Koszi az uj forditast! Nem gondoltam volna hogy a kapitany ilyen hulye lesz de a forditas utan erthetove valt miert tette. Izgatottan varom a folytatast!
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Ha valaki hazai pályán mozog (pl vízi lelkűek a vízben jó hogy erősebbek) Szárazföldön meg ők lennének hátrányban) De lényeg hogy itt a bálna nem csak az ereje kora meg a víz miatt volt előnyben hanem mert eleve szárazföldi lélekmesterek az ellenfelei.
Amúgy az előzőnél meg pont a gyűrűkre panaszkodtam, hogy miért van a kalózoknak 3. gyűrűjük is "csak" 100 éves amikor az már simán 1000 éves szokott lenni. Bár az első gyűrűje senkinek nem volt 10 éves.
De gondolom ez a kis bálna is több lesz itt mint amit eddig mondtak és nagyobb szerepe lesz még a sorozatban, ha már ilyen erős. HA még a tenger isten se bírt vele. (amúgy öve az a 3 szög ami TS-nál van. Azért gondolom hogy az menti majd meg.) De azért nem semmi hogyha jóval erősebb pitonnál és a titán majomnál. Jó kis jövendőleni gyűrűje lehet TS-nak.
Köszönöm!
El vagyunk kényeztetve, mert mi eddig a legtehetségesebb lélekmestereket láttuk leginkább. Hozzájuk képest ezek a kalózok amatőr szinten vannak, elég csak az iskolai párbajra gondolni, hogy nézett a farkas gyerek TS 100 éves 1. gyűrűjére.
Szerintem meg megérdemelte amit kapott, bármennyire is fáj neki, ha lett volna esze ő maga üti le a fiát és vadul könyörögni kezd az életükért amikor meglátta a 100000 éves, meg úgy alapból a sok tökéletes gyűrű kombinációt.
Remélem mutatni is fogják azért hogy mi fog történni, és nem csak úgy hirtelen oda kerül ahova.
Na de honnan veszitek azt hogy a tenger isten nem bírt vele? Csak annyit mondott hogy túl erős az a bálna ezért kiszúrta a bal szemét.
Őszintén megmondva nem gondoltam volna, hogy ez az odajutás ennyire érdekes lesz. Várom a szombat reggelt, hogy meglessem angolul mit hoznak ki belőle. Ha jól emlékszem TS valahol gyűrűszerzés körül van, vajon le tudják győzni? Muszáj lesz kicsi spoilerezni magamnak holnapig, hogy kibírjam xD
Köszi a feliratot!
Hát biztos hogy nem tudják legyőzni. Elég győzelem lesz szerintem nekik hogy életben maradnak a végén. Még messze vannak attól hogy le tudjanak győzni még közösen is egy tengeri 100.e éve szörnyet.
Amúgy TS most kb 66 szinten van szóval messze nincs gyűrűszerzés közelében. Dagi van 59 szinten. Ő van a legközelebb a gyűrűszerzéshez. A többiek meg kettőjük között vannak. XX meg 45 szintű.
bszebi hogy érted hogy erősebb lenne egy lélekgyűrű? Mitől?
pokol66 írta:
TS nem 70 szinten van nem aszt montak hogy elerte a 70 szintete vagy csak en emlekszem roszul
Kopt az előbb írtam, hogy TS most 66 szinten lehet. Esetleg már 67. Szóval még bessze van a 70 szinttől. És még ő se igen tudna elnyelni egy 100.e éves gyűrűt. Pláne ha igen erős lélekszörnytől származik és az nem önként adja neki.
Amúgy a vének 3 próbája. 1. 10 éven belül érje le a 80 szintet (nem 70 volt)
2. egy TD feje a lélekcsarnokból.
3. 8. gyűrűnek legyen 100.e éves gyűrűje.
Amúgy egy ilyen 100. e éves lélekszörny tényleg olyan mintha gyűrűket és képességeket aktiválna. Volt egy jó kis jégkupola meg vízből jó kis jéglándzsákat. És még ki tudja eleve mire is képes a hatalmas testén és erején kívül.
Köszönöm!
Na jól gondoltam hogy a Tenger Isten (TI) sokkal erősebb annál a bálnánál, különben eléggé túlzás lenne ez a titulus. Szerencséje is volt hogy ilyen kedves és nem tette el uszony alól.
Mondjuk azt nem értettem hogy miért nem jutott eszébe magától az a piramis cucc, de végül is XW bekapcsolta neki és így megúszta. Azt gondoltam hogy a hajóval és a piramissal fognak elmenekülni, de tévedtem.
