Én játszottam vele, és egész jól belejöttem az újba. Nem nehéz, csak több dologra kell odafigyelni ( ugye a ledobott vagy leesett Tőrei ). Én amúgy is imádom a mozgékony Champeket, rövid idő után mindig lendületből tolom a kombóim, és működik az a taktikám is, hogy annyira összezavarom magam néha az ugrálással, hogy csoda lenne ha az enemy tudná, mi van. Mindenesetre úgy teszek, mintha szándékos lett volna. Mert hát... az volt. Az...
Különben én pár napja csak Luxozok. Fú, annyi mindenki megfordult a Lanemen már. Swain, Orianna, Syndra, Zed, Miss Fortuna, Ezreal, Talon, Lb... és még egyet se buktam. Kicsit fura... és úgy érzem hamarosan valami nagyon brutális lose streaket kapok. Vagy is nem, elvégre voltak érdekes Defeatjeim, például ez:
Most komolyan, két Baron és ennyi Sari után hogy lehet egy Team ennyire Anti Teamfight-Kompatibilis!? Mikor tanítják meg ezeknek, hogy a Baronok után nem Clearelnie kell az egész Junglet az Enemyével együtt!?
[img]http://kephost.com/images/2016/11/18/234.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.