Jó kis rész volt az 5-ik Én amugy elhittem, hogy tényleg áttörték a falat
Mikasa addig nem tud boldog lenni míg nem látja újra Erent.
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Nagyon jó kis rész volt, kezdenek felpörögni a dolgok Az epizód elején lévő visszaemlékezés meg hát fúúú "libabőr is on"
Annak idején emlékszem haverokkal mennyit tanakodtunk rajta, hogy vajon hol lehet Grisha és mi lehet a nagy terve, mert abban biztosak voltunk, hogy valamire készül... és hát ja... úgy tűnik tévedtünk... de hát ezért baromi jó ez az anime/manga, mert mindig meg tud lepni
Kemény infókat kellett megtudnia Erennek, szerintem ezért most kicsit összeomlott.
De valami oka biztos lehetett annak, hogy az apja mit miért tett ahelyett, hogy ő volt a gonosz. A részben még mindig Kenny volt a leglazább.
4. rész: a rajtaütések tetszettek, végre történik is valami. a párbeszédek elég kiszámíthatóak voltak és ahhoz képest baromi lassan döcögtek..
5. rész: na ez se a leggyorsabban zajlott, a karakterek beszédstílusa olyan mintha bealudnának a mondandójuk közben de ez okos megoldása volt a puccsnak.
A rész 2. fele kb 3-4 percben lemehetett volna de hát itt persze húzni kell az időt.
6. rész: na itt azért elég sok infót kaptunk és talán nem is volt alvós a történetmesélés. ez már inkább egy jó rész szemben az eddigiekkel.
7. rész: NA VÉÉÉÉGRE!!! a rész első felében király harcot láttunk, nem is értem hogy ehhez minek kellett 6 hosszú részt várni. a másik fele megint csak egymás nézése volt 70%ban ami amúgy kezd az agyamra menni.
Nyilván tudtuk hogy Christa nem fogja elfogadni ezt az erőt, viszont Eren reakciója - a múltjával együtt is - tényleg idegesítő és szánalmas volt. Christa döntött, visszacsinálni nem lehet szóval most kell valamit kitalálni.
úgy terveztem 5 részt várok össze hogy legyen miről írni ne csak egy rövid mondat szerepeljen a hozzászólásomban, de a 7. rész már inkább adott beszédtémát. TALÁN kezd beindulni és lehetőleg jobbá válni ez az évad (bár ugye ne kiabáljuk el 1 fél rész miatt )
Bakod, a mangához képest elég gyors volt a tempó, szóval én nem éreztem vontatottnak eddig a részeket. Amúgy meg lehet, hogy Eren szánalmasnak tűnik most, de ennek később szerepe lesz! (Remélem ez nem volt túl nagy spoiler...)
Jaj, mi lesz itt, mikor az egész manga animálva lesz, te jó ég . Ennél csak jobb lesz, az biztos. Nagyon izgatott vagyok!
Ugrás a fórumra: |