Ha feltűnt, a nélkül van már írva a nevem.
Duma topic 14
Drága egyetlen,utánozhatatlan Niki:
Azon kevés emberek közé tartozom,akiknek ***jól áll a káromkodás,de neked biztos megint igazad van.
Továbbá akkora baromságokat hordasz itt össze,hogy még totál józanul is agyhúgyér repedést kapnék és helyben meghalnék.Ne hogy már az én hibám legyen hogy ha elütnek,ott,ahol nekem van elsőbbségem.Az tény,hogy nem írtam le mivel ütött el,de te mire gondoltál? Csillaghajóra? Vagy gondolkodtál egyáltalán mielőtt írtál volna bármit is?
Ki***ottul fáj a térdem.Megyek és beveszek egy marék fájdalom csillapítót egy kis rummal,és kimegyek beszélgetni a kutyával,az legalább tud értelmesen nézni.
Tudom,ez is az én hibám,mert gyalogosként a ZEBRÁN nem voltam tekintettel az AUTÓVAL közlekedő idős banya iránt.
Tényleg,arra még mindig nem kaptam tőled választ hogy kinek van elsőbbsége a zebrán.
a, gyalogos
b, gépjármű
Én,mint értelmes ember kapásból a A-t jelölném meg,de biztos van egy kritériuma nyugdíjasokra akik lottószelvényért siettek.
Ne rám legyél már dühös, csak mert elütöttel az úttesten, basszus. Neked is figyelned kellene azért a forgalmat, ha fontos a testi épséged.
A káromkodás meg jól állhat kb bárkinek, aki jókor káromkodik.
Bocs, amúgy a gyalogos, ha ennyire tudni akarod. Más kérdés, hogy nem kapja meg általában. De ezt már tudod te is mától kezdve.
Egyél sok vörös húst meg igyál vörös bort, reggel meg kakaót, aztán gyorsan meggyógyul a csontod.
Vilmos herceg tanul állatul pont, vagy mi?
Capac írta:Tényleg,arra még mindig nem kaptam tőled választ hogy kinek van elsőbbsége a zebrán.
Ugrás a fórumra: |