A GT-ben ez a farok általi növekedés SSJ4-be nagyon jó ötlet. Sajnálom, hogy a GT ezt a lehetőséget már ellőtte. De így, hogy már az istenes átváltozást előtték, már nem lehet ellőni az SSJ4-et, mert nyílván gyengébb lenne nála.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Említették,hogy nem biztos,hogy lenne értelme behozni Uub-ot,mivel túl gyenge karakter lenne,ezzel csak az a bajom (tudom,hogy nem kellene logikát keresnem egy animében,de eddig viszonylag nem volt ennyi sok idegesít sz@rság a DB világában),hogy ott van Dermesztő karaktere,aki pár hónapos edzés után be hozta a hatalmas szint különbségeket,amikkel le volt maradva,gondolok itt az SSJ2,SSJ3,sima isten csillagharcos,meg a szuper kék csillagharcos szintre,akki látta a "Z" részeket,az tudhatja Gokunak mennyi idöbe tellet csak elérni az SSJ3 as szintet is,szóval ez kicsit dühített,most akkor vagy a csilllagharcosok ennyire gyengék,vagy dermesztő ennyire erős,mert hát a csillagharcosoknak év tizedek kellet ahoz,amit Dermesztőnek 4 hónap,ez meg lett magyarázva annyival,hogy Dermesztő különleges meg stb... Aztán itt van Future Trunks,felkapta a vizet,és elért egy eddig ismeretlen szintre,eddig SSJ2 szinten volt,de most úgy fel lett tápolva,hogy egy szinten van az apjával!!!És arra akartam kilyukadni,hogy nyugodtan be lehet hozni Uuboot,és majd az írok egyik harcról a másikra fel tápolják,mert már ahogy látom,nem úgy mennek itt a dolgok,mint a Z-szériában,hogy szét edzik az agyukat,és erősödnek,most miden előzmény nélkül,mindenki erősebb a másiknál!Zamasut is az SSJ2 es Goku legyőzte,most attól,hogy halhatatlan lett,nem értem,hogy egyáltalán ,hogyan volt képes hozzá érni egy kék hajú szinten álló harcoshoz!
Van persze mindben igazság. De ha már ebbe bele lehet kötni,hogy milyen rövid időbe telik Dermesztőnek komoly szintekre eljutni akkor az is vicces,hogy míg Gokuék vért izzadva edzenek és fejlődnek,addig vannak karakterek(pl pont Freeza) akik csak úgy izmosak,szálkásak és erősek mindenféle gyakorlás nélkül. Dermesztő lehet évek óta nem ütött egyet pl a Namek előtt,pöccintésekkel tüntetett el mindent.
A született 100% csillagharcosoknak pedig mindig nehezebb kiaknázni a potenciált, mint pl már Trunksnak v Gohannak.
Ugyanez igaz lehet más hatalmas erejű lényekre,hamarabb tudnak fejlődni.
Viszont lehet jobban korlátozottak a fejlődési lehetőségeik,mint Vegitáéknak akik lassabban,de tovább érhetnek.
De nem kell nagyon fennakadni ezeken,csak élvezni.
A DB univerzum fajai nem egyenrangúak.
Gyakorlatilag, ha Frieza nem cseszi el, kicsit türelmesebb lett volna, azon túl, hogy alázva morzsolja fel a Z csapatot, ki tudja az Istenekkel is mit kezdhetett volna...
De ez már késő bánat.. mekkora esély lesz arra, hogy újra feltámasszák?
Bár megnézném, ha esetleg Frost, nem 4 hónapot, hanem tudatosan, éveket edz (esetleg extrémebb körülmények között.. pl. Tagoma nál magasabb szintű ellenféllel)
Én remélem, hogy egy múltbéli időutazós saga is lesz. A Xenoverse 2 sztorijából kiindulva.
Szerintem nagyon menő lenne, ha például a dermesztőék idejében lévő SSJ szintet és éppen elérő csapathoz hirtelen megjelenne a jövőből jövő Goku és Vegeta, akik már isteni formában vannak. Valami ilyesmit is jó lenne ellőni.
Izgalmas lenne,
Nézelődök a külföldi fórumokon,megy a találgatás,hogy mik lesznek a következő részekben,sokak szerint nagy rá az esély,hogy Goku és Vegeta fuzionál,és legtöbb vélemény szerint ismét Vegeku fog összejönni nekik,merthogy a harcszíntéren épp kéznél s lenne egy potaru fülbevaló,de szerintem ez nem így lesz,márpedig azért,mert potaruval végleges a fúzió,hacsak nem Vegeku karakterét vinnék végig a szériában,de ez merész húzás lenne,és Vegeta a Buu harcoknál ki is jelentette,hogy nem akar többet össze olvadni Gokuval,szerintem a fúziós tánc lesz a nyerő,az nem tart örökké,és én arra gondolok,hogy Gogeta erősebb mint Vegeku,pont azért,mert a fuzios tánccal nem maradnak egyben örökké,hatalmasabb erő,viszont korlátokkal,és így végre láthatjuk azt,amint nagyjából egyforma erős ellenfeleknek két különböző fúzióját,össze lehet az erejüket mérni,hogy melyik fúzió eredményez erősebb harcost!
