Hát mert kisgyerek. Ha idén visszajön, biztos, hogy sokkal fontosabb szerepe lesz.
Persze még így sem lesz központban. Hogy is lehetne, mikor a könyvben talán...4 éves? A sorozatban sem lehet több 7-nél.
Neki talán majd a jövőben, a Stark vér továbbvitelében lesz szerepe, legalábbis én mindig ezt gondoltam.
Hiszen Robb halott, Sansa meg Arya lányok, ráadásul ki tudja, hogy túlélik-e, Bran sosem fog szerinte visszajönni Deresbe, és ha igen, akkor sem lehet gyereke, hiszen béna deréktól lefelé, Jon nem Stark (igazából ha csak simán fattyú lenne, még nagyobb eséllyel örökölhetne, mint úgy, hogy ha félig Targaryen ), vagyis az, de Ned gyerekei mindenképpen megelőzik a rangsorban, ha fattyú, akkor azért, ha meg Lyanna fia, akkor azért.
És maradt a kis Rickon. Rickont nem ölheti meg Martin, annak már tényleg semmi értelme nem lenne. Arya meg Sansa már játsszák a játékot, őket megértem, ha a bosszújuk, vagy a végső háború közben meghalnak. De Rickon egy kisgyerek, se dramaturgiai se...áh, nem. Rickont nem ölheti meg. Az már tényleg túlzás lenne.
Szóval: All hail Rickon, the King in the North!
De amúgy minden poén nélkül.
És amúgy, a Vörös Nász után is maradtak még becsületes, őszinte emberek. Oberyn és Jon jut hirtelen az eszembe, de igen, azóta ők is meghaltak Ill. a Tullyk, de velük nincs semmi...talán idén fognak visszatérni a sorozatba. Edmure és a Fekete Hal (Catelyn bátyja és nagybátyja, ugye.)
Akkor maradt Davos. Az biztos, hogy ezzel most ő lett a kedvenc karakterem, pont azért, mert nem maradt más becsületes ember