Nekem tegnap volt a kerek 30 30.án 30
Szóval hétvégén majd triplán kell inni : magamra, András rokonokra és rátok is, természetesen mértékkel!
Köszönet az eddigi és az ezt követő minöségi munkátokért!
[Születésnapi Topic]
Kb az elejétől követlek titeket !!!!
Minden tiszteletem a tiétek, én csak egy animet fordítottam le, de tudom hogy mennyi energiával és munkával jár, hatalmas nagy ászok vagytok !!!!!!!
Azóta 3 gyerekem van, már nekem sincs annyi időm animezni mint szeretnék, de minden nap/másnap feljövök ide és nézem az újdonságokat, amik nagy örömmel töltenek el.
Szeretem a minőségi munkát és ti azt csináltok, akárki akármit mond!!!!!!
Köszönöm szépen ezt a sok eredményt és mélfördkövet, amit elértetek a rengeteg mangával és animevel, amivel foglalkoztatok.
Még sok ilyet!!!!!
Boldog születésnapot nektek! Úr isten 17 év!!! Nem állítom hogy a kezdetektől itt vagyok, de arra emlékszem hogy nálatok a pályafutásomat szerintem a Fairy Tail animével kedztem (akkor kezdtétek fordítani) ami rávett hogy olvassam a mangáját is, szóval az sem most volt
És sajnos csak kitartsát tudok kívánni
Én személy szerint igénylem a minőségi fordítást, hiszen az is egy plusz az animéhez/mangához, hiszen ha egy összetákolt vmi van hozzá akkor semmi értelme nincs, ennyi erővel angolul is nézhetném (volt már rá példa hogy a magyar annyira rossz volt - nem találtam mást, hogy inkább néztem angolul, pedig az angol tudásom hagy némi kívánni valót magam után)
Szóval rám a továbbiakan is számíthattok nézőként, és igyekszek tőbbet kommentelni
Boldog születésnapot Naruto-kun!
Köszönöm nektek, hogy minden héten a szabadidőtökből áldoztok arra, hogy mi mindig minőségi manga és anime fordítást kapjunk! Köszönöm nektek ,hogy az anime/manga világát 14 éve feltártátok számomra! Remélem még legalább ennyi ideig élvezhetjük ezt az ajándékot amit tőletek kapunk!
Boldog születésnapot az oldalnak 😁
Körülbelül a kezdetekkor találtam az oldalra, azóta veletek tartok. Az elejére már nem is emlékszem. Mikor rátok találtam, nagykorú ként, mégis még gyerek fejjel ültem a monitor elött és pörgettem a Naruto manga részeit. Majd mikor elfogyott, jöhetett az anime ledarálása.😁 Mikor beértem az aktuális részt, jöhetett a várakozás.
Kisebb-nagyobb kihagyásokkal bár, de valahogy mindig visszataláltam az oldalhoz. A Shippuden vége után, ahol számomra a Naruto véget ért, mert én ezt méltó lezárásnak tekintettem, mások által noszogatva, következőnek jöhetett az OnePiece. A jól megszokott minőségével és igényes feliratával magával rántott, majd újból a monitor elé szögezett. Így 17 évvel később, már jócskán felnőttként, megtanultunk türelmesen várni az adott feliratra, mert már tudja az ember, hogy mindannyiunknak megvan a saját élete és a hobbi már csak azután fér bele 😁
Ezúton is köszönöm az elmúlt 17 évet, a rengeteg fordítást, az animékbe fektetett munkát és kitartás a továbbiakban. 😁
Isten éltesse sokáig a Naruto-Kun.Hu-t és csapatát.
Emlékszem, hogy amikor 2008 körül rátaláltam az oldalra, még regisztráció nélkül is lehetett olvasni a Naruto mangát, és ezen felnőni hááát... egyszerűen nem találok szavakat! Különleges varázsa volt hétről-hétre várni az új kötetet. De most már ott tartunk, hogy lassan a gyermekemnek fogom megmutatni ezt a csodát, amit adtatok nekünk.
Hálas vagyok érte, és köszönöm szépen!
Köszönet az eddigi munkátokért!
Hú 17 éves már a NK-HU! Emlékszem, amikor elkezdtem ismerkedni a manga/anime világgal, még 2006-ban, egy japán-kurzusra beiratkoztam, hogy eredeti (japán) nyelven tudjak tartalmat fogyasztani! Sajnos akkor, egy verni való hülyegyerek lévén sok dolgot félbe hagytam (ezt is), így más irányba vitt az élet, ennek ellenére pár Találkozón megfordultam én is, és a NK-t (ha jól emlékszem 2008-ban) egy ajánlás után találtam meg. Három "ős" oldalt követek a mai napig. Ebből a háromból kettő magyar, amiből büszkén állíthatom, hogy a Naruto-Kun.hu fel tudott nőni a feladathoz!
Így felnőtt fejjel, családapaként Németország-Brazília között ingázok, és mindig jól esik feljönni a honlapra. Kicsit, mintha hazatérnék!
Mint, leginkább passzív tag, sajnos nem látom át a NK csapat nehézségeit, ennek ellenére kitartást, és sok sikert kívánok a továbbiakban is!
Azért érdemes csinálni, mert élvezitek, és ez látszik a "munkátokon", hisz ez már szórakozás!
Tisztelettel:
Sziasztok,
Gratulálok az oldal fennállásának 17. évfordulójához!
Mint mindig, most is tisztelettel köszönöm a fáradtságos munkát minden tagnak!
Sajnos eljárnak felettünk az évek, elmaradnak a minőségi tartalomfogyasztók és ahogy Tapion is írta, olyan újkeletű igények vannak trendben, amelyeket nem érdemes és nem is szabadna kiszolgálni. Annál tovább pedig nem érdemes ragozni, mint amit már ti is leírtatok.
Azt viszont nem tudom, hogy itt helyénvaló-e a kérdés, de valahol mintha olvastam volna olyat, hogy idén volt egy beszélgetés több másik fansub csapattal, és ötletelgettetek a probléma megoldását illetően. Bár nyilván nem szeretnétek infót kiadni gondolom, hátha azok is olvassák akiket érintene a retorzió, de ha van ilyenre kilátás, remélem a megvalósítása is célegyenesbe ér a közeljövőben.
Mindenesetre maradok tisztelettel és örök hálával a minőségi munkátokért újfent! Isten éltessen Naruto-kun.hu
Tapion-sama írta:
Emlékeztek még rá, milyen volt 17 évesnek lenni? "Már csak egy év és felnőtt leszek" - gondoltuk mind. Hát most ez az oldal is betöltötte a 17. életévét. Ide jöhetnek az emlékek, a történetek, a pozitív vagy negatív vélemények e jeles alkalom kapcsán.
Boldog szülinapot és köszönöm azt a rengeteg év kiváló minőségű munkát, amit beletettetek, még legalább 3x ennyit kívánok
Számomra vicces emlék, amikor még a Fairy Tail anime-t fordítottátok, hogy volt egy rész ami a megszokottaktól eltérően lassan készült (igen, régebben elég türelmetlen voltam (óh fránya fiatalság)) és nem igazán értettem, hogy: "mégis mi tart enyi ideig??? eddig minden héten óramű pontosággal jöttek a feliratok, most meg semmi?!"
Ismerőssel annyira "felidegesítettük" magunkat a dolgon (így leírva és visszagondolva olyan szánalmasan hangzik :'D ), hogy elhatároztuk, hogy lefordítjuk mi magunk, hát nem lehet olyan nehéz, ugye? Azon a délutánon kigugliztuk, hogy kell mkv fájlból az angol feliratot kinyerni, ismerős nekiállt fordítani, én pedig a lektorálást és esetleges időzítést vállaltam.
A fordítás viszonylag hamar meg is volt részéről, na de utána jöttek a vicces részek Időzítésbe szerencsére nem kellett belenyúlni nagyon, 2-3 helyen kellett csak kitolni a felirat megejelnítésének idejét, hogy kényelmesen olvasható legyen, NA DE aztán, huhú Rossz volt a karakterkódolás, így az összes ö ő, ü, ű helyén csak egy ? jelent meg hát én szeritem még életemben nem agyaltam annyit, hogy olyan szinonímákat keressek, amik nem tartalmaznak ilyen karaktereket és mégse szövegidegenek :'D
Természetesen mire elkészültünk és eljutottunk addig, hogy megcsodálhassuk a munkánkat elkészült a Ti feliratotok is, így a sajátunkat jó mélyre elástuk a lomtár mélyére és megnéztük normális minőségben
Sziasztok!
Nem is tudom, hol kezdjem. Nagyon ritkán kommentelek, én inkább a csendes megfigyelő vagyok, viszont úgy érzem, hogy most le kell írnom a gondolataimat.
Idejét nem tudom már, hogy mikor regisztráltam az oldalra, de szerintem a 10+ évet karcolom már. Mondhatni az oldallal együtt nőttem fel...
Sosem felejtem, mikor egy közeli ismerősöm megmutatta nekem az Oldalt. Már előtte is nagyon odavoltam az animékért ( Naruto, Inuyasha, Bleach, Yu yu Hakusho.. igazi retrók, amik még vagy azt RTL-en, vagy az Animax-en mentek ), ám amikor rátok találtam egy teljesen új világ tárult elém. Epekedve vártam, mikor jön ki egy újabb Naruto rész. Igen, néha nehéz volt kivárni, viszont mindig megérte.
Sokszor elgondolkodtam/elgondolkodom azon, mennyi munkátok van benne, mennyire tiszteletre méltó amit csináltok és mennyi sok megszámlálhatatlan köszönettel és hálával tartozunk felétek.
Nem voltam az a 'mindenevő' típus, valamennyire most sem vagyok az, viszont amiket ti fordítotok (leginkább mangákra gondolok, mert azokat olvasom), a mai napig nagyon várom, bármennyi időbe is telik.
Most így a mondandóm végére érve, nevetek magamon, de ha nem nézek fel az oldalra naponta 2-3x, akkor egyszer se.... azt hiszem ez már súlyos, ugye?
Végszónak csak annyit szeretnék mondani:
Hálás vagyok az Oldalért, Értetek! Köszönök mindent, és remélem, sok szép évet együtt tölthetünk még!
Sziasztok!
Gimnazista korom óta követem a munkásságotokat. Nagyjából a kezdetek óta. Nagyon sok animét köszönhetek nektek. Pont a napokban fejeztem be a Fairy Tail-t újra.
Viszonylag csöndes, visszahúzódó vagyok, még így online is, ritkán szoktam írni, de most szeretném megragadni az alkalmat és tényleg nagyon megköszönni mindenkinek ezt a rengetek évet és temérdek munkaórát amit bele tettek az összes projektekbe.
Még így felnőtt fejjel is gyermeki izgatottsággal várom hétről hétre a fordításokat.
Kitűnő munkát végeztek. Csak így tovább!
Ugrás a fórumra: |