Az előzetesből Hit nekem úgy tűnik, mintha egy Francia Bokszoló lenne
Szerintem a kis csillagharcos majd eltűnik jó hosszú időre, aztán majd valami főfőfőfőfő BOSS ellen kiba erősen visszatér és megmenti Vegitát egy végső csapástól... Így szokott ez lenne :-)
A kis csillagharcos alatt szerintem a GT ben szereplő Goku volt értve.
Amúgy ez a szuper tényleg nem lesz olyan legendás alapot adó sorozat mint a Z volt. Szerintem már ez is csak azért csinálják mert jó alap volt és a népek szeretik a klasszikust, piac miatt van ez is.
Hit brutális, egy új fejezetet nyithat meg a harcművészetben, nem feltétlen fizikai sokkal inkább telepatikus képességei lehetnek. Nem biztos h Gokuéknak lesz esélyük ellene, mivel ellene mágikus képesség kell vagy pedig sokkalta nagyobb erő.
Sajna tényleg az van, hogy főleg a piac miatt csinálják ezt is. Hiszen anno asszem Toriyama nyilatkozta, hogy ha az F mozi sikeres lesz, akkor csinálnak egy új sorozatot. Amit én is sajnálok, hogy eddig Goku személyiségét csak a vicces és gyerekesebb oldaláról közelíti meg a sorozat. A Z-ben ő is azért jellemfejlődésen ment keresztül, hiszen sokszor nagyon is komolyan viselkedett. A Freeza arc kivételével itt a Superben eddig ennek nem sok nyoma van, bár ahogy a legutóbbi részben Hittel szemezett meg ahogy viselkedett, talán már kicsit emlékeztet rá. Látszik hogy Vegetát Gokuval egyenrangú szereplőnek akarják felhozni, ez valamilyen szinten nem baj, másrészt a többiek lassan tényleg csak nézésre lesznek jók, vagy már azok is.
De remélem ez csak úgymond a bemelegítés, aztán több bonyodalom meg tétre menő harc lesz.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Kiderül, hogy Hitto nem csak erős, de használ is egy különleges technikát, a "Tokitobashi"-t, amivel 0,1 másodpercet ki tud hagyni az időben. Goku erre rájön és legyőzi ezt a technikát, azonban Hitto egyre erősebb és erősebb lesz.Ezért Goku használja a kaioken-t és megküldi Hitto-t egy kamehameha-val.(és gondolom le is győzi) Champa mérges lesz és megakarja ölni a vesztes csapatát, azonban valaki megjelenik... )
Majd meglássuk ebből mennyi lesz igaz, de nagy valószínűséggel így lesz.Mindenestre nekem érdekesnek hangzik.
Van egy francia hivatalos dbs oldal amit le irtak eddig mind igaz volt én csak a spoilert 31 dbs résztől nézem a facebook-on ha érdekel a neve db-z.com eddig mind igaz volt akor ezis és ott tudod olvasni Akira interjúkat legutóbb is hasznos informácot olvastam...... ha érdekel akor ird be a nevét...... db-z.com
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Na de ki fog megjelenni? Bár gondolom Goku használja majd az azonnali átvitelt és úgy veri pofán a káméháméval. ) Konyhanyelven, mi az a kaioken ?
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Na de ki fog megjelenni? Bár gondolom Goku használja majd az azonnali átvitelt és úgy veri pofán a káméháméval. ) Konyhanyelven, mi az a kaioken ?
Az egyik technika amit Kaio-samától tanult Goku.Megtöbszörözi az erejét úgy mint az ssj (5x, 10x, 20x stb.) viszont eléggé megviseli a testet, de edzéssel ezt lehet orvosolni pl.: Vegeta ellen a három és négyszeres kaioken rövid használata után is már kész volt Goku azonban Freeza ellen már a 10-est is simán használta folyamatosan.Miután elérte az ssj-t azután már nem használta.Egyébként ebből is látszik, hogy főleg nem erőszintileg fejlőtdek a 3 éves edzés alatt, mivel már nagyon a határaikon vannak, hanem inkább a technikáikat javították/gyengeségeiket csökkentették és akár régi technikákat is elővettek, hogy előrébb legyenek.
Kaioken Kaito tanította Gokunak. Egyfajta erőfelszabadítás amely minden energiát felszabadít összpontosítva egy adott pillanatra. Lényegében szerintem a szuperharcosi szintre hasonlítható mondhatni szerintem az elődje. Vegita és Freezor ellen használta azóta nem. (mióta szuperharcos lett)
Egy filler epizódban a túlvilágon használta ssj-ben Pikkon ellen.
Ja tudom, szerintem jól nézett ki.Kiíváncsi vagyok, hogy Goku az ssjb-val keverve fogja-e haszni a kaioken-t (ha ez lehetséges egyáltalán) vagy csak simán a kaioken-el tud-e erősebb lenni mint ssjb-val még ha csak egy rövid időre is.(pl.: kaioken x1000/2000 vagy valami ilyesmi)
Kár, mekkora egy gy*kér vagyok, rájöttem nem szabad olvasni fórumot, mert tuti el akarom olvasni a spoiler tartalmát... Sajnos utánanéztem és tényleg ez lesz az elkövetkező három részbe... Most 3 hétig full unalom lesz...
