raptor9812 írta:
Szerintem nagyon jól felélesztették a régi SAO motívumait, én elégedett vagyok a mostani arc-cal, és bár nyilván sok kritika erre az ARC-ra is igaz, de azért kitettek magukért a készítők, és nem is bánom hogy kirito háttérbe szorult mert ugye tudjuk hogy ő mindenkit legyőz, így legalább van esély hogy végre nem ő hozza el a megváltást, ezt a háremest dolgot mindig erőltetik már nagyon unalmas ez a sok nő. Várom a folytatást!
"nagyon jól felélesztették a régi SAO motívumait"
Akkor lenne nagyon jó, ha hozná azt a színvonalat és komolyságot, mint az első évad, és nem csak ilyen tét nélküli játszadozás lenne az egész. Konkrétan az első évad óta csak csökken a ténylegesen meghalt játékosok száma, ezzel együtt csökken a tét is, már ott tartunk, hogy egy ember nem bír meghalni, egy olyan rendszer miatt ami nem nyeli el a fájdalmat, így ténylesen átélik a játékosok, hogy "meghalnak" a játékban.
Most az történik, hogy belép egy játékos, és kb azonnal meghal, így ideje sem lesz felfogni, hogy mi történt, csak a halállal járó fájdalmat éli át, majd újba megpróbál belépni és megint meghal és egy idő után, néhány ember agya már nem bírná a megterhelést és a valóságban olyan állapotba kerülnének, mint most Kirito. (de sajnos nem ez történik)
Persze Kirito a főszereplő csak ezért nem halhat meg (pedig ideje lenne, hogy kapjon egy komolyabb sérülést PL megzápul az agya, így a valóságban is ilyen "zombi" marad ), bárki lenne az ő helyében ilyen "zombi állapotban", már rég otthagyták volna valahol, mint egy szobanövényt és nem cipelgetnék el a frontra, ahol semmi haszna.
Ha már halálos áldozata úgyse lesz az Underworld-nek, akkor legalább a karaktereiket veszítsék el a játékosok, akik áthozzák az ALO-ból. De persze A-suna meg többi háremtag nem a saját karakterét teszi kockára, hanem egy OP karaktert kapnak, hogy az utolsó pillanatban, pont időben belépve, már csak egy skillt kell elnyomniuk és mindenki örül, hogy "hűde menő", miközben BÁRKI megkaphatta volna azokat a karaktereket, csak ugye kell a hárem XD