Keszeg
Ha egy picit visszaolvasol a fórumon, meglátod mennyire feleslegesen bíznál a fusion dance ben és Gogeto ban.
Ill. arra is rájöhetsz, hogy a potara, mennyivel hatékonyabb fúziós technika.
Kicsit félreértelmezed az erőviszonyokat a egyik lehetséges (Vegito) és a másik (Gogeta) kizárt karakter között....
Én szerintem meg fuzios tánc lesz,már csak amiatt is,hogy a potaru által nem tudnak elméletileg szét válni utána,és Vegitot már egyszer behozták az animébe,Gogeta viszont csak a moviban szerepelt,a potarus fuzit csak úgy tudom elképzelni,ha valamelyik istenség elárulja a titkát,hogy hogyan tudnak majd szétválni,talán elég lenne csak kivenni a fülbevalókat?
Egyesítve 2016.11.04 18:41:53:
Én úgy tudom,hogy nincs hivatalos álláspont,hogy ugyan abból a szintből fuzionálva a létrejött Gogeta vagy Vegeku lenne az erősebb,de én tartom magam Godetához
Üdv mindenki. Tegnap este elveszett egy hozzászólásom, furcsa... Leírom megint
Megnéztem az erőszintes videót amit valaki kirakott pár oldallal korábban. Ezt ni: https://www.youtu...4hUhL073u0
Sok minden van amit nem értem ám, és valaki írta is, hogy írjuk nyugodtan hiszen a dolgok megvitatására van a fórum . Neki is kezdek akkor.
1: Goku erőszintjei viszonylag jól fel vannak építve, amit viszont nem értek az Beerus. Honnan tudjuk, hogy neki mekkora az ereje? KB sehonnan még
2: Utána meg mivaaa? Hogy lett erősebb Vegeta SSJ2, mint Goku SSJ3? WHAT?
3: Jön Goku pirosban... Azért sztem túlzás, hogy ennyivel gyengébb lett volna Beerusnál. Az is meggyőződésem, ha megint pirossá vállhatna már sokkal többet ki tudna hozni belőle, mivel már nem új neki annyira ez az isteni szint dolog.
4: Utánna mutatja a kék gokut, még a vonalat is behúzza... Most akkor az alap goku erősebb lett, mint a piros goku ami meg már isten? Mintha whis edzését magyarázná talán, de azt azért ne meséljék már, hogy az alap formot isteni szintre húzták, mert akkor a kékké alakulás baszott gyenge szint ahhoz képest.
5: No aztán jön freeza 4. szintje?! nem tudom pontosan. Beteszik azt a szintet majdnem olyan magasra, mint a piros goku szintje??? MIVAN? Mikor újra feltámadt, Goku sima formban harcolt ellene és lazán gyepálta...
6: Champát nem értem miért tette lentebb, mint Beerust. Értem én h hájas kövér meg minden, de sztem nem jött ki az animéből h ezért gyengébb lenne.
7: Azt azért túlzásnak érzem, hogy ennyire erősnek mutatják a másik univerzum csillagharcosát... sztem sehol sem volt gokuékhoz képest még az alapformja sem
8: Hát HIT ereje azért sztem eléggé túlzás, de még nem is lenne az, sztem nála sem tudjuk milyen erős. Sztem nem volt erősebb GOKU kioken ssjb-nél. Ha goku azzal nyitott volna mikor még tele volt energiával és nem gyepálta volna le, akkor tuti kikészítette volna HIT-et. Itt meg is jegyezném, hogy a videó nem teszi be sehova GOKU kiokenes erő növekedését.
9: Na blacket már totál nem tudtam követni. Arra gondolok, hogy ahogy küzdött gokuékkal úgy erősödött amig el nem érte a pinket. Azt sem állítanám, hogy a pink erősebb lenne a bluenál. Csak hát a pengével mindig át szúrják valamelyiket -.-'. Utána meg már láthattuk h nem kunszt erősebbnek lenni.
10: Trunks ssj2-ben erősebb, mint goku ssj3???? Hát láttuk, hogy nem az, Goku egy ütéssel a földbe küldte. Utána meg erősebb lenne a hibrid formája, mint maga a blue? WHAT?
11: A sima zamasut erősebbnek mutatja, mint az SSJ2 gokut... LOL
12: Na amit a legvégén látunk az egyesült zamasuval, sztem vicc. Még annyira sem tudjuk h mennyire erős, nem hogy Bills-ék felett legyen
Moderátor: Jas0nx nem veszett el, hanem át lett helyezve egy másik témába.
link:
http://naruto-kun...post_23225
Az új fórum kicsit máshogy működik, mint a régi. (Pl nem kaptál erről automatikus értesítést)
----
Lenen hozzátok egy kérdésem a spoilerekkel kapcsolatban.