Arra viszont nagyon kíváncsi lettem hogy mit is várhat a TI TStól, mondjuk remélem még sokáig nem fog kiderülni és kalandoznak még egy darabig előtte.
Sziasztok nagyon köszönöm a munkátokat.
Lenne pár dolog ami nem megy ki a fejemből.
1, Ha jól tudjuk akkor a lélekszörnyeknek két lehetősége van amint elérték a 100 ezer évet vagy átváltoznak emberi formába és megpróbálják elérni a 100-as szintet hogy halhatatlanok legyenek vagy tovább élnek még 1000 évet.
Na már most akkor a Tenger isten szavai vagy elírás vagy hiba van az eddig tudottakban. Mert azt mondta hogy átlépte a 10000 évet és rámondták hogy ő egy 100 ezer éves lélekszörny.
2, Szóval ha jól értem és egy ember a kultiválása során eléri a 100-as szintet akkor nem lesz halhatatlan csak nagyok sokáig él már ha azt vesszük alapul hogy a Tengeristen azt mondta hogy gyengül és reméli ezúttal jól választott és 20 ezer éve vakította meg a bálnát.
3, Nem gondoltátok hogy Ts valamiért nem a tőle megszokott módon harcolt ? Hol volt a Tiszta Ég kalapács ? Hol volt a Teleportáció ? Hol volt Jama meghívása ?
Köszönöm szépen a munkátokat!
Hát ez is jó kis rész volt. és a következő is igen jónak ígérkezik.
Előttem szólókra válaszul szerintem TS nagyon jól is küzdött. Bár én is vártam hogy miért nem veti be a kalapácsát. (Bár én kalapács fan vagyok)
És ami még a felirat előtt feltűnt hogy a póklábak tényleg megváltoztak. Másabb lett a színük. Bár eddig nem úgy volt hogy minél élénkebb annál erősebb, vagy az csak a méregre vonatkozott? És átlépte a 67 szintet is. Jól jött a bálnától kinyert erő, még ha túl sok is volt. Bár a gyógyulásba (pók lábak visszanövesztésére) és a szintlépésre pont kellet.
A tenger isten szavai tényleg érdekesek voltak. Bár bennem felmerült az is hogy lehet hogy most még nem is tudta volna legyőzni, mert nincs teljes erejében, csak a kis piramis ereje volt jelen. Na meg hogy sárkánnyá változott! Hogyan? nem látni. Bár tényleg elég Godzillás a kinézete. Mintha pikkelyes lenne. De azért is írtam hogy inkább harcsa.
Amúgy nem XW aktiválta a piramist, hanem az saját magát hogy megvédje TS-t. Legalábbis a Tenger isten aktiválta. Kinézetről meg a szigonyról nekem meg Poszeidon jutott az eszembe. Ő a tenger istene a görög mitológiában és ő használ szigonyt. Amúgy máshol is szeretik őt elővenni. Lehet ő lesz az? Vagy valami kínai akiről még nem halottam?
ÉS eddig tényleg úgy volt hogy egy 100.e éves lélekszörny két választás előtt van. 1000 év agy emberi alak. De az hogy átlépte a 10000 évet nem meglepő ha már 100.e éves múlt. Meg bőven harcolhattak 20.e éve.
Az meg hogy mit vár tőle? Jó kérdés. Változást esetleg hogy az örökébe lépjen. Mármint a mondanivalójából nekem az is lejött hogy ő se már a régi önmaga. Nem is olyan erős meg a bálnánk is erősebb mint ahogy ő gondolta.
De ha már a kérdéseknél járunk. Tényleg nem úgy volt hogy aki lélekerő nélkül születik annak nem is lehet lélekereje hiába kultivál? Most TS ezt akarja megcáfolni vagy mi?
Előzetes is jó! A szörnyek kiakasztva kifeszítve had napozzanak! Mit csináltak velük hogy így végezték? Jó hogy TS bepipul. Pláne XW sincs köztük. De amit látni hogy egy nő taperolja éppen XW-t. Többiek elfogva ő meg kis kedvenc lesz a főnöknél? Mert ahogy kinézem szerintem a főnök egy nő lesz. ÉS szerintem szokás szerint TS újabb áldozata akit legyőz és ellopja a szívét. De vajon milyen szintű lehet? bár ahogy nézem szerintem ő se lesz ellenfele TS-nak.
Ugrás a fórumra: |