Utólag is boldog születésnapot kívánok!
[Születésnapi Topic]
Boldog szülinapot. Remélem még legalább ennyit együtt lehetünk, örülve mangák és animék sokaságának megosztásával, beszélgetéssel.
Tudom nem csak öröm, hanem bosszúság, bánat is volt ezen időszak alatt, de remélem szép, békésebb időszak jön most.
Köszönet az eddigi munkáitokért.
Emlékeztek még rá, milyen volt 17 évesnek lenni? "Már csak egy év és felnőtt leszek" - gondoltuk mind. Hát most ez az oldal is betöltötte a 17. életévét. Ide jöhetnek az emlékek, a történetek, a pozitív vagy negatív vélemények e jeles alkalom kapcsán.
Köszönök mindent nektek!
Nem a kezdetektől követlek titeket (kb. 14éve, pár accounttal), de mai napig nagy örömre szolgál a munkátok!
Emlékszem, talán lehettem 15 éves, amikor a német nyelvtan tanárom megmutatta a naruto részeket, amiket vagy nem adott le a tv, vagy nem fordítottak már le és mondta, hogy ezeket bármikor le lehet tölteni és meg lehet tekinteni és a Ti oldalatokat mutatta, hogy hogyan működik a dolog. Azóta nem ereszt a világ.
Több barátomat/ismerősömet is sikerült bevonzanom ebbe a világba és mindig Ti voltatok az elsők, akiket ajánlottam. Nem vagyok nagy hozzászóló, nem vagyok nagy fórumozó. Amikor kellett és tudtam igyekeztem segíteni az oldal fennmaradásában (mai napig).
A párommal is sikerült megismertetnem az animézés élvezetét és mindig türelemmel várjuk az általatok elkészített feliratot, ha tudjuk, hogy ti fordítjátok az adott animét, amit kinéztünk.
Azzal, amivel a fansub társadalom küzd sajnos tényleg egyre erősebb és egyre jobban érezhető. Vannak ismerőseim, akik a járvány alatt csöppentek bele a világba és ők sajnos először a gyűjtő oldalakkal találkoztak, amint meg tudom, igyekszek velük beszélni erről, hogy ez miért is nem jó, mi volt régen, és miért rossz, ami most megy. Próbálom meggyőzni, hogy azon fajta tartalomfogyasztás miért káros és miért nem helyes. (többnyire szerintem sikerül, főleg a felkapott animekkel kapcsolatban, hogy várjanak és a fansubok oldalán kövessék azokat inkább)
Kitartást kívánok Nektek! Főleg az oldalvezetőinek, nem egyszerű a dolgotok!
Üdvözlettel
Egy viszonylag nem sokat szereplő fanotok!
Ui.: Pár éve tervezek egy bizonyos dolgot, de talán jövőre sikerül is összehozni és jó alkalom is lesz hozzá. Ne lepődjetek, ha kaptok egy email-t jövő februárjába. (remélem benne lesztek)
Sziasztok!
Boldog születésnapot Naruto-Kun.Hu!
Köszönöm az évek alatt elkészített sok-sok csodálatos fordítást, köszönöm a fáradozásaitokat és a beletett munkáitokat, a szabadidőtök feláldozását, az álmatlan éjszakákat, amiket ha nem áldoztok fel, mi nem kapjuk meg ezt a minőséges munkát, amit nap mint nap megosztotok velünk.
Emlékszem sok évvel ezelőtt, mikor még kis tacskó voltam és fogalmam sem volt róla, mi is az az anime, beszippantott ez a csodálatos világ olyan animékkel, ami az én elmémben akkor még csak simán "mese"-ként jelent meg. Emlékszem, amikor először láttam az Ezüst-nyíl animét magyar szinkronos vágott verzióban vagy a Yu Yu Hakusho részeit, a Dragon Ball-ról nem is beszélve. Azonnal tudtam, hogy ez a rajongás egy életen át fog tartani. Később rájöttem, hogy nem minden animét szinkronizálnak le magyarra, így elkezdtem nézni feliratosan őket. Hamar szembesültem vele, hogy nem egyforma minőségűek a fan-subok és egy jobban elkészített felirat mennyivel nagyobb élményt adhat az adott animéhez.
