mindössze a 7. szinten vannak a 100-ból. Tudjuk, hogy miként végződik Aincrad, nem lesz itt 75 vagy 100 kötete a műnek, ugyanennyi mozifilmmel a háta mögött. Nonszensz.
Nincs semmi információ 6 mozifilmről. Vagy szerinted évente jön majd egy az elkövetkezendő 6 évben? Miért nem jelentették be, ha ezt tervezik?
Egy hozzászóló írt 0 valóságalappal a PV alatt arról, hogy 6 film lesz. Elképzelhető? Igen, de hivatalos bejelentés nem történt, és mindezt arra alapozza, hogy a mozi alcíme az 1. szintre utal. Szóval ameddig nincs hír róla, addig nem tekinthető igaznak az információ, csak rajongói vágynak.
Bocsánat, de milyen cselekmény? Mi a különbség a között, hogy az 1. szint kap egy mozifilmet, és a következő 5 szint mondjuk 25 részt, ha a végeredmény így is csak pár szint megtétele a 100-ból, valamint tudjuk, hogy Aincrad hogyan végződik? Mi itt a cselekmény neked, ha a film elmondja, hogy miről is van szó?
A kérdésre válaszolva, előfordult már, de nem bevett stratégia, és általában az anime még le is adja a mozifilm tartalmát, hogy ne legyenek sötétben azok, akik kihagyták.
Találkoztam olyan fimmel , mint pl KOE NO KATACHI , amit egyetlen egy filmmel feldolgozták az egész mangát, kisebb nagyobb változtatásokkal , viszont olyannal még nem találkoztam, ami 2 vagy 3 több filmmel feldolgozták a mangát, vagy novelt .Sok animét néztem, de ilyennel még nem találkoztam .Kicsit meglepett .
Jó, nem akarok ezen tovább lovagolni, csak remélem javítani fogják azt, amit elsőre elcsesztek .2021 év se lesz unalmas .
Kara no Kyoukai, Digimon Adventure tri., Kizumonogatari, Fate/stay night: Heaven's Feel, Rebuild of Evangelion, és bár OVA/ONA de eleget tesz a kritériumnak a Hellsing Ultimate és a Mobile Suit Gundam: The Origin is. Biztos vannak még, de már így is OFF-ban vagyunk. xD
Szó szerint azt írtad, hogy olyannal még nem találkoztál, ami 2 vagy 3 filmmel feldolgozott volna mangát vagy novelt. Ha a Kizumonogatari egy külön novel a Monogatari szériában, akkor lefedi a kritériumot, hiába voltak belőle már évadok. A Digimon ezen változata pedig kizárólag 6 filmben lett megvalósítva, hiába volt előtte több változata is.
Ugrás a fórumra: |