Külön válaszuk a spoilereket az anime témájától?
Így ide ezentúl nem kerülhetnének spoilerek.
Viszont lenne egy külön téma spoilerek számára, ahol mindenféle leendő dolgot meg tudnátok vitatni.
Vagy megfelel a mostani elrejtős rendszer is?
A következő hozzászólásotok lábjegyzetéhez írjátok oda, hogy melyik lenne számotokra szimpatikusabb.
Vagy nyomjatok erre a hozzászólásra egy
Zöldet, ha külön témába kerüljenek a spoilerek.
vagy Pirosat, ha megfelel a mostani elrejtős változat is.
Keszeg Majd én elárulom neked a titkot: "gömbök"! Nem értem miért kérdés ez még mindig...
"Én úgy tudom,hogy nincs hivatalos álláspont,hogy ugyan abból a szintből fuzionálva a létrejött Gogeta vagy Vegeku lenne az erősebb"
És nem is lesz. Mivel most vagy hivatalos dologról beszélünk, vagy Gogetáról. A kettő együtt nem megy. Ha most arra lennénk kiváncsiak, hogy Goku és Vegeta a táncos fúzió használva milyen erősek lennének a potorához képest, az már egy sokkal járhatóbb út. Amire viszont nagyon is egyszerű a válasz.
A potoráról tudjuk, hogy azon kívül, hogy összeadódik az erejük, egy igen combos erőnövekedést is kapnak (Vegetto nem csak két ssj Goku/Vegetának felelt meg). A táncosnál viszont semmi ok azt hinni, hogy ad bármi pluszt az erő összeadásán kívül, nemhogy még olyan sokat mint a potora. A táncos fúziót csak Gotenék használták, akik (főleg az edzésük után) egyáltalán nem voltak gyengék. Ha a táncos is olyan vagy csak hasonló buff-ot adna mint a potora, akkor az azt jelentené, hogy Gotenék nagyon gyengék voltak még az edzés után is. Jóval gyengébbek mint ahogy azt láttuk (még C18-al sem tudtak volna "eljátszadozni", ahogy azt a tornán tették). Szóval mindenképp a potora az erősebb.
Shironak igazat adok, mert bár a normálisak elrejtik az aktuális spoilert, de erre valaki reagálva viszont kiírja. És pl ez nekem szarul esik. Erre egy példa, amikor valaki kiírt elrejtve egy spoilert, direkt nem olvastam, majd a következő hozzászólásban reagáltak rá: "Nem gondoltam volna, hogy Zamasuék fúzionálni fognak". Persze lehet, hogy a moderátorok lecsapnak rá, de amikor még ők nem látják, akkor akaratlanul is simán bele lehet futni.
Amúgy ha most jobban megnézem és belegondolok vakkor egy érdekes dolog van amivel nem sok valaki foglalkozik. (bár én sem igen szoktam, nem is igen értem minek van ide írva,de)
A fórum neve: Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!) Ami az érdekes hogy tényleg elég sok itt a spoiler! Még ha jelzik is hogy spoiler akkor is az. Bár ez nagyban volt téma a Narutóban is, na de itt mégis mi számít már annyira spoillernek ha nincs is manga. És legtöbb téma itt spekuláció és találgatás.
"A táncosnál viszont semmi ok azt hinni, hogy ad bármi pluszt az erő összeadásán kívül,"
Ezzel vitába szélnék,ha vissza emlékszünk Gotenks vs Buu ra,Gotenksnek volt egy csomó extrém,és újfajta technikája,gondolok itt a kamikaze szellemekre,meg amikor röplabdáztak Sátánnal
És mondjuk én sem hivatalos álláspontra gondoltam,hogy ki az erősebb stb, hanem valami kis információ morzsákat,amiket el ejthetnének majd az animében,mert eddig sosem volt rola szóhogy plotaru fuzionál 20X os erőnövekedés ,vagy bármi ilyesmi,amivel egy kis képet tudunk alkotni,és belőni az erőket,úgy anno a Dermesztő részeknél napirenden volt kinek mekkora a harci kapacitása,nagyjából be tudtuk így kalkulálni az erőket,kb még Beerusnak is be lehet kalkulálni,amikor Vegita SSJ2 fokozatban megtámadta a hajónál,Wish megjegyezte,hogy Beerus felhasználta erejének 1 százalékát,így egy halvány képünk,hogy milyen erős lehet,szóval több ilyen elrejtett információ jól jönne!!
Fura.....28 éves vagyok,és ezen töröm magam,de b@sszus,ezen nőttem fel,DB egyenlő a gyerekkorom
Ugrás a fórumra: |