Én is azt mondanám, hogy Vegita túlságosan nyugtalannak mondható. Erőre, dühre, akaratra hagyatkozott eddig az edzései során. Ez a nyugalom érezd nem az ő stílusa. Goku meg eleve másabb lelki beállítódottságú.
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
Az igaz, de Whis is azt mondta ha Vegita nagy dolgokat akar elérni akkor úgymond megkell nyugodnia.
Én nem bánom, hogy igy alakultak a dolgok mivel a földön igy Gohan lehet a sztár
Ha Keflát eltudta intézni szerintem ez a tagot simán lekell tudnia győzni kivéve ha őt is lemásolja.
Leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy Vegeta mit ér majd el ezzel az edzéssel? Lehet, hogy Ő is Ultra ösztön közeli állapotot ér el ? Szerintem nem kizárt, mert ő csakazért is többet akar Goku-nál...
Ha Ő 160 napot töltött ott, akkor Vegita tuti, hogy legalább 2x annyi ideig kibírja!
Jaeger írta:
Talán lehet, de nem hiszem, hogy Friezát behoznák ebben az arcban.
De remélem nem az a sablon lesz megint, hogy Gohant szarrá verik és akkor jön Goku és Vegita megint megmenti a napot.
Én szívesen látnék ilyet, de elég kevés esélyt látok rá.
Ugye ezzel nem élt a Dragon Ball Super, eddig a Dragon Ball manga sem, sőt még a Super Dragon Ball Heroes sorozat sem pedig ott mindent lehetne.
Gohannak egyelőre nem adtak erősebb formot. Egyedül amire képes az egyik "univerzumban" az a Super Saiyan 4, de ennyi.
Moro azt mondta , hogy akkor indul a Földre ha ez az erős squad nem tudja azt elfoglalni. Nem tudom , meddig húzódnak el a harcok, de ha több lesz mint pár hét , akkor máris egy cell-saga -szerű arcot várhatunk. Ebbe simán beleférhet még az is, hogy Vegeta eltöltsön ott 160 napot. De lehet,.hogy nem is kell neki annyi,mert közben belejön. A másik dolog pedig, hogy fogalmunk sincs a Yardraton alkalmazott időszámításról.
https://mangaplus...er/1005821
Új fejezet. Szerintem epik.
Baromi jó ez az új rész! Izgalmas, pörgős, harcos, tele fordulatokkal, sejtelmes dolgokkal (Whis a főhercegnél)! Kimondottan DB élmény, én régen éreztem ilyet!!
Egyesítve 2019.11.21 15:27:32:
Hehe mellesleg eltaláltam,hogy egy kicsit később jön majd Moro! ) Tehát még 2 hónapja van Vegetának is arra, hogy felépítse a Ki koncentráció alapjait !
Amúgy mi a fene volt ez az időszámítás? 7 ciklus 20 nap, 8 már 60 ?? Érdekes: 20/7=2.8571
8x2.8571=22.8568 Itt szerintem ismét előhúzzák majd a Sayian sagából ismert "Jaj , elszámítottam az időt" -kártyát, mint ahogy azt anno Kairó tette Gokunál.
Gohan amugy most alap formában volt?
Vagy ez is már ultimate lett volna? Mert alap formában kemény ha igy lépést tartott. Azt nem tudom a Földön mit fognak trainingelni amitől Moro képességét megtudják kerülni.
Ugrás a fórumra: |