Amilyenek a rendezők és amilyen gyorsan telik az idő tényleg meg tudják oldani hogy egy részen belül elpusztítanak 2 univerzumot. Szerintem az első az U6 majd az U2 jön. Én inkább az U2 várom. Bár a pusztítás istenük jóóó!
Amúgy én azon gondolkodom, hogy Kefla csak egy egységes legendás ssj-t képez! vagyis nincsenek neki külön szintjei.
A rész végétől a hideg rázott és az előzetest is kár volt megnézni, mert hosszú lesz ez a hét. Ez a mai rész szinte csak felvezető volt a következőhöz, ahol látszólag Goku szinte csak játszadozik Keflával, valamint Jiren is felébred végre
Jó kis rész volt. Az érdekelne engem, hogy azt, hogy Kefla kiesik, ezt lehet már tudni, vagy ez is csak feltételezés egyelőre. Mikor Gokut legyőzte Jiren, Goku sem esett ki. És ha én lennék a DBS írója, sokkal jobb finálét is ki tudnák találni az U6-nak, minthogy elöször kiejtem Keflát, aztán majd valamikor a 2 jelentéktelen namek kiesésével vége lesz. Így nem lenne benne semmi drámai.
Sokkal inkább el tudnám képzelni azt a helyzetet, hogy Goku Kamehamejától, meg a túl sok power up-tól szétesik a fúzió, és ottmarad Caulifla meg Kale teljesen kimerülten, de benn maradnak egy későbbi fináléra. Még nem érték el az ssj3-mat.
Nincs sehol megerősítve, csak tipp az egész.
Annyit írtak a spoilerekben, hogy 116. rész UI Goku vs Kefla, ahol Goku van előnyben, utána a 117.rész spoilere csak egy kifáradt Gokuról ír és Kefla sehol sincs említve.
Igazából a következő rész előtt nem fogjuk megtudni, hogy mi lesz a harc végkimenetele.
Na az előzetes alapján is bejöttek a spoillerek. Itt az Ultra ösztön és lényegében biztos az is hogy a Kame hame kilöki Keflát a ringből. Pedig ahogy az előzetesből lejött Kafla is mindent belead (hiába) és a formájából már az jön le nekem hogy elgurul kicsit neki is a gyógyszer és felveszi a nagyobb test és erő alakot. De hát megmutatkozik Goku valódi ereje Ultrában.
És hát erre még Jiren is felfigyel mivel az előzetes alapján abbahagyja a meditálást és felkel.
Gondolom a fúzió meg majd a kiesés után következik be a kispadon. Bár ahogy harcolnia kell biztos sokat előrehozza a fúzió végét. De had legyen már méltó kiesésük és csak a fúzió csak a kiesése után szűnjön meg. Mert az mér kicsit érdekes lenne megszűnne a fúzió és a két lány ott állna az Ultra Goku ellen az meg simán egy egy kézzel kidobná őket.
Amúgy gondolom azért se említik már se Keflát se a lányokat külön mert kiesik mindkettő a harcban. És hát Goku is megsínyli még az Ultra formát. Legalábbis kimerül tőle. Ez a logikus gondolkodás szerintem.
Nem feltétlenül a kamehameha ejtheti ki. Az előzetesből látszik, hogy már nagyon az ideg és a kétségbeesés hajtja, ez pedig egyenes út a vesztébe. Talán kivédi a kamehamehat, de ezzel garantáltan szét fog esni a fúziója. Sok lehetőség áll fent a kiesésüket tekintve és még Freezával is eljátszadozhat velük a szétesésük után, még ha a spoilereknél nem is ezeken van a hangsúly.
Amit Kefla nyom támadást az előzetesben, amikor a ki-t elkezdi pörgetni az valami nagyon jól néz ki, de le merném fogadni, hogy már a játékokhoz készítik elő ezeket a képességeket
Jirent pedig én sem tudom máshogy elképzelni. Felkel, aztán kb ülhet is vissza.
Goku ismét kimerül... 40 perces az egész mecs, de ő már 2x fogja kimeríteni magát. Ez eléggé illúzió romboló....
