Sziasztok.Vannak különleges Dragon Ball kártyáim,kb 1996 ban kaphattam őket.Honnan lenne érdemes megtudnom mennyit érhetnek?Elnézést ha rossz topicba írtam.
Segítség
Van ez a Fate Stay Night sorozat. Jó sok cucc van benne, érdekesnek is tűnik. De valahogy nem tudok rájönni hogyan kellene megnéznem. Na persze nem a kiadás sorrendje érdekelne, hanem az 1. grál háborútól az utolsóig,
Esetleg ha valaki képben van a sorozattal kapcsolatban. Árulja el kérem!
Szerintem ebben Ricz tud segíteni.
Severum írta:
Van ez a Fate Stay Night sorozat. Jó sok cucc van benne, érdekesnek is tűnik. De valahogy nem tudok rájönni hogyan kellene megnéznem. Na persze nem a kiadás sorrendje érdekelne, hanem az 1. grál háborútól az utolsóig,
Esetleg ha valaki képben van a sorozattal kapcsolatban. Árulja el kérem!
Akkor ez zavart be de rendesen, mert igen komoly ábrákat láttam a grál háborúkról, de azt már nem hogy melyik sorozat tartozik hozzájuk...
Egyszer megnéztem egyet, nem emlékszem a címére több mint 5 éve volt. Utána neki álltam a kövinek és épp megszületett az előzőből az egyik főszereplő, na ott kapcsoltam ki.
Aztán mivel már nem nagyon emlékszem rá, gondoltam újra kezdem ha sikerül megtudnom a történelmi sorrendet. Valamiért ragaszkodik hozzá az agyam, még az se zavar ha hirtelen romlik a minőség mint a Star Warsnál .
Köszönöm a választ!
kazekagesama így hirtelen azt mondom, nincs ilyen funkció (megidézem azért Kiru Hoshino urat, hátha tud ilyesmiről).
A teljes user lista felhasználók számára szerintem csak akkor látszik, mikor új privát üzenetet akarsz küldeni, mert ott ugye kiadja a címzettválasztás lehetőségét. Másról így hirtelen nem tudok.
kazekagesama írta:
Hali! Hol tudok ha tudok regisztrált tagokra felhasználó név alapján rákeresni?
vkgirl2001 Macben nem vagyok jártas, torrent kliens programot kell keresned, ami megnyitja a torrent fájlt és le tudod tölteni rajta keresztül a videókat.
Megidézem baltincs kollégát, hátha ő tud pontosabbat.
Idei évben eléggé rámentek a külföldi szervek arra, hogy lelőjenek minden jogsértő weboldalt. Egy másik csapatnál konkrétan megtorpedózták a manhwákat. Ez volt az utolsó olyan nyílt támadási felület, ami létezett (hiszen regisztráció nélkül is megtekinthető volt). Muszáj volt kilőnünk.
freed Nem, minden manga projektünk adatlapján van egy online fül, ott is elérhetőek. Felső menüsorban kiválasztod a manga sorozataink közül, hogy milyen projektre vagy kíváncsi (aktuális / befejezett / felfüggesztett), utána pedig vagy kiválasztod vagy a keresőbe beírod és már mész is az adatlapra. Az ízelítő képkockák alatt (már ha vannak, nem mindenhol jutottam odáig, hogy legyenek) három fül van: Infó | Letöltés | Online. Innen már magától értetődik
Tapion sama! Valamilyen más formában pl.:bejelentkezéssel, nem lehetne újra elérhetővé tenni a régi mangaolvasót? Én nagyon szerettem azt használni, speciel nekem sokkal jobban tetszett illetve számomra egyszerübb volt a használata, mint a mostani alternatíváknak. Sajnálom, hogy megszűnt. Jó lenne, ha valamilyen hasonló formában újra elérhető lenne.
Ugrás a fórumra: |