Blade00 írta:
Amúgy rájöttem miért kedvelem egyre kevésbé ezt a művet azon túl hogy túl erősítették a karaktereket. Midorya igazából lelett kopizva az ifjabb Toguro-ról a Yu Yu Hakusho-ból. A százalékos erő az hogy gyenge volt egy cél eléréséhez ezek mind igazak mind a két karakterre. Sőt igazából a one for all kb meg is feleltethető Toguro erejének. A különbség az hogy Toguro a mai napig a leg menőbb fő ellenfelek egyike amíg Midorya nem éppen a legjelentősebb főszereplő karakter.
Hát nem tudom én láttam midkettőt és kb semmi hasonlóság nincs a karakterek közt azt leszámítva, hogy mindketten szupernagyot ütnek.
A karakterek meg na ná, hogy erősödnek, egy év eltelt a sztoriban, amit kb végigharcoltak, de Tomurán kívül kb senki nem lett szerintem sokkal sokkal erősebb. Izukunak lett még egy képessége ami kb annyt tud, mint Aizawa fáslija, szal nem valami nagy szám és alig hasznája.
Nekem leginkább úgy tűnik amúgy h kb a manga közepe felé járunk, ahol a gonosztevők kissé nagyobb erőhöz jutnak, mert azért valljuk be eddig rohadtul a béka segge alatt volt a ráhatásuk a világra egy egy elszigetelt esetet kivéve.
Mi persze mint olvasók tutuk mi van velük, meg láttuk őket többet, de a világ szempontjából kb sehol se voltak.