Ezzel a Vegitos dologgal még nagyot alakíthatnak, ha nem vállnak újra szét még vagy 25-30 részig. Fellendíthetné a sorozatot rendesen, akár egy Z szintet is hozhatna, mivel ebben regneteg potenciált látok.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Nem tudom ez így mekkora spoiler, mivel nagyrészt csak feltételezem, de azért spoilerbe rakom.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Ugye most már Herms is írta, hogy a 67.rész címében benne van Farewell Trunks. Ez tényleg lehet valamilyen fajta önfeláldozás is, de az is lehet hogy tényleg vége lesz az arcnak a 67. részben, bár ezt én kétlem, mivel még december közepén fogják bejelenteni az új arcot és az eddigiekből kiindulva, utána még 1 hónap mire el is kezdődik. Nem hiszem hogy addig csak ilyen lazább részek lennének, viszont ha ez lenne a helyzet, akkor szívesen látnék 1-2 ilyen slice of life részt Vegettoval a szétválásuk előtt, azt még élvezném is Sok mindent kilehetne belőle hozni, csak a kretivitásukon múlik. )
Ezzel a sok spoillerezésnek mi értelme!? Eleve benne van a fórum nevében hogy spoiller nélkül! Na de mindegy nem érdekes.
Amúgy ha már mindenki azt magyarázza amit, akkor azt monda már meg valaki nekem, hogy egy történet főhőse hogy halhatna meg? Pláne ha még feltámasztani sem tudják? Na ennyit szerintem a találgatásokról.
Trunks itt nem főhős. De ha az is lenne,ha olvasott lennél tudnád,hogy számtalan történelmi történet is így végződik,a főhős nem éri meg azt amiért küzd. Ettől csak több lenne,mint karatker.Ezt már leírtam egyszer,nem mese ez,hogy minden happy enddel végződik.
De éppen a DBben is volt már ilyen, ha Gokuval megtehették akkor Trunks már nem sok vizet zavar.
Valahogy ki kell iktatni véleményem szerint,még egyszer már hülyeség lenne eljátszani az időutazósdit ha meg élve marad minden fan azon hisztizik,hogy hozzák vissza.
Ebben a világban Trunks a főszereplő! A Db meg nem az a fajta ahol a főhős meghalna, legalábbis hogy úgy is marad! A Db-ban ha valaki meg is halt volna (főhősök, jók) közül azokat mindig visszahozzák a gömbökkel! Itt már nincs gömb, (abban a síkon időben) így nem hinném, hogy meghalhatna ha nem tudják visszahozni.
goku5 Az nem számít "spoillerezésnek", ha el van rejtve, hisz erre lett kitalálva a gomb. Ha nem akarsz tudni róla, akkor nem nézed meg. Ez ilyen egyszerű. Ha megnézted, az azt jelenti, hogy tudni akartál róla. Szóval mi a probléma? Vagy nem bírod ki, hogy ne nézd meg? Mert az se mentség... Viszont amit te csinálsz, idézem, (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: "egy történet főhőse hogy halhatna meg?" ) már inkább a fórum neve ellen van (ha már ennyire szereted ezt felhozni).
Rotcsa
A Föld felszíne (főleg a városok) egy része, igaz, pocsék képet fest. De Ahogy láttuk, hol is él a 2 Zamasu, nincs veszve minden.
Idővel rendbe hozhatóak a károk, de lakhatatlannak nem nevezhetjük.
Az emberiséget óhajtották kiirtani, a természettel és a bolygóval semmi bajuk sincs. Ezért se alkalmaztak (szerintem) planéta pusztító támadást.
Legalább is eddig!
Még ha Trunks fel is áldozza magát, az még nem jelenti azt hogy végleg halott marad...
Simán lehet, hogy végén jön Zénó és visszacsinálja az egészet, vagy a Gömböket hozza vissza amivel meg mindent visszaállítanak. Biztos, hogy happy-end lesz a vége, még ha úgy is fog tűnni hogy nincs visszaút...
Ezzel a Goku+Vegita fúzióval kapcsolatban én meg pont azt remélem, hogy nem sokáig fognak fúzionálni...
Maga a DB világa egyénekre épül, mindenkinek külön-külön storyja van. Nem hagyhatják a 2 főhőst ki a buliból, hogy csinálnak belőlük egy 3.at... Ez csak egy plusz, végső megoldás erre-arra, de nem a fúzióra építik a Supert (remélem).
Én meg pont, hogy úgy gondolom "viccesnek" hogy visszatérnek a saját idejükbe, Beerus kérdezi hogy sikerült legyőzni Zamasuékat és ők csak mosolyognak rá. Illetve Beerus erejét nem tudjuk pontosan, simán lehet, hogy ezt a fúziót is leveri, lehet nem könnyedén, de véres küzdelem után kivégezné Gogetát/Vegettót.
Whis azt mondja, hogy ha összefognának le tudnák győzni. De ő összedolgozásra gondolt, nem a fúzióra. Vegetto simán legyőzné Beerust. Ráadásul Vegettoban ott van a csata közbeni fejlődés, amire Beerus nem képes.
Amúgy kíváncsi leszek, hogy Vegetto átváltozásánál jelen lesz-e ismét ez a tendencia. Először hajlobogás, izomnövekedés és átváltozás. https://www.youtu...3QNaj3Qlqs
Ugrás a fórumra: |