Érdekes fejezet volt. Úgy néz ki mégis lesz sárkányölők vs Achnológia harc, remélem lesz vmi hirtelen tervük mert erővel nem tudják lenyomni Achnót. Nem tudom hogy lesz-e E.N.D. power up vagy megjelenés, de ha lesz akkor 2 fejezet múlva lenne a leghatásosabb a megjelenése, mivel akkor lesz a Tartaros arc visszaemlékezés Ha én lennék a sensei akkor erre időzíteném hiszen ekkor tudtuk meg ki is E.N.D. Ha nem lesz azt se bánom, de nem tudom hogy átkok nélkül hogyan lehetne egyáltalán megizzasztani Achnológiát. Szerintem Anna nem halt meg, csak azért gondolom mert ő készítette Natsu sálját és nyilvánvaló hogy ismerte Igneelt is. Tudhat esetleg olyan informácíót amit Natsunak meg kellene tudnia. Nagyon kíváncsi vagyok a következő fejezetre, elméletileg Natsu nem ismeri Achnológia emberi alakját, de szag alapján valószínüleg tudja ki ő. Szerintem ez az utolsó harc 4-5 fejezet hosszú lesz a maradék a lezárás. Amúgy lehet véletlen, de ez az Achnológiai világ kisértetiesen hasonlít a Rave Master utolsó harc helyszínére,nem?
Szerkesztette: sasa87 - 2017.06.13. 12:10