Hát igen mint ahogy írtam nem rosszabb vagy jobb lett az anime animáció hanem másabb lett. Már igények, más eljárások, ez már csak a kor szülötte.
Ezért is van az hogy ha valaki mint én is a régin nőtt fel másképp áll hozzá az újhoz. Kinek jobb kinek rosszabb.
Milyen bukfencekre gondolsz? időutazósdi nem volt az.
A Gokuék 3x mennek a jövőbe 1 ellenséget legyőzni sztem az elég nagy bukfenc,kb mintha Freeza elengedte volna Gokuékat a Namekről....2x is XD
Meg ez a telóból megtanulom a mafubát,de otthon hagyják a pecsétet dolog is elég érdekes,mikor a bödönre rajzolni is elég lett volna,meg Goku mintha agyatlan idióta lenne közbe meg a Z-ben egyátalán nem ilyen volt,és nagyon sok karakter esett ennek áldozatul sajnos,harcok sem elég komolyak hozzájuk képest szerintem stb.
Ilyenek nekem is feltűntek,nem csak a grafikával vannak bajok a sorozatban,de sajna a régi rajzok már nem térnek vissza. :/(Persze régen is voltak rossz rajzolások de pl Trunks külseje sem a legjobb választás lett.)
Szerkesztette: shrek11 - 2016.11.10. 19:38
Kurosawa
Kérdésedre a válasz,pl hogy Zamasu elcserélte a testét Gokuval,aztán előre ment a jövőbe a másik Zamasuhoz,akkor nem az lenne a logikus,hogy a jövőben is már Goku testében találja Zamasut?Engem igazából az dühít,hogy Trunks ,hogyan volt képes behozni ekkora szintű lemaradást?Legalább próbálnák megmagyarázni,mindegy mivel,de egyik pillanatról a másikra Black Gokuval egy szintre ért,semmi edzés nélkül,és ezt ki kell,hogy emeljem,mert a DB-világában mindíg fontos szerep jutott a trénngeknek,jaa,mert dühös volt?!Amikor az anyját megölték a szeme láttára,az nem adott volna neki elég okot bedühödni???Vagy még amikor Sátán harcolt a másik Dermesztő ellen a tornán,ott küszködött a speciális támadásával,mert nem hagyták,hogy be"töltődjön",korábban sosem csináltak ekkora problémát ebből,amikor Sátán használta ezt a támadást,és még talán Goku meg is jegyezte,hogy ennek a technikának a hátránya,hogy sok idö kell az előkészületeihez,már ez magában fel idegesített,mert a KAMEHAMEHA se lehet egyből el sütni,de azzal nem vacakolnak soha sem,vagy az univerzum csillag gömbök mivel jobbak a földieknél?fel tudnak támasztani,újra tudnak alkotni egy egész földet,de valami plusz,amit a Dende féle gömbök nem tudnak???Fölösleges volt behozni a sztoriba szerintem!De annyi ilyen kis apróság van,lehetne sorolni reggelig!
Zamasu elcserélte a testét Gokuval,aztán előre ment a jövőbe a másik Zamasuhoz,akkor nem az lenne a logikus,hogy a jövőben is már Goku testében találja Zamasut?
Nem, mivel Goku ott már réges régen halott, így Zamasu még csak nem is tudhatott a létezéséről, szóval hogyan lophatta volna el a testét?
Illetve több idősík van. Mint mondtam ebben nemigazán volt logikai bukfenc. Szintén nem az ha valamit direkt úgy alakítanak a készítők a történet miatt,ahogy. Nem Toriyama felejtette el a pecsétet,hanem DIREKT így lett kitalálva.
3x kellett menniük mivel nem bírtak velük,még most se nagyon. De el is hangzik,hogy Blacknek minél több alkalma van harcolni Gokuval annál erősebb lesz,ezért engedik el. Történet és okok.
El kellett érnie egy szintre Trunksnak a faterral gyakorolt Ki tréninggel,hogy tudjon ekkorát ugrani.Tehát edzett,lehet ez kimaradt neked.
