21:02kerestem spoilert,de nem találtam.Fél óra után már dobtad a linket xD,mondom ok xD.
Hát emberek,ezek a fejezetek egyre jobbak lesznek xD. Eddig se tudok panaszkodni,de a mostani wow .Erre most alszok 1 és késöbb írok egy részletesebb spoilert.Most már biztos,hogy már idén látni fogjuk End .Legalábbis ebben a tempóban.
RedCricket jó elméletek,de erről szintén később visszatérek.
Jon lesd meg xD.
Az első esélytelen, a másik kettő sem valószínű. Legalábbis nagyon remélem.
Ha Eileen tényleg sárkány volt, az nagyon nagy logikai bukfencekhez vezetne, de nem akarom elkiabálni.
Még mindig annak látom a legtöbb értelmét, ha már behozta ezt Mashima sajnos, hogy Eileen is valamiféle sárkányirányító mágiát használt, mint anno Rougue.
Ezt azért írtam ide, mert te ide írtad, de amúgy ez a téma a sima manga topicba való
Szerk.:
Dehogy lesem meg, hülye vagy?
Vagyis attól függ. Erzáról szól? Mert akkor nem érdekel annyira, meglesem.
Ha viszont Natsuról, vagy Augustról, vagy Zerefről, vagy mittomén, Acnologiáról, de na, ezek azért elég valószínűtlenek jelenleg, szóval ha Natsuról lenne benne szó, akkor biztosan várok vele
Tessék dungeon megnéztem
És óh, ez értelmesnek tűnik. Nagyon is. Kellemes meglepetés, várom, hogy akkor tényleg mi lesz.
Lehetséges, hogy még holnap megkapjuk?
A spoilerben meg van adva a kövi fejezet címe is: "Chapter 515: I am you...you are me." Hmm... Két lehetőség jut eszembe a cím láttán. 1. Eileen és Erza
2. Natsu és E.N.D
Igen, a spoilerképek úgy tűnik már a RAW-ból vannak, szóval jó esélyel még ma kint lesz a teljes fejezet.
Ahogy elnézem Mashima nem fog mellé lőni ezzel a fjezettel sem, ámbár az a NaLu-s jelenet elég merész lett, ha nem tudnám miről van szó kicsit másnak tűnne, mint ami.
( pl Naruto: ha olyan bölcs és okos volt minden vezető : Akkor a 2. Hokage miért nem támasztotta fel a testvérét az 1. Hokage-t az edo tensei segítségével, Hashirama feloldotta volna az Edo tensei szerződését és akkor örökre a Falut szolgálhatta volna ) .
Már bocs,de nagyon rossz pl mondtál. Inkább butaság kategóriában sorolnám. Ha normálisan követed a Narutot,akkor nem kéne részleteznem,hogy miért nem használta az Edo tenseit rajta.
Annyira azért nem tartom hülyeségnek,mert a történet egyik alapja a 400év ezelőtti cselekmény. Acnologia,Zerefm,End és még sorolhatnám.Sárkány korszaknak vége a Tartarosnál,de a többi még nincs lezárva.
Nekem nagyon tetszik és remélem hosszú visszaemlékezés lesz.Már nem 1x írtam,hogy a Nagy mágia bajnokság óta várom ezt a visszaemlékezést. A többi Ízlések és pofonok.Ha neked nem tetszik,azt megértem.
Remélem a kövi fejezetnél találkozunk Endvel.
Tudtam én Jon Nem tudsz átverni .
Hát, ahogy nézegettem a spoilereket, eléggé érdekes... Irene hatalmában volt a sárkányok ereje, később ő kreálta ezt az egész sárkányölő mágiát- (ha helyes a spoiler). Az is kiderült, hogy a nyugati sárkányok zabálták fel az embereket (a nácik), és hogy ellene tudjanak valamit is kezdeni az emberek a későbbiekben, ezért szétosztották Irene "sárkányerejét" a jelenlegi sárkányölőkbe. (De ezt már tudtuk a legelejétől.) Lehet, hogy Irene meg akart maradni sárkánykirálynőnek, csak mivelhogy Erzával terhes volt, meg kellett tennie ezt a lépést. De nehogy már Erza apja sárkány legyen, mert az akkor lol... Remélem nem csapja össze ezt az egészet Mashima, mert nekem is van egy ilyen érzésem, hogy nem lesz jól kidolgozott, ami sz.r ügy, mivel ez az egész Fairy tail alapja. Ugye itt annyi alternatívát feltudnánk hozni, talán jobbakat, mint Mashima, úgyhogy nem mindenki lesz szerintem elégedett. Off, de láthatólag 1-2 éven belül véget ér az FT is, sok lett mostanság a páros fanszervíz, meg a múltat boncolgató sztorik.
Ne ítélkezzünk még, a spoiler csak 5 oldal, ami negyede a teljes fejezetnek, arról nem is szólva, hogy kétlem, hogy egy fejezettel le fog tudni egy a történet szempontjából kulcsfontosságú magyarázatot.
Érdekes, ezek szerint a fejezet viszi tovább az anya-lánya szálat. Örülök neki, akkor jövőre jöhet a VÉG
Amúgy Eileen-Erza és Natsu -E.N.D szál vajon ok-okozat miatt fut párhuzamosan?
Eileen múltjára lassan fény derül és egyre inkább megértem a természetét és jellemét. Bizony az emberek hajlamosak félni és inkább elpusztítani azt amit nem ismernek.