Hol lenne meg a 900 egység?
Tehát aszt mondod, többször erősebb mint pl. Raditz volt anno?
Tudtommal Raditznak 1200-1300 energiaegysége volt a harc elején. Yairobenak meg csak mikor Kamiéknál volt, lett nagyobb egysége. (OK lehet nem 900 csak 700 )
Whis azt mondja, hogy ha összefognának le tudnák győzni. De ő összedolgozásra gondolt, nem a fúzióra. Vegetto simán legyőzné Beerust. Ráadásul Vegettoban ott van a csata közbeni fejlődés, amire Beerus nem képes.
Ezeket dolgokat úgy mondod, mintha már kiderültek volna, hogy tényleg így vannak. A pusztítás istene a legerősebb az univerzumban, és nem véletlen tölti be a pozíciót Beerus.
A pusztítás istene a legerősebb az univerzumban, és nem véletlen tölti be a pozíciót Beerus.
Fölösleges így túlhypeolni Beerus-t. Ez dragon ball. Itt előbb-utóbb minden karakter "elévül". Ott volt Cell, Buu, Gohan, Gotenks, mind a top kategóriát képviselte a maga idejében, most meg egy pöccintés lenne még alap Goku/Vegetának is. Senki sem verhetetlen (Zeno esetleg kérdéses, ő talán megmarad a legerősebbnek, de ki tudja). Viszont Beerus... Még csak ha egy univerzumra is szűkítsük a kört, még akkor is van nála legalább egy erősebb karakter, Whis, aki azóta, hogy behozták Zeno-t és a főpapot, már szintén nem tűnik olyan nagy számnak. Az, hogy Vegetto meg erősebb mint Beerus (nem is kicsivel), tényleg így van. Legalábbis így kéne lennie. Borzasztó nagy logikátlanság lenne, ha még így is gyengébbek lennének nála, talán még az eddigi jópárnál is nagyobb...
Mindent összevetve az a lényeg, hogy Vegetto minimum 10-20 részig megmaradjon. Nagyon rossz kedvem támadna, ha valahogy szétválnának. Például All chan megjelenne és megkérnék, hogy szedje szét őket... Rosszul lennék rendesen.. Öröm lenne nézni Billst, ahogy kétségbeesik amikor meglátja Vegitot.
Szerintem amugy Beerus nem esne pánikba. Inkább örülne, hogy megkapta a Super Saiyan God-ot és végre 100%-os erejével nyomhatnának egy harcot. Csak kérdés hol mert egy bolygó tuti nem bírná ki
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Még egyszer: Nem tudjuk, hogy valójában milyen ereje van Beerusnak. Nem láttunk igazi komoly harcot tőle... De pl ott van amit Zamasu ellen csinált, az elég bizonyíték sztem, hogy ha komolyan veszi akkor van hatalma.
Valszeg Vegettó megizzasztaná Beerust, de sztem elég nagy hiba lenne, ha Vegettó lezúzná Beerust. Akkor megint az lenne amit Beerus nem akart már a tornán sem, hogy Goku elbízza magát hogy ő a legerősebb az unverzumban, még Monaka-nál is. Illetve akkor a Hit elleni harc is fölös lenne a jövőben, mert ha Beerust legyőzi akkor Hit-et is.
A készítők részéről sztem hiba lenne ha most MÉG így a 65. rész körül erősebb lenne Vegettó/Gogeta (mittom én melyik) Beerusnál... Persze később nem kizárt, hogy a fúzió lesz az, akit Beerus megálmodott...
Kzo Ha ssjg Goku nem lett volna közel Beerus-hoz, akkor semmi értelme nem lett volna az egésznek. Hiszen ugyan úgy lecsaphatta volna egy kézzel, ahogy azt az ssj3-al tette (főleg ha még Vegetto-nál erősebb lenne), így az egész "végre valakivel egy jót küzdhetett"dolog szintén értelmét vesztené. Amit Whis mondott arról, hogy Goku és Vegeta együtt (nyílván fúzió nélkül) már megközelítheti Beerus-t, szintén ezt támasztja alá (ha meg Whis mondja, akkor csak úgy van). Attól meg, hogy Vegetto erősebb Beerus-nál, Gokuék semmivel nem bíznák el magukat, hisz egyenként még mindig gyengébbek, örökre meg nyílván nem maradnak Vegetto-ként.