Az a plusz,hogy létre tudnak hozni egy egész bolygót,de ki tudja akár többre is képesek,ha már két isten is harcolt értük. Se földi se namek gömb ilyet nem tud,ezért supergömbök,nekem ez elég többlettudás
Szóval ezek közül kb egyik se hiba vagy bukfenc,csak lehet nem voltál figyelmes vagy nem élted bele magad annyira.
Ettől függetlenül elismerem h akadhat hiba,ilyen mindig is jelen volt a Zben is,mégse hagyta abba a rajongást senki
Senki nem állítja, hogy tökéletes a sorozat, mert messze van attól, de itt is jó páran, meg a számok alapján máshol is szeretik az emberek. Nem azért mert a világ legjobb története és fordulatai vannak benne, nem azért mert a világ legkidolgozottabb karakterei szerepelnek benne és nem is azért, mert olyan szép lenne, egyszerűen csak sok embernek baromi szórakoztató és ennyi az egész. Én is leülök elé vasárnap reggelente és néha úgy beleélem magam mintha 10 évvel fiatalabb lennék és nagyon szórakoztat és ennyit várok el egy Dragon Ball sorozattól. Emellett nem hiszem hogy bárki is állította volna, hogy hibátlan a sorozat, egyszerűen szemet hunyok én is a hibák felett, mert nem azért ülök le nézni valamit, hogy idegeskedjek rajta.
Azt meg nem mondom, hogy ha valakinek nem tetszik ne nézze, mert szíve joga azt művelni a szabadidejében amit akar, de nekem sem tetszett a GT, mégis végignéztem mert hát akkor annyira ráértem és nem kezdtem el lázadozni a végén, hogy mennyire nem tetszett, hanem csak így feldolgoztam magamban, hogy számomra inkább a Z-nél ért véget és ennyi
Én sem hagytam abba a rajongást,csupán csalódott vagyok!Én úgy emlékszem,hogy nem létre hozott egy bolygót,hanem vissza hozott egy elpusztult föld bolygót,amire a földi gömb is képes lenne,pl a Buu részek végén!
"El kellett érnie egy szintre Trunksnak a faterral gyakorolt Ki tréninggel,hogy tudjon ekkorát ugrani.Tehát edzett,lehet ez kimaradt neked"....Hát azt nem igazán nevezném edzésnek,hogy Vegita le ütötte,kb ennyi volt,bár azt el tudnám képzelni,hogy megcsinálták vele a szuper csillagharcos rituálét,bár ezidáig ezt nem mutatták,talán később majd ez lesz a magyarázat,hogy miért lett ekkora ereje hirtelen....És ez az idősíkos dolog,minek kell ennyire túl bonyolítani ,vagy most már Stephen Hawking írja az animét?Amikor a Z részekben vissza jött Cell a jövőből,azt valahogy sokkal logikusabban és könnyebben felfoghatóan tudták előadni,pedig az se volt egyszerű sztori!
Abban egyet értek, hogy egy épkézláb face to face - 1v1 nem volt a superben, ami sokáig tartott volna. Itt a harcokat aránylag gyorsan lezavarják, valami oknál fogva. Bills ellen volt még a nagyfilmben talán egy értékelhető harc, ott volt a torna ahol Hit ellen valamit talán próbáltak mutatni egy 1v1-et de ott is csak a kaioken-re ment rá a dolog (ami persze a legjobb jelenet volt a sorozatban), de ezen kívül nem volt értékelhető.
Nem beszélve arról, hogy a Z többi hősei MIND parkolópályán vannak.
Be lehetne hozni mindenkit a történetbe, hisz a Z is erről szólt, hogy míg pl Goku utazott a namekra vagy 15 részen keresztül addig a többiek bandáztak a Namekon, harcoltak...izgalmas volt, főleg mikor közben mutatták Goku hogy készül az űrhajóban....
