Csilla1050 írta:
Aztán rendesen betett már az egésznek a szerelem mániás U2, amit sokan értetlenkedve fogadtak, hogy mi ez az undormány, pedig a modern animék világában nem ritkák az ilyen tipusú karakterek, akik eléggé elvakultak, és megszálottjai valaminek (Szerelem, igazság, büszkeség...stb) és folyamatosan csak ezt szajkózzák. Ebbe nem tartozik bele a folyamatos "Én leszek a máguskirály" és az "Én leszek a kalózkirály", ez pl Gokunál valahogy így nézne ki a DBS-t tekintve, hogy "Én leszek a legerősebb!", mivel jelenleg ennyi motivációja van a main karakterünknek
Gondolom sokan, akik DB fanok azt sem tudják, hogy animét néznek, vagy ha tudják is, nem igazán foglalkoztatja őket a dolog, aztán meg nagyokat néznek, ez azoknak is szól, akik a japán nyelvet kutyaugatásnak tartják (Pl az ütésneknél a folyamatos HATATATATA, ORAORAORAORA), és angol szinkronnal nézik az animéket
Nah de hajrá. Még csak most jönnek a legizgisebb részek
Abban egyetértek, hogy a magyar nézők 90%-a akik anno az rtl-en nézték a dragon ballt, és azóta nem igazán kerültek bele az animék világába, tudnak néha irgalmatlan nagy hülyeségeket irni.
Az U2 pedig még paródiának is szörnyű, simán lehetett volna sokkal érdekesebb tsundere karaktereket alkotni, de ezek az értelmetlen szerelem "izék" borzasztóak. Ráadásul valamiért rengeteget mutatták őket. Az pusztitás istenük is hatalmas csalódás, mert ő az egyetlen női hakaishin, és mégis egy 1dimenziós karakter.
Nagyon remélem hogy a legerősebb 4 univerzumnak kidolgozottabb története van/lesz.
Goku5:
bár nem szimpatizálok veled, le a kalappal, hogy ilyen kitartó vagy. Emlékszem régebben is ugyanigy támadtak, de mégis itt vagy és kitartóan kommentelsz. Én nemtudom mit ad neked ez a fórum, de nagyon kitartassz mellette.(talán csak nem egy admin trollkodik?áhh nemhiszem..)