Ezek után mi lesz az ütőkártya jiren ellen?
Kicsit félek ide benézni, de hát erről csak itt tudunk beszélni .
A kövi rész előzetese alapján nagyon kíváncsi leszek erre az Ultra Ösztönre. Úgy tűnik mintha Goku majd tudná valamilyen szinten kontrollálni, ahogy felhalmozza az energiát. Meg talán ki fog egy s más derülni megint a formáról, mert megint mutattak snitteket arról a hőről ami körülötte van. Na meg erre már Jiren is kinyitja a szemét . Nagyon kíváncsi leszek Goku hogy fogja bírni energiával, nagyon kellene neki egy Senzu, meg kéne győzni Zenot hogy hadja meggyógyítani őt.
Atvillant az agyamon, hogy mi igazabol nem is eloszor latjuk az ultra oszton dolgot. Eszembe jutott, hogy egyik reszben mar elkezdett o erre gyurni, es pedig ez a 71. volt. Mar ott elkezdte fejlesztgetni.
Most az ugrott be, hogy lehet Jiren tényleg felkel, de nem Gokuval fog harcolni. U3 és U4 is nagyon magabiztosak. Lehet a bogarak vagy a robotok nekimennek Jirennek.
Goku ismét kimerül... 40 perces az egész mecs, de ő már 2x fogja kimeríteni magát. Ez eléggé illúzió romboló....
Ezek után mi lesz az ütőkártya jiren ellen?
Már volt róla szó, ha Vegita látja, hogy Jiren ellen esélytelen, odaadja az erejét Gokunak. Ez lehetne egy újabb lépcső Vegita jellemfejlődésében. Azért persze előtte mutathatna valami komolyat, mondjuk hogy simán lealázza Toppo-t.
Ezt adom. A mai részben is a kék felvételkori vigyorgásából egyértelműen ki lehetett olvasni, a "Tipikus, nem csalódtam benned." Szerintem már egyértelműen elfogadta, hogy ő nem fogja felülmúlni Gokut és ezért is az egész torna alatti nyugodtság. Elvégre azt már kitárgyaltuk, hogy akármennyit is edzett, maximum az x20 kaioken mellé érhet fel.
Továbbra is mondom, hogy Vegita elég nagy szarban van a továbbiakra nézve. Az ultrát alapesetben soha nem fogja elérni, de Vegettoként segítene neki Goku is, hogy átszakítsa a burkát. De ha Vegetto nem, akkor teljesen jó döntés az erőátadás.
Szerintem Vegita azért nem fogja elérni ezt a szintet, mert a Migatte no Gokui Vegita elég furán hangzana
Én szeretném, hogy ő is erősebb legyen, de valami más módon. Van még esély, hogy ő is villantson valamit a tornán.
Egy Ultra Vegeto sokat segítene szerintem Vegitának is az elérésében és megértésében. Gondolom a fúzió után is azért marad némi emlék érzés a fúzió alatt eltöltött időről és tapasztalatról. Így lehet gyorsabban megértené és elérné ő is. Vegettohoz meg megint nagy az esély a potarók használata miatt.
Nem is mondasz hülyeséget.
Wish se hiába foglalkozik Vegeta val, biztos látja benne az UI hez szükséges potenciált. Csak hát a folytonos görcsölést kellene levetkőznie.
Bár az elmúlt hónapokban igencsak nyugodt Oldalát ismerhettük meg, aminek nagyon is örülök.
Másrészt megnézném Frieza az Ultra Instinct hatása alatt.
Ha figyelembe veszük az apró utalásokat meg azt kire koncentrál eddig ez a arc, a Goku+Gohan fúzióra nagyobb az esély mint a Goku + Vegitára
Kezdve azzal, hogy Vegita a Genkibe se adott energiát, végig annyira érdekli a harc mégsem megy Gokunak segíteni, szóval érdekes.
Spoilerek alapján pedig Goku megint kimerül, szóval még mindig nem tudja irányítani ezt a formát teljesen. Jó lenne ha harmadjára majd saját akaratából hívná elő megint.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"