Azt nem akartam írni.
De erre. Na és? A kérdéseim attól még állnak! Azokra nincs válasz? Mert egy ilyen dolog miatt jó lehúzni, de kész. A hsz többi részével meg nem is kell törődni. Valahogy így volt már ezelőtt is. Szóval mindegy.
Jiren akkor se dobálja kis ellenfeleit pedig megtehetné és hát az lenne a torna célja. És hát miért is viszonyul vajon így Gokuékhoz?
Már 2 moderátor szépen megkért, tegyél a DBS univerzumbeli súlyos tudatlanságod/tájékozatlanságod ügyében, akkor legyen annyi tisztesség benned, h megteszed.
Így lehet 10 ed annyi hozzászólásod lenne, de tán annál értelmesebbek is!
Bocsánat az OFF ért!
Hiányosságaimmal nem vitázok. Ezért is teszek fel kérdéseket, mert nem találtam még rájuk választ hiába néztem meg többször is több kapcsolódó részt. Ezért is kérném, hogy na csak kioktassatok tudatlanságomról hanem néha válaszoljatok a kérdéseimre. Előre is köszi értük, és bocsi ezekért a plusz hsz-ért. De ezt tisztázni akartam.
Én csak 1 valamit nem értettem ebben a részben, azpedig az, hogy miért a legjobb résznél van vége az esetek 70%-ban ?
Vegita hajszíne a végén olyan mint a copy lila zselészerű Vegitának, de csak a színe!
Kövi rész meg tuti jó lesz Gohan + Frieza összedolgozás, és még csak hétfő van, nehéz lesz kivárni
Goku és Copy Vegita Moderátor: Kép törölve. Tanuld meg normálisan beágyazni a képet, vagy kerüld el a kepfeltoltes.eu-t!
Továbbiakban aki nem tud képet direktbe linkelni, vagy beágyazni annak erősen javallott a kepfeltoltes.eu használatának a mellőzése!
A kepfeltoltes.eu-ról való hibás linkelés esetén egy hetes kitiltásra lehet számítani!
Ennek oka remélem egyértelmű
Én csak 1 valamit nem értettem ebben a részben, azpedig az, hogy miért a legjobb résznél van vége az esetek 70%-ban ?
Én amúgy pont azt hittem, hogy akkor lesz vége a résznek, amikor Vegita átváltozott, Goku is benyomta a Kaiokent, és elkeztek szemezni egymással. Na, az lett volna a szemétség, de szerencsére még vagy 2-3 percig ment utána a rész, és láttunk egy kis harcot is.
Jiren valószínűleg egy méltó ellenfelet akar Goku5. Gokuban meg Vegitában látja ezt és ezért fogja vissza magát, hogy egyre többet hozzon ki a két srácból.
(Vagy csak mivel még van 7 rész és hát Goku (Vegita) a főszereplő, így nyilván nem ütheti ki őket)
Amúgy tényleg érdekes hogy Jiren eddig miért nem dobott ki senkit? Hitten kívül? Mert akárhogy is nézzük még ha csak erős ellenfelekkel hajlandó harcolni is akkor is már lénylegében legyőzte Gokut is és Vegitát is. Mégse dobta ki őket a ringből. Lehet tényleg ki akarja hozni belőlük amit tudnak hogy ezzel megmérette se magát? Na meg a beszédéből is az jön ki hogy méri az ellenfeleit. Akár még hergeli is pl Vegitát.
Én válaszolok neked, de nem hiszem, hogy megleszel elégedve a válasszal.
Az ellenfelek nagy százalékával a 7-es univerzum végzett, és egész véletlenül ők a történet főszereplői, véleményem szerint rengeteg dolog kidolgozatlan volt az animáción kívül, én pl kicsit többet vártam ettől, nem igazán keltette egy battle royal érzését, talán az elején, nagyon jól indítottak, de aztán nagyon ráment a dolog arra, hogy minél előbb kiejtsük a hulladékot, hogy a nép végre élvezhesse a Goku vs Jirent.
Na, ennek az áldozata lett maga Jiren is, még a legérdekeltebb "gonosz" karakterünk is csak Hit ellen kapott kidolgozottnak mondható harcot, ennek a levét meg a másik kedvencünk, Hit itta meg
Aztán rendesen betett már az egésznek a szerelem mániás U2, amit sokan értetlenkedve fogadtak, hogy mi ez az undormány, pedig a modern animék világában nem ritkák az ilyen tipusú karakterek, akik eléggé elvakultak, és megszálottjai valaminek (Szerelem, igazság, büszkeség...stb) és folyamatosan csak ezt szajkózzák. Ebbe nem tartozik bele a folyamatos "Én leszek a máguskirály" és az "Én leszek a kalózkirály", ez pl Gokunál valahogy így nézne ki a DBS-t tekintve, hogy "Én leszek a legerősebb!", mivel jelenleg ennyi motivációja van a main karakterünknek
Gondolom sokan, akik DB fanok azt sem tudják, hogy animét néznek, vagy ha tudják is, nem igazán foglalkoztatja őket a dolog, aztán meg nagyokat néznek, ez azoknak is szól, akik a japán nyelvet kutyaugatásnak tartják (Pl az ütésneknél a folyamatos HATATATATA, ORAORAORAORA), és angol szinkronnal nézik az animéket
Nah de hajrá. Még csak most jönnek a legizgisebb részek
Szerkesztette: Csilla1050 - 2018.01.16. 01:14
Gohan-ra kitérve egy pillanatra... Én úgy gondolom, hogy Gohan jelenleg nem fog kapni még új szintet. Épphogy, 110-120 rész alatt épphogy ismét képes elérni a mistik formát, amit még a Z-ben tudott. A Super elején az SSJ formát is alig tudta. Gohannak jelenleg nem sok éles harci tapasztalata van. Gohan, folytatni fogja (szerintem) az edzéseket a torna után, és max a köv, vagy az utáni arc-ban fog kapni valami ultra brutal mistik formát. Most csak erős, villant egy két dolgot de sztem ennyi.
Gohannal kapcsolatban én is így látom, már csak azért is, mert kicsit azért sok lenne a szintlépés, ráadásul idő sem lenne kidolgozni.
Itt van Vegeta új formája, Goku UI "tökéletesítése" (vagy bárhogy is hívhatjuk), Jiren full powerje, Toppo szerepe még mint God of Destruction, Freezaval is kellene valamit kezdeni stb...
Gohan a kövi részben harcol egy nagyot és szerintem most, vagy a 125. részben repülni is fog, C17 -el együtt.
A készítők elmondták a torna előtt, hogy minden univerzummal az U7 fog megküzdeni. Innen kiindulva, nem tudom miért várták sokan végig azt, hogy majd olyan harcok fognak kibontakozni, amelyeknek semmi köze az U7-hez. Minden nagyobb szereplő kapott a karrakteréhez illően kisebb-nagyobb szerepeket, amivel pont ki is jön ez a durván 35 rész amiben a torna volt. Tien 1-2 részt kapott, még Goku többet. Ez így is van rendjén.
Azért én ebbe belekötnék. Tien nem kapott 1-2 részt, hanem egy felet, az is minősíthetetlen volt. Krillin is csak 1-et kapott, ami elég kevés ahhoz képest, amennyire be volt harangozva. Piccolo is fél részt kapott érdemben. A többieket viszont valóban jól megoldották, mindenki megkapta a maga részét/szerepét, Roshi még kettőt is, aminek nagyon örültem
Tien azért nagyon nem volt beharangozva, meg lényegében túl sokat a Z -ben sem szerepelt. Ami emlékezetes ott tőle, az amikor Vegete és Nappa ellen feláldozza magát, meg amikor Cell -t visszatartja egy ideig. Buu saga alatt nem is emlékszem most hirtelen, hogy szerepelt -e.
Krillin kaphatott volna tényleg egy picivel többet, viszont Piccolo -t nagyon hamar lerendezték, sokkal többre számítottam volna, pláne ahogy Gohannal összejátszanak
Aki viszont teljesen pozitív csalódás, az C17. Amennyire semleges volt az egész karakter nekem, még a torna kezdetekor is, most annyira szimpatikus és örülök, hogy ilyen sok szerepet szántak Neki. Remélem nem lesz elfelejtve a jövőben, C18 -al nagyon jó csapatot alkotnak
Tien azért nagyon nem volt beharangozva, meg lényegében túl sokat a Z -ben sem szerepelt. Ami emlékezetes ott tőle, az amikor Vegete és Nappa ellen feláldozza magát, meg amikor Cell -t visszatartja egy ideig. Buu saga alatt nem is emlékszem most hirtelen, hogy szerepelt -e.
Krillin kaphatott volna tényleg egy picivel többet, viszont Piccolo -t nagyon hamar lerendezték, sokkal többre számítottam volna, pláne ahogy Gohannal összejátszanak
Aki viszont teljesen pozitív csalódás, az C17. Amennyire semleges volt az egész karakter nekem, még a torna kezdetekor is, most annyira szimpatikus és örülök, hogy ilyen sok szerepet szántak Neki. Remélem nem lesz elfelejtve a jövőben, C18 -al nagyon jó csapatot alkotnak
Nálam is C17 az egyik legnagyobb pozitív csalódás, a másik visszatérő karakter mellett
Friezához is úgy álltam hozzá, hogy jaj ne, már megint, erre az egyik kedvencemmé vált az arc alatt.
Nem akarok a C17 fanok ellen szólni, de szerintem amilyen semmiből jött C17 ahhoz képest kapott tényleg nagy szerepet. Úgy értve a semmit hogy még Tienné is kevesebbet szerepelt eddig a torna előtt. De amúgy ereje és tudása ami engem mindig meglep. Hogy honnan van van azt meg nem firtatom mert megint engem szúrnak le érte, mert amit nem látunk attól még van szöveg jönne.
Piccoló volt akit tényleg nagyon hamar és túl könnyen kidobtak.
Krilin meg inkább a lelátón kap szerepet.
De én azért Gohantól még várnék valamit, ha már ennyire húzzák a végét. Kb 7 résztől még sok minden kitelik.
Számomra a legnagyobb pozitívum akkor is Roshi mester volt! Jobb volt mint vártam!