Köszi! A manga4life az, ami már nem jön be sajnos, de a másikon fenn van a Yona, úgy látom.
Szezonos animék/mangák
Nem fogott meg összességében, pedig próbáltam megkedvelni. De a végén lévő előzménnyé válást értékelem.
Én is egyetértek, hogy végül is nem lett olyan nagy szám viszont voltak benne jó pillanatok is. És jól összefúzta a végén az egészet a Soul Eaterrel.
A legutolsó fejezet végén lévő next is Soul World jelent valamit? Esetleg, hogy folytatja egy másik mangával vagy ez csak utalás a Soul Eatere?
Mivel úgy tudom azt nyilatkozta, hogy ezután visszavonul.
Szerintem arra utal, hogy a Soul Eater világa következik az univerzumuk idővonalán. Ezért is látjuk a karaktereket a végén. Maka anyja is felfedésre került. Ideje volt.
Beszélt róla Ookubo-sensei, legalábbis úgy emlékszem, hogy elhintette annak lehetőségét vagy tényét, hogy ez lesz az utolsó mangája. Mindenesetre fenntartva a következő művének lehetőségét, a magazin az általános zárószöveget tette az utolsó fejezethez. Ha tényleg ennyi volt a pályafutása, akkor a kötetes kiadásban biztos, hogy beszélni fog róla bővebben.
Ezt a művet rögtön ajánlotta, a magazinban ez veszi át az Enen no Shouboutai helyét. A szerző állítólag Soul Eater rajongó, így azt is mondhatnám, hogy átadja neki a stafétát.
https://mangadex....5837453f/1
Köszönöm az infót akkor lehet belenézzek abba a műbe.
Egyesítve 2022.03.15 11:37:05:
Kanojo Okarishimasu-ban végre megtörtént a sok trollkodás után a nagy pillanat... Bár számomra nehéz eldönteni, hogy Chizuru örült ennek az egésznek vagy nem...
Olyan érdekes arcot vágott a bizonyos pillanat után.
Bár tuti valami nagy trollkodás fog még jönni.
Szerk 2022.06.07.
Ha érdekelne valamilyen sport anime mi jöhetne szóba? Focisból a Tsubasát már láttam
De mi a legjobb összeségében? Tudom van kosaras meg röplabdás. De valami maradandó darabot keressek. Szóval várom a véleményt.
Haikyuu vagy mi, röplabdás fiuk, nem láttam mert nem szeretem az ilyeneket, de akik szeretik nagyon dicsérték. Meg kuroko no basuke, ez valami kosárlabdás, természetesen ez sincs a listámon. Szóval ha én hallottam róluk akkor talán jók azoknak akik csípik az ilyeneket.
Meg van még a Hajime no ippo az meg bokszolós, azt se nézem meg.
A Haikyuu!!-t mindenképpen ajánlom, de nincs szerintem abszolút legjobb sportanime. Ahány sport és korosztály, annyi műfaj és választék. Pontszám alapján keresgélnék. Továbbá az sem árt, ha a sportág része érdekel, mert hiába vannak nagyra becsült művek, ha egyszerűen nem érdekel az adott sport egy fikarcnyit sem, akkor nem fogom megnézni.
https://myanimeli.../30/Sports
Köszönöm a tippet elgondolkozom rajta
Nem tudom miért kínzom még magam (Rent a Girlfriend mangával)
Mikor igazából csak egy időhúzás az egész. De lehet hiányzik egy igazán jó romcom manga.
A mai fejezetben bebizonyosoott, hogy újabb 100 fejezetig nem tudunk meg semmit
Az anime emlékeim szerint le lett zárva. Azt látom, hogy van valami folytatása a novelnek, de eddig nem nyúltak hozzá, semmit nem jelentettek be, hogy folytatnák, vagy meganimálnák.
Van aki követi a Dandadan című mangát? Hétvégén kezdtem el diplomadolgozat írás helyett (felelős felnőtt hozzáállás ugyebár) és nem tudom szórakoztam e valaha ilyen jól bárminek az olvasása közben
Ha valakit érdekelne, leginkább a chainsaw manhez tudnám hasonlítani (a mangaka dolgozott is együtt Fujimotoval a Fire punchon elméletileg) csak gore helyett itt inkább a komédiára/állatságra megy rá a mű. Többet nem akarok írni róla, az első fejezet is akkora hullámvasút volt, hogy az leírhatatlan, valamint végig képes ezt az állatságot fenntartani. Érdemes full vakon belemenni, pár fejezet után úgy is látni fogja az ember hogy elkapja e a hangulat vagy nem bírja ezt a stílust.
Jókat hallottam róla, de nem éreztem késztetést az elkezdésére. Talán majd egyszer. Az ilyen művek hajlamosak nagyon jól kezdeni, aztán relatíve hamar leülnek, vagy elmúlik a kezdeti varázsuk. Fujimotónak szerintem például sokkal jobbak a one-shot mangái, mint a Chainsaw Man.
Ugrás a fórumra: |