Éreztem hogy Hawks legalább elvitte egyszer repülni Tokoyami-t!
Dark Shadow-t egy köpennyel eltakarni milyen zseni és egyszerű ötlet már? Még hős ruha átalakítást sem igényel hiszen amúgy is viselt köpenyt.
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
van egy teoriám
mi van ha az one for all és all for one az első szupererők mert az első részben a világító baba nem egy olyan távoli multba történt amire mondták hogy az első látványos eset na és deku meg azt hiszem a 9ik one for all hordozó és 8 9 generáció az kb 200 év nem ? akkor ezekre alapozva az all és one for all az első szuperember akik ezt a körk dolgot létrehozták
Az OFA-t az AFO hozza létre. Már nem lehet ez a kettő az első, mivel az erőhalmozó képesség már létezik, amit aztán AFO ad át a tesójának.
Az AFO sem lehet az első, mert:
- A kölök világít nem képességeket csór el. És 2 képességgel nem lehet születni. (Plusz meg is említik, hogy a gyerek Kínában született)
- AFO egy csomó másik képességgel rendelkező fazonnal uralja Japánt. Nem hinném, hogy ők mind utána születtek volna.
Hawks meg Tokoyami poént tényleg nem lehetett kihagyni
Dark Shadow amugy tényleg nagyon erős képesség, láttuk amikor elszabadult az erdőben ez maxra járatva benne lehet a top5 hős listán majd egyszer. Bár az elégé egyensúlyozza, hogy fényben elég érzékeny. De amugy tényleg ez is egy jó fejezet volt.
200. fejezet
Most tényleg nem tudok sokat írni a fejezetről. A vége érdekes, vajon az egy új technika Momotól vagy sem?
Illetve, most elég kevés oldalszámmal jött a fejezet.
201. fejezet
Véget ért ez a kör is, hál' istennek a B osztály nem csak a szimpatikus vesztes szerepét fogja játszani a meccsek alatt.
A következő körben pedig jönnek a nagyobb halak. Iida, Shoji, Todoroki, illetve valamiért azt érzem a három B osztályos, akiknek még nem tudjuk az erejét, is erősek lesznek.
Momóék magukhoz képest jó munkát végeztek. Az ötlet hogy köpennyel fogják össze Shihai Kuroiro az nagyon tetszett . Kíváncsi vagyok a többiek harcára is és most kifejezetten örülök hogy a B-sek nyertek mert az ő csapatuk kicsit jobban összeszedett volt szerintem .
Örülök neki, hogy a B-sek nem csak az a tipikus "nehéz ellenfél volt, de végül győztünk" lesz az egész gyakorlat alatt. Viszont ha azt nézzük, hogy Shinsou nélkül az első meccset esélyes, hogy vesztették volna, a második meg teljes vereség volt, akkor arra jutunk, hogy a B-sek nagyon táposak. Mondjuk az is igaz, hogy Aoyama és Hagakure ugyan csináltak valamit, de nem tettek hozzá túl sokat a harchoz (a csapat másik feléhez képest) és még így is szoros volt. Egyvalakit szerintem még így is kiejthettek volna, de amúgy jó meccs volt és Midnight is kielégült. Komori eszelős tekintetét meg nagyon bírom.
Azt mondod, hogy jönnek a nagyobb halak. Hát kérdem én Kirishima, Tokoyami és Momo mik? Persze (erőben) nyilván nincsenek Deku-Todoroki-Bakugo szinten (Tokoyami azért kérdéses, mert 3-ból 2 ellen hátránnyal indul), de azért ők is bőven átlagon felüliek.
Lehet csak én nem értem, de mire volt jó az a szemüveg?
Elvileg látod vele a testhőt.
Most merjem bevallani, hogy a fejezet elolvasása után újra előkerestem a meccsek összeállítását (mivel nyilván arról is megfeledkeztem időközben), és azzal a lendülettel el is felejtettem kb. mindent és így írtam tovább a hsz-t?
202. fejezet
Átvezető fejezet, szóval semmi eget rengető nem volt benne. Viszont kaptunk pár plusz infot a 4. Todoroki gyerekről.
Meg 2 potenciális power up is be lett lengetve Todorokinak és Bakugonak.
Milyen potenciális power upra gondolsz? Amugy nekem nagyon bejött, hogy Bakugo odament hátha tud segíteni Midoriya-nak
De amugy most az a terv, hogy Deku megint hadja, hogy irányítsa Shinsou hátha kapcsolatba tud lépni a one for all-al. Szóval nem tudom mi fog történni akkor.
Ugrás a fórumra: |