Reméljük Ub új karaktere azért nem kap rögtön edzés nélküli isteni erőket. Ha már visszahozzák, lehetne egy durva kinézetet adni neki, és lehetne ő a következő ellenfél! Minek nekünk ennyi társ, ha úgyis Goku a király a többiek meg csak felvezetők, feláldozható gyalogok.
Jas0nx Vegeta próbál higgadt lenni és ellazulni, azaz megfogadja Whis tanácsát. Ezért használja ezt a beállást. Igaz, tényleg elég "érdekesen" néz ki, de Vegeta már nem az a valaki, akit ez hátráltatná a célja elérésében.
Már, hogy vették volna ki? Lehet nem Uub nak hívják maj,d, vagy egyáltalán úgy néz ki.
De már részekkel ezelőtt szóba hozta Goku, hogy hírül kapta a másvilágról:
Buu mostanában reinkarnálódott egy csecsemő képében.
Hát erre én valamiért nem emlékszem, sőt nem is találom azt a részt.
Jas0nx Abban a részben volt amikor Gokuék csapatársakat "toboroztak" a tornára (az arc kb 2. része). Ha ezt megtalálod, akkor azt is amikor Uub-ról beszélnek.
No közben megtaláltam én is . A 30. részben volt. Ilyen régi dolgok már néha kiesnek
Hát én remélem, hogy nem Buu reinkarnációja lesz itt a következő főgonosz. A Z-ben is jófiú volt már.
Mondjuk azért megnéztem volna hogyan küzd buu a tornán. Remélem a következőre más felosztás lesz, jó lenne látni már Gohant is pl.
Ub a Z végén jött elő, amit a Super már figyelmen kívül hagy. Bármi lehet belőle.
Itt egy videó, ami bemutatja, kinek mekkora ereje van: https://www.youtu...4hUhL073u0
Valamit nem értek... Buu megölés után jött a Z végén Uub mint jófiú. Gyenge volt, és elvileg Goku elment vele edzeni, hogy tanítsa. Ezt a tényt, eddig én úgy érzékelem, hogy a super figyelmen kívül hagyja.
De még ha jönne is akár Uub vagy Buu tök gyengék lennének Gokuhoz és Vegitához képest... Max azt tudom elképzelni, hogy egy másik univerzum Buuja vagy Uubja jön, akik azért erősebbek...
Meg sztem ne is hozzák vissza ezt a Buu szálat. Minek? Freeza is szar volt az elején, semmi értelme nem volt. Ez a Black-es saga tökéletes...ehhez hasonlókat találjanak ki. Vagy ott volt Hit, az is tök jó volt folytassák azt, ne nyúljanak vissza megint a Z BOSSokhoz...
Valamit nem értek... Buu megölés után jött a Z végén Uub mint jófiú. Gyenge volt, és elvileg Goku elment vele edzeni, hogy tanítsa. Ezt a tényt, eddig én úgy érzékelem, hogy a super figyelmen kívül hagyja.
..
Emlékeim szerint nem gyenge volt, hanem nem tudott harcolni, se repülni, viszont erősnek, hihetetlen erős volt, erősebb mint Goku, legalábbis, amikor megütötte Gokut és blokkolta, remegett az ütéstől a keze...
és Goku elment vele, hogy tanítsa.
Azért pöttyett gáz, hogy törlik a Z végét... mondjuk eléggé összecsapott lett, fogja magát és elmegy
Ub a Z végén jött elő, amit a Super már figyelmen kívül hagy. Bármi lehet belőle.
Itt egy videó, ami bemutatja, kinek mekkora ereje van: https://www.youtu...4hUhL073u0
Ugyan nem értek belőle semmit és lehet ez a baj, de ez oltári nagy hülyeség, nem vagyok annyira megszállott mint itt egy-két fórumlakó, de még így is több ponton beletudnék kötni.