https://www.youtu...15CRdE5Bv0
Ééés végre itt van a Chainsaw Man első előzetese is! Valami brutálisan jól néz ki. Ha jól értesültem, akkor lehet, hogy csak előre meganimált PV, viszont az eddigi legígéretesebb MAPPA projektnek ígérkezik.
Szezonos animék/mangák
https://www.youtu...15CRdE5Bv0
Ééés végre itt van a Chainsaw Man első előzetese is! Valami brutálisan jól néz ki. Ha jól értesültem, akkor lehet, hogy csak előre meganimált PV, viszont az eddigi legígéretesebb MAPPA projektnek ígérkezik.
Sentouin, Hakenshimasu!
Tekintve, hogy a KonoSuba szerzője áll mögötte, nem meglepő, hogy az összehasonlítások kereszttüzébe került. Vannak megegyező elemei, de szerintem nagyon felületesek. Már-már rohadtul idegesítő, amikor azt mondják, hogy az itteni szereplőgárda 1:1-ben a KonoSuba gárdáját másolja, holott Snow hülyeségei emlékeztetnek egy kicsit csak Aqua hülyeségeire, és Hatos kéjenc húzásai Kazumáéra. Ennyi. Rose nem Megumin, Grimm pedig nem Darkness. Szórakoztatónak találtam, remélem, nem ennyi volt az END felirat ellenére a végén.
Kemény 1. fejezet után elkaszálták az Isekai Tenseisha Koroshi: Cheat Slayer nevezetű gyöngyszemet, amit a Kakegurui szerzője írt. Hogy mi volt a bűne? Vett egy rakat isekai karaktert/főszereplőt, picit módosított a dizájnjaikon és a nevükön, majd megtette őket a sztori egyértelmű gonosztevőinek, akikkel a főszereplőnek végeznie kell. Legalábbis egy fejezet alapján már eljutottunk a nemi erőszakig, hullagyalázásig. ^^""
- Kirito --> Kiruto.
- Subaru --> Honda.
- Aqua --> Flare.
- Wolford --> Crawford.
- Rimuru --> Roro.
- Katarina --> Imerda.
- Tanya --> Anastasia.
- Aletta --> Yukiko.
- Ainz Ooal Gown --> Don Will Dead.
A nyári szezon nullának tűnik...
Belenéztem tényleg nagyon beteg volt az a egy fejezet is.
Ezekre nincs valamilyen ellenőrzés? Akkor lehet nem jelenne meg belőle egy fejezet sem
Nyáron tényleg nincs sok minden, majd ősszel kárpotolnak remélem.
Esetleg talán bár leírás alapján nem vagyok biztos benne a Tantei wa Mou, Shindeiru.?
Szerintem nem érdekelte a szerkesztőket, mert remélték, hogy fejben felnőnek az emberek arra a szintre, hogy nem érinti őket érzékenyen. De persze nem, és elment az egész a plágium irányába...
KingBradley írta:
Sziasztok!
A 2. évadhoz keresek feliratot (Gyakkyou Burai Kaiji Hakairoku-hen)
Sajnos kutatásom eddig sikertelen...
Előre is köszönöm ha bárki tud egy jó linket és megosztja velem.
Hello
Olyan kérdésem van az adminok felé, hogy mitől függ az, hogy mit töltötök fel indavideóra?
Mert ahogy látom, vannak olyan anime epizódok, amik nem sokkal az oldalra feltöltés után indára is felkerül (pl.: One Piece, Blue Period, Ousama Ranking), és vannak olyanok, amik később (Platinum End, Takt Op Destiny) [ezek csak példák, nem úgy értem, hogy mindig, csak jelenleg ezt látom]
Ezt én is meg tudom válaszolni! Amikor készen van a felirat, időzítik, lektorálják. Kiteszik az oldalra. Majd ha van ideje az adott tagnak elkezdi az égetett videót elkészíteni, majd szól valakinek, hogy töltse fel az indavideós accountra. Mivel mindenki napközben dolgozik, ezeket a folyamatokat csak szabad idejükben tudják megcsinálni, így csúszik, akár napokat is. De valahova le lett már ez írva a fórumon is, de nem találtam meg
Amennyiben véget ér valaha az évvégi daráló a munkahelyemen, folytatom az elkezdett de sosem publikált cikksorozatunkat, mely a "Hogyan készül?" címet viseli. Hirtelen mindenki tisztábban fog majd látni
Szerintem a szerző eljutott a belenyugvás fázisáig, és szeretné, ha mémként emlékeznének a művére.
https://knowyourm...uya-crying
https://knowyourm...ing/photos
Jah igazad lehet Bastian. Ráadásul minden fejezet végén cliffhanger, hogy nah majd kiderül az igazság a következő részben aztán semmi.
Amugy mostanában kevesebb animét néztem mint szerettem volna de mi történt az elmúlt években? Teljesen béna a szezonális kínálat. Covid miatt nincs pénz a stúdióknak vagy mi?
Van egy két kivétel természetesen, de úgy összeségében mondom.
Csak Isekai anime Isekai anime Isakai anime.... Sehol egy jó seinen vagy shounen még highschool DXD féle ökörségek sem.
Pedig ott a nagy stúdióknál a licensz és nem nagyon csinálnak semmit csak szökőévente 1 évadot.
Pár érdekes sori szokott azért lenni a szezonosok között, de igazán rákattanós nem túl gyakran jön szembe. Az isekai téma engem se vonz annyira, időnként belenézek 1-2-be, de ennyi. Ilyenkor jön az, hogy vissza kell nyúlni a régi jó alkotásokhoz, néha sokkal jobbak, mint a friss darabok.
----------
Nem tudtok véletlenül valami angol nyelvű mangás oldalt, ahol nem kell regisztrálni? Ahol eddig olvasgattam a dolgokat, az az oldal már egy ideje nem jön be valamiért, és jó lenne folytatni valahol az Akatsuki no Yona-t (és egyebeket).
Én ezt a kettőt szoktam főként használni.
MangaLife
MangaDex
Ugrás a fórumra: |