Jó pár éve már annak, hogy csatlakoztam a Naruto-Kun.Hu rajongó táborához és ugyan követek más fan-subber oldalakt is, de ez az oldal az egyetlen amit napi rendszerességgel látogatok és folyamatosan nyitva van a böngészőmben. Szerintem elvitathatatlan az a minőség amivel ti dolgoztok.
Talán alábbhagyott a kezdeti lelkesedés és megnehezíti a mindennapokat az igénytelen oldalak és emberek sokasága, de ti ennek ellenére is szállítjátok a minőségi fordításokat és ezt köszönjük nektek. Ne haragudjatok, ha néha türelmetlennek tűnünk, vagy úgy érzitek nem becsüljük meg a munkátokat. Ez egyáltalán nincs így.
Még legalább ennyi boldog évet kívánok az oldalnak és kitartást a csapatnak.
Egy lelkes "minőségi fan-sub" rajongó
Már jó pár éve már annak, hogy regisztráltam a Naruto-Kun.Hu-ra, de azóta is innen és CSAK innen vagyok hajlandó feliratos animét fogyasztani. Megmondom őszintén Tapi-sama kommentárja lehangoló volt, de mindenképpen realista és korrekt. Tény, hogy a sreaming és a nyelvtudás szépen lassan megfolytja a fansub oldalakat, de az is tény, hogy megöli a jó társaságot és a közösségépítést. Szomorú, de ez van.
Mindenesetre én jövőre ugyanitt, ugyanekkor kiváló feliratokra ittasan!
BIG LOVE!
Először is boldog születésnapot. 17 év rengeteg idő, én még valahol az általános iskola közepén rúgtam bőrt, és azt se tudtam mi az internet, nem hogy a ti munkásságotokat kövessem. Viszont már legalább 10 éve fogyasztom elhivatottságotok gyümölcsét, és remélem, hogy meg sokáig ígs tudok tenni. Szóval kívánom, hogy a szenvedélyetek, még legalább ennyi ideig megmaradjon.
Boldog születésnapot kívánok! Valamint, köszönöm az éves munkátokat!
Minden évben elgondolkozok, hogy kismaki korom óta mennyi mindent adott nekem ez az oldal és az azt szerkesztők! Kb nektek köszönhetem az anime/manga iránti rajongásom. Nektek köszönhetem még a One Piece megismerését is, ami eddig magasan a legjobban imádott történetem! Bár mára nem bírom ki, hogy ne olvassam el a mangát angolul, de a ti fordításotokat utólag mindig megnézem. Sokszor segítenek egészben látni a képet és így még jobban beleszeretek ebbe a tömör zsenialitásba!
Köszönöm!
Először is köszönöm az elmúlt 17 évet! Az életem felében ez a csapat jelen volt és minőségi fordításaitokkal színt vittetek a szürke mindennapjaimba és megismerkedhettem az animék és mangák csodás világával! Megszámolni sem tudom, hányszor láttam/olvastam tőletek a Naruto-t. A Dragon Ball-ról és a One Piece-ről nem is beszélve! Tudom, hogy néha kilátástalan a helyzet, és a harc ezek ellen a tetvek(Gyűjtőoldalak) ellen, de jusson eszetekbe az alábbi idézet: "Hajnal előtt a legnagyobb a sötétség!" Végezetül, köszönöm, hogy vagytok! Kitartást a továbbiakban! Remélem még legalább ugyanennyi ideig az életem része lesz a csapat!
Tudom, hogy délelőtt van, de megbontottam egy pezsgőt!
Boldog születésnapot, és még legalább ennyi évet! 2007 óta követem az oldalt, mert a Ti munkátok lenyűgöző
Ha ki akarok szakadni az életem borzalmából mindig ide jövök. Különösen mostanában, mióta elhagytak a barátaim, és munkát se találok de ezzel nem fárasztok senkit se.
Én örökké itt maradok, mert ha ide jövök mindig jobb kedvem lesz
Ugrás a fórumra: |