Nekem alapjáraton nincsen grafikai problémám a Superrel, nem itt bukik el a sorozat. Nálam ott bukik el amiket ti is írtatok, hogy 3x menekülnek el, 3x térnek vissza, Trunksnak adtak egy levelUP-ot amit nem tudok hova tenni, Vegitát miért kell mindig lekicsinyíteni Gokuhoz képest. Piccolo, Gohan, Goten, Little Trunks, Krilin, Tenshinhan és a többieket is mutathatnák, legalább csak addig, míg edzenek, gyakorolnak, Piccolo meditálna vagy valami de semmi... Velük is az lesz mint Future Trunks-al, hogy egyszercsak kapnak úgy egy powerUP-ot a semmiből... ilyenekkel buktatják a sorozatot az én szemszögömből...
De persze fogom nézni tovább, mert tetszik :-)
A Gt-részeknél azért nem volt soha semmi negatív kritka felőlem,mert tudtam,hogy nem az eredeti alkotók készítik,fel vásárolták,és fejős tehenet akartak belőle csinálni!
Kzo, most gondold el, hogy a Zamasu saga legalább 80 részig tartana mint a Z-ben. Körülbelül egy év múlva lenne vége. Addig meg is bolondulnánk.
Régen jó volt, hogy hosszú részeken át húzták a dolgokat, de most biztos nézőközönséget buknának, ha a finálé helyett betennék vasárnapi részbe, ahogy Pilaf meglátott egy nőt az áruházban és el akarják csábítani.
Kzo, most gondold el, hogy a Zamasu saga legalább 80 részig tartana mint a Z-ben. Körülbelül egy év múlva lenne vége. Addig meg is bolondulnánk.
Régen jó volt, hogy hosszú részeken át húzták a dolgokat, de most biztos nézőközönséget buknának, ha a finálé helyett betennék vasárnapi részbe, ahogy Pilaf meglátott egy nőt az áruházban és el akarják csábítani.
Ez a lényeg,ha normális tartalommal lenne megtöltve a saga,akkor elnézegetnénk mi 80 részig szivesen,de pont most mondod,hogy ha húznák még egy picit a dolgokat,akkor senki nem nézné,mert ebben a tartalom annyi,hogy Gokuék jövőbe mennek,vissza jönnek,megint vissza mennek megveretik magukat megint haza,az ellenség meg csak vigyorog,pedig ha halottak lennének,Zamatsuék azt csinálnának amit akarnak,ami amúgy a céljuk is csak úgy mellékesen,erre pár ember megmenti Gokuékat előlük,értitek sima emberek,akiket már Raditz levett kis ujjal,ezek meg istenek...semmi értelem.
Anno én nagyon szerettem,mikor Gohanék a namekon ügyködtek miközben Vegeta szivatta Dermesztőt,vagy mikor kergették Dr Gerot a hegyek között,de ahhoz épkézláb mellékszereplők kellenének,azok meg nincsenek jóformán csak Goku meg Vegeta,az meg édes kevés,a hülyeségek meg,hogy sniperrel lövöldözik Blacket meg hasonlók,vicc.
Szerkesztette: shrek11 - 2016.11.10. 23:26
Szerintem az a baj, sok emberen a nosztalgia szemüveg van. A mostani részek se olyan rosszak. A Zamasu harcok elég hosszúak, nem érzem rövidnek. Cell esetében is visszamentek többet edzeni szóval ne tudom mi a gond.
Ma mások az elvárások nem csinálhatnak 20 évvel ezelőtti részeket. A Supert a mostani gyerekeknek készítik nem a veteránoknak.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Jut eszem, most akkor végül is ez a fehér ssj bevált vagy mi, legalább is a haja fehér.
Ha úgy használják a potorát, hogy ssj-ben vannak, akkor a fúzionált illető örökké ssj-ben lesz onnantól. Black ssjr-ben volt mikor használták a potorát. Szóval a mostani Zamasu is ssjr-ben van, csak az most már fehér. Az ssjr azért lett úgy elnevezve ahogy, mert rózsaszín volt, de most fehér. Más szóval igen, nyugodtan ki lehet jelenti, hogy ez egy "ssjw", "fehér ssj" stb.