Persze, mert az előző részről semmi információt nem írtak arról, hogy a filler kerülők miért is nézzék meg.
Tettem egy javaslatot, de kezdem azt hinni, hogy telibeszarják. Lényeg hogy legyen kész, azt csá.
Naruto és Naruto Shippuuden anime
DereX írta:
Mindenki azt irja, hogy vegre visszatert a fo sztori. Na de a multheti resz kb. 10 percetol az megy
itachi01 írta:
Valaki mesélje már el nekem, hogy akkor mégis hogy oldották meg azt, hogy kutyák és más különféle állatok is tudnak chakrát használni?
Ember tud chakrát használni -> Vadállat megeszi az embert -> Vadállat vérszomjas emberevő lesz -> Vadállat elég embert megeszik, hogy a chakra beépüljön a szervezetébe -> Vadállat talál magának egy fiú/lány vadállatot -> Sok kis vadállat születik, akik közül lehet csak 1, de az már képes magától használni -> Chakra vadállat örökíti ezt a gént -> Chakra vadállat leszármazottját ninja kisfiú/kislány háziasítja -> profit.
Fúha, nagyon jó rész volt. Az elején Zetsu szövege (minden chakra őse, mindenható isten...) baromi jó volt, hihetetlen hangulatot tudtak az egész részben teremteni. Fekete Zetsu alapvetően sokkal jobban átjön itt, mint a mangában, ott erőltetettnek éreztem, itt meg inkább jól kiterveltnek.
Nagyon jól csinálták meg a hatásos pillanatokat, amikor Kaguya egyszercsak ott van Sakura mellett, majd amikor dimenziót váltott, majd amikor megjelent Narutoék mögött és sírt...nagyon jó volt. Kicsit fiatalosabb hangot képzeltem el nekik, de na, jó volt ez, még új soundtrack is volt a Naruto-Kaguya összecsapásnál, ami megint csak nagyon király volt.
Az előzetest elnézve, nem tiszta filler lesz, hanem kibővítik Zetsu meséjét...ami lehet nem is rossz ötlet ám. Mindenesetre kíváncsian várom, nem csalódottan, mint amikor megtudtam a hírt.
Istenem! Ez a rész! Fantasztikus!
Mintha nem is Narutot néztem volna.
Filler kerülők ezt most ne hagyjátok ki!
Jó pár kérdésre választ kaptunk, és volt pár "tény", amire rácáfoltak.
Engem speciel bazira izgatott, hogy ki lehetett az a bátor faszi, aki megrakta Kaguyát Itt a válasz.
Az is érdekelt, hogy mégis honnan-hogyan létezett a Szent Fa? És itt a válasz.
Sci-Fi rajongóként azért felmerült bennem a szkepticizmus, hogy mégis mennyi esély van rá, hogy a lény, úgy nézzen ki fizikailag, mint a többi ember. Egye fene. Nem kellenek a fikciók.
Ééés! Hagoromonak is Byakuganja van, ami full logikus.
Cáfoljatok meg, de a Mugen Tsukuyomi aktiválásakor nem egy másik dimenziót idézett meg? Akkor valójában nem is az az eredeti dimenzió, amelyikben a sorozat 99<% játszódott?
Rég nem éreztem már Narutoval kapcsolatosan ilyent, de tűkön ülve várom a következő részt.
Megérte megvárni, mert nagyon jó filler lett. Talán egy mestermű lesz.
A Mangánál megkedveltem Kaguyát,de kevés információk miatt nem lett kedvenc .Azonban a fillernek hála.Kaguya lett az egyik kedvenc női szereplőm. Kár,hogy Hinata nem kapott hasonló szerepet :/ .Ilyenkor csak azt tudom mondani,hogy még és még több bővítést szeretnék
Végül megtudok,hogy ki volt Rikudo Sennin apja és jó volt látni az 1tsukuyomit.
Nehéz lesz 7napot várni :/ .
itachi01 írta:
Cáfoljatok meg, de a Mugen Tsukuyomi aktiválásakor nem egy másik dimenziót idézett meg? Akkor valójában nem is az az eredeti dimenzió, amelyikben a sorozat 99<% játszódott?
Egyetértek! Én is így érzek.
Az egyik gyökér szavaival vitába lehet szállni, miszerint nem látott még Kaguyánál szebb nőt. Ez azért van mert nem látta Hinatát! <3
A dimenziós dolgot úgy értettem, hogy a bolygó köré idézte meg a másik dimenziót. Vagy épp fordítva
Szerinted felkapta volna a vizet, ha rágót nyomtak volna a hajába?
Ugrás a fórumra: |