Nem értem e képregény sikerét. Ez egy rakás szar sónen. Abból is az igénytelenebb fajta. A nárutó pl. legalább kezdetben jó volt. Itt még ezzel sem lehet védekezni.
Ha valami nem tetszik nem muszáj olvasni. De most komolyan. Ha már az eleje se tetszett, miért olvastad végig? Nyilván nem lehet mindenkinek megfelelni, de attól még, hogy neked nem tetszik valami, még nem kell leszarozni. Hidd el, hogy én se a mostani arc miatt szeretem, az eleje viszont nagyon is tetszett.
Fairy tail bukása a Nagy mágia bajnokság 5napján indult .Innentől süllyedt a manga színvonala .
Azonban Jövő Rouge arc volt a manga megmentője.Így adtam neki még egy esélyt+Acno miatt.
Ott legalább tényleg sárkánykirály háborúról beszélhetünk,dráma,akció ,főboss és küzdelmek mind-mind jól sikerültek.
Egy regény írhatnák róla,hogy miért szeretem.Mert ott volt pl legnagyobb önfeládozás (Ultear) és Jövő Lucy és Gray Headshot halála,sárkány küzdelmek szintén jól sikerültek.
Itt volt szerintem Natsu legjobb küzdelme.
Ha valamit sajnáltam ,akkor ez: http://naruto-kun...ail/419/20
Új kaland indulhatót volna a többi kontinensről,alvilág,démonokról,árnyék és még sorolhatnám.De nem használta ki a helyzetet. Ha legalább egy Fairy Tail Zero hangulata lenne az alap mangának,akkor még jó manga lehetet volna.
Na mind1,ez van..
Egyelőre nincs kedvem írni az új fejezetről,mert August,Irene után nem várok sokat.
Már csak Acno célja érdekel.
Sárkányölő vs Acno max annyit tudok elképzelni,hogy az egész harc egy próbatétel lesz.Ha sárkányölő bebizonyítják,hogy az embereknek még lehet békés jövője.Akkor ad egy utolsó esélyt az embereknek,mint Isten.
Mert:
dungeonlord írta:
Egyre biztosabb vagyok abban,hogy Acnologia nem volt olyan rossz ember,mint most.Irene visszaemlékezés alapján csak a sárkány gyűlölet miatt féltek Acnologiától.Érdekes karakteről van szó,aki az emberiséget mentette meg,de mégis árulóként tekintettek rá ,mert sárkány lett. rasszizmus mi?
Talán ezért nem csinált semmit 400évvig,mert reménykedet, hogy talán béke lesz az emberekkel. De amikor kiderült,hogy ők se jobbak a sárkányoknál,akkor inkább megöl mindenkit.
Nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi Acnologia végső célja.
Ennél jobb lerázást nem tudok elképzelni és illene a Fairy tailhez.
Ha nem ez lesz,akkor végeztem a mangával.Ez volt az uccsó elméletem.
Szerkesztette: dungeonlord - 2017.06.19. 20:13
Vicces azt mondani, amikor már úgy is vége Nyilván nem fogja senki 3 fejezettel a vége előtt dobni a mangát, ugyanmár
Én már régen nem gondolkodok elméleteken )
Régen imádtam ezt a mangát, ez volt a Naruto után az első manga, amit elolvastam, és nagyon teszett, pár nap alatt ledaráltam. Aztán amikor hétről-hétre olvastam, kitágult a látóköröm, megismertem más mangákat-animéket, észrevettem a hibáit, de jó szórakozás volt mindenhogyan, butaságokkal (főleg harcok terén), de nagyon szép pillanatokkal is, mert ahhoz ért Mashima, a céh mentalitásának az ábrázolásához...
Aztán a Tartaros nekem mindennel együtt nagyon tetszett, jogosan bizakodtam, hogy na, itt a mangának a shónen része is jó lehet... erre jött ez a "háború"
Na mindegy, a vége még lehet szép, hátha, és akkor majd a szép dolgokra fogunk emlékezni Bár ez a háború kitörölhetetlen marad. Ez a Zeref-Natsu harc, Istenem Még mindig nem tettem túl magam rajta. De Erza meteoritmegállításán sem. Tényleg. Erzának nem eltörött az összes csontja? Ehhez képest most már vígan szökdécsel
Elolvasva magyarul a fejezetet, az jutott eszembe, hogy amúgy mi a fenéért akarják megmenteni Magnoliát? Üres a város, nem? Evakuáltak mindenkit, még a háború előtt.
Azt ne mondjátok, hogy mert annyira fontos a város meg a céhépület, mikor úton-útfélen lerombolják maguknak úgy is Pláne, hogy nemár, hogy fontosabb legyen a céhtagok életénél.
A másik, dungeonnak:
Acno a mostani fejezetben végképp elárulta a tervét: el akarja pusztítani a világot. http://naruto-kun...Tail/540/6
Ez összevág azzal, amit korábban mondott: pusztítani akar. Semmi mást. Nem is bánom amúgy, Zeref után jó, hogy mániákus ellenség van, akinek nem világmegváltó tervei vannak, csak egyszerűen gonosz.