Csak most olvasom, hogy szerintetek a super-csillagharcos kék forma erőssebb, mint a SSJG?!!
Na neeee! Most már megint teljesen másról beszéltek, mint amit eddig mondtatok! Hogy a SSJG -ból jönne-e a SSJB?
Ez meg végképp nem igaz!
Eddig azt mondtátok, hogy a SSJB az a SSJG és a SSJ3, illetve a SSJU formák között van valahol! Nem istenszint, de kell hozzá a ki-tréning és a SSJ formák ismerete.
1.Ha ez a SSJ God-ból jönne, akkor Hit lehet akármilyen faszagyerek, egy köpéssel el lenne tüntetve!
2. Arany Dermesztő sem lett volna sehol a kék Goku ellen! Épp ezt beszéltük a múltkor... :Hogy miképp lehetséges, hogy Dermesztő Isteni szintre jutott fél év edzéssel? (vagy még annyival sem...)
Aztán jöttek a megnyugtató érvek, hogy ez nem Isten-forma, csak amolyan Isten Ki-tréninggel megedzett, az Ultimate-nél erősebb SSJ szint. A többi faszságot a a ssj szintekkel párhuzamosan létező Chou ssj-ról és a God Base formáról már nem is említem......
A BLUE nem lehet erősebb, mint a SSJG!!
Az Isten módra irányított ki és az Istenné válás nem jelenti ugyan azt,...
Azért veheti fel a versenyt egy Istennel, mert ismerik azok technikáit, de ez szerintem csak az egyik tényező.
Az "Isten-Nem Isten"-kérdésre pedig azért nem tudunk válaszolni, mert mi keresztények vagyunk, az anime pedig a Buddhizmus hitvilágából táplálkozik. Ez is sok minden összezavar.....
Szerintem a azert mert amikor piros haja volt gokunak azota mar sok idő eltelt szoval sokat edzetek es nagyjából tökéletesitették a szintjüket ezert is letek sokkal erősebbek igy jon ide a kek haj..... aki olvasta a hireket meg aki tegnap meg nézte a Akira interjut en persze le forditva olvastam gokunnak lesz ezüst haja szoval fejlődni fog 1 szintet de az elején kek haj helyet fehert akartak csak
Azonban EZ ellentétes Lenne Az Új ellenség, Frieza kérdéses. Aztán választani kék, AMI egy szuper Saiyan Blue. Tehát AZT Mondta, Hogy hagyja, Hogy egy későbbi feldolgozásra. EZ AZT jelenti, Hogy a jövőben Mi lenne egy szuper Saiyan átalakulás White. EZ TALÁN hasonlít néhány rajongó művészetek átalakulások szuper saiuyajin 5. Fázis és Mások. De persze EZ Lehel sokkal később a sorozatban. Valo szinuleg jövőbeli trunks is vissza ter na mindegy..........aki kivancsi az nézen utana az interjú nak
Ja es meg annyit h lesz valamilyen uj db sorozat ami mar meg van irva valoszinuleg dbgt vagy dbz lesz atirva es itt kapcsolódik hoza az uj ellenség amikor mar gokunak feher haja lesz....... anak a sorozatnak amit fel dolgoztak ahogy emlitettem dbgt vagy dbz majd az uj
Mi ez a nyelvtanilag helytelen zagyvaság, amivel borzasztod a fórumot már sokadjára? Kérlek vagy fordítsd le normálisan, vagy ne kínozz minket ezzel többé!
Szerintem a azert mert amikor piros haja volt gokunak azota mar sok idő eltelt szoval sokat edzetek es nagyjából tökéletesitették a szintjüket ezert is letek sokkal erősebbek igy jon ide a kek haj....
A kék haj a ki-tréning miatt van, amit Whis-el csináltak. A SSJG nem kell hozzá, mert akkor Vegita nem lehetne kék, ilyen egyszerű! A SSJ formák ismerete és Whis kell hozzá!
Mind abból indultok ki hogy a kék hajas forma erősebb mint a piros, ezt mire alapozzátok?
Sok minden van ami ezt bizonyítja.A legegyszerűbb szerintem ez:
ssjg Goku:6 Beerus:10 Ez a skála amit maga Toriyama mondott.Na ugyebár Whis mondta, hogy ha Goku és Vegeta összefog akkor, ha nem is könnyen, de le tudnák győzni Beerus-t(nyílván ssjb-val).Na, hogy ez igaz legyen ssjb Gokunak és Vegetának legalább pont 6-nak kell lennie (6+6=12, ami már több lenne mint Beerus, de mivel ez nem egy személy lenne hanem kettő összesen, ezért ennyi még nem biztos