Hm...az az igazság, hogy ez nekem tetszett nagyon Egyrészt nyilvánvaló volt, hogy Erza nem kaphat ki itt, és őszintén, én csalódott is lettem volna, ha ettől a háromtól kikapna. Másrészről viszont sérült volt, sarokba volt szorítva, és nagyon súlyos sérüléseket szerzett.
Egyszerűen olyan jelenléte volt, akaratereje, amivel emlékeztette az ellenfeleit arra, hogy ő kicsoda. És biztos vagyok benne, hogy ha nagyon akarta volna, ezt alá is tudta volna támasztani, és az eredmény ugyanaz, de ez sokkal inkább...kielégítő volt. Mind a hárman megtapasztalták már Erza erejét, és jogos, hogy féltek tőle.
Mondom ezt úgy, hogy én utálom Erza harcainak a többségét. De ez nekem bejött.
És Erza ki is dőlt ezzel, tehát biztosak lehetünk benne, hogy nem fog már Nineheart ellen harcolni. És Gérard így kaphat egy kis rivaldafényt, ami, lássuk be, igencsak kiérdemelt már
Szóval nekem nagyon tetszett. Nem volt erőltetett, logikus és érdekes volt. Ja, meg el kell ismerni, azért az az arc (meg a végén Gerardé is) elég epic lett
A többiek szenvednek, erre lehetett számítani, de biztos vagyok benne, hogy mind megfordítják a meccset...egyedül Luxussal nem tudom elképzelni, hogy mi lesz...valószínűleg Gérard leveri Nineheartot, és a mágia feloldódik
(Amúgy erről már sokszor beszéltünk, de reagálva még a fentebbi dolgokra: szerintem Hades simán volt spriggan szinten. Egyszerűen...elképesztő, hogy mennyivel erősebb volt a FT CSAPATÁNÁL. Nem egy embernél... És Mard Geer is ott lehet valahol szerintem, ja.)
Várom a következő fejezetet, és most tényleg. Egy jó kis Gérard harc, az mindig jó
Az, hogy Erza valami hatalmas mágus gyereke...hát ez egyelőre nem tetszik, nagyon...sablonos és...áh, szóval nem jön be. De nem ítélkezem még, majd meglátjuk.