Ez igaz Jon miért akarják megmenteni Magnóliát ezt én sem értem de én arra is kiváncsi lettem volna hogy mi volt aza küldetés amit Gildarts se tudot megcsinálni szerintem abból is kihozhattak volna valamit és nekem az nem tetszett amikor a csillagszellemek rosszak lettek nagyon unalmas volt
Nekem tetszik bár mint ha a vége felé már össze lenne csapva. Jómagam se látom Acnologiát rossznak sőt szerintem is azért maradt nyugton mert remélte hogy az emberek megváltoznak. Bár inkább Erza anyjához hasonlítanám aki barátságban volt a sárkányokkal de amikor elsárkányosodtak a sárkányölő mágia miatt ugyebár az emberek szörnyeknek tartották őket is és megutálták azokat akik a sárkányok oldalán álltak. Lehet ez is a háttérben hogy Acnologiaval is hasonló történt. Szóval lehet a csalódás az oka ennek plusz az is hogy Acnologia a mágiát elnyeli, és ha jól emlékszem akkoriban 400 éve nem volt annyi mágikus erő és csak később lett több. Ezért aztán várt és várt hogy több legyen és amint elég lett akcióba lépett. Hiányolom hogy senki fontos karakter nem halt meg ez így túl egyhangú hogy mindenki él.
Ez a FT, itt 100000% hogy senki nem hal meg a jók közül (Mavis gyakorlatilag halott volt már így őt ne vegyük ide). A gonoszok meg hullanak, Achnt is valami power rangersös egyesített barátság támadással fogják lekaszabolni vagy a kövi vagy az azt követő részben. nincsenek elvárásaim a harccal kapcsolatban.
De azért a befejezésnél remélem látjuk majd a kialakult párokat is
A vége legyen szép és kész . Már van itt egy Sárkányölő VS Acno harc ami kitudja milyen jó/rossz lesz de legalább van . Abban bízok hogy Mashima a párokat meg a történet végét szépen megoldja mert ahhoz biza ért .
Jómagam se látom Acnologiát rossznak sőt szerintem is azért maradt nyugton mert remélte hogy az emberek megváltoznak. Bár inkább Erza anyjához hasonlítanám aki barátságban volt a sárkányokkal de amikor elsárkányosodtak a sárkányölő mágia miatt ugyebár az emberek szörnyeknek tartották őket is és megutálták azokat akik a sárkányok oldalán álltak. Lehet ez is a háttérben hogy Acnologiaval is hasonló történt. Szóval lehet a csalódás annak is...
Hogyan? Nemár. Acno miatt bántak úgy az emberek Eilennel. Acno simán egy kattant, aki kinyírt mindenkit, és most is ez a célja, nem kell túlbonyolítani, mindenféle csavaros fordulatokkal. Két fejezeten belül vége lesz a csávónak, már idő sincs ilyen csavarra, meg rengeteg ellentmondásba is kerülne.
Acno egy őrült gonosz. Hány oldalt tudnék belinkelni, de fölösleges. Ennyi a lényeg.
Nem bonyolítás csak szerintem nagyon összecsapott lesz a vége hiszen már csak 6 fejezet van hátra hacsak nem csinálnak egy nagy csavart a végére. Kitudja én csak remélem hogy jól zárul és nem úgy mint pl a Bleach amiben ugyan örültem hogy Ichigo párja Orihime lett és Rukia meg Renjié de akkor is lehetett volna még kicsit vinni. A Fairy Tail is félek hogy így végzi. Lehet pl hogy hiába várjuk a végére azt hogy na összejönnek a várt párok, az is megeshet hogy be se mutatják ezt a szakaszt. Remélem hogy tévedek.
Ez nem bonyolítás lenne, hanem értelmetlen hülyeség, belerőltetett csavar.
És szerintem attól nem kell félni, hogy a párok el lesznek majd hanyagolva Legalábbis a Gajeel-Levy, Gray-Juvia párost meglepően jól kibontotta Mashima a háborúban (legalább ezt), a Gérard-Erza meg eddig is egyértelmű volt.
Igazából itt a Natsu-Lucy kapcsolat lesz az érdekes, azt hogy fogja megoldani. De én ettől nem félek, ehhez ért Mashima, úgy látszik.
Itt nem is a bemutatáson van a hangsúly. Ha már felhoztátok a Bleachet: az utolsó fejezetbe mindent behánytak, volt minden párról 2-3 oldal azt elégedj meg vele. Itt az is lenne a jó ha kicsit jobban kifejtené mi történt az egyes párokkal.
Szerintem épp ez az, amit Mashima jól fog megoldani. Meg aztán, igazán nem is kell rászánni sokat a legtöbb párra, mert rászánta az időt a háborúban. Itt a Natsu-Lucy dologgal kéne nagy léptekben előrehaladni, a többi igazából szépen kialakult a szemünk előtt.