Nézzetek meg egy Tenrou szigetes részt meg a 3 évadból egyet.Én konkrétan sírva fakadtam ez isten káromlás!
Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)
Nincs mit tenni, a Fairy Tail azok az animék közé tartozik, amelyek következő évadai nem a várt teljesítményt hozták.
Akik olvassák a mangát, azoknak ez egyértelműen feltűnik, hogy nem olyan lett pl az animáció mint amilyenre számítottak. De nézzünk példának engem, aki még nem olvasott egy szót sem belőle, nekem semmi bajom az animációval. Na jó, mikor volt az a rész, hogy a sereg menetel és konkrétan 3-4 állóképből rakták össze, az engem is nagyon kiakasztott.
303. rész
Egész jóra sikeredett ez a visszaemlékezés dolog Gajeelnél, és az átalakulása is kafa lett, meg az érzelgős jelenetek utána átjöttek (jobban mint a mangában). Egyedül az nem tetszett mikor Gajeel elkezdte püfölni Bloodmant, szembetűnt azért, hogy picit hülyén van meganimálva, de már hozzászoktam ehhez.
Külön pozitívum, hogy August átalakulását is meganimálták ennyire, az átalakulás és az utána következő támadása epicre sikeredett, ez is jobban átjött, mint a mangában.
A Brandish & August jelenetnél nem volt ennyi vér a mangában, ez tetszik.
Acnologia vs Irene + Universe One is jó volt, bár hiányoltam azt, hogy nem mutatták azt a mély szakadékot, amit Acno támadása okozott, valamint a mangában Acno nekem kicsit őrültebbnek jött át.
Jövőhéten új Opening/Ending!
A Gajeel vs Bloodman ebben a részben se sikeredett valami jóra. Viszont utána nem volt megállás. Nagyon jól megcsinálták a jeleneteket. A Gajeel x Levyt vagy épp a " tárgyalást " És amilyen zenék mentek a rész alatt... Most ezt eltalálták nálam.
Ez a rész bőven túltesz a mangán. (Szerintem)
Mest... kellett feldűhítened az öreget.
Az átalakulások valóban nagyon látványosra sikerültek
Szerintem valósághű volt Gajeel győzelme egyébként. Elnyelt Bloodman "erejéből" és vegyítette azt a sajátjával, tehát egy sokkal erősebbet hozott létre. Kicsit hirtelennek és összedobottnak tűnt nekem az a visszaemlékezés amúgy, de egyáltalán nem volt rossz.
Az a tárgyalás... Tetszett az a sok vér, mindenképp pozitívum. Mestet legszívesebben kinyírtam volna ott. Már August majdnem belement a beszélgetésbe, mondjuk valószínű nem változtatott volna sokat, de így mindenképp csak rosszabb lett.
Irene vs Acnologia eddig tetszik, valószínű egy nagyon jó harcot kapunk majd, csak ne kapkodják el annyira mint a Gajeel vs Bloodmant
Nem volt rossz rész, de a Gajeel vs Bloodmant elkapkodták szerintem. Az átalakulás után vártam volna valami sárkányölő mágiát, egy üvöltést, vagy akármit, nem csak pofozkodást. De amikor Levy is összeesett már akkor valami dragon force vagy bármi durvulás jó lett volna, nem csak egy neki futásos támadás. Szóval én ettől a harctól többet vártam, de a rész többi jelenete jó volt.
Szerintem az évad második felének a második felénél (tehát a maradék 25 résznek kb a 12-13 részénél) kapunk egy Acnos trailert, key visualt, ha már kispórolták innen.
Szerk.: Ez mi..? xD
304. rész
Az új op első hallásra annyira nem jött be, de többszöri hallgatásra megkedveltem. A képi világa tetszetős és látszik, hogy azért próbálták visszafogni a spoilerezést. Az ending a szokásos kellemes kis Valami.
A részről: picit kibővíthették volna Mira harcát, de ez van sajnos. Jövő héten pedig jön végre a kedvenc Sprigganom.
Ugrás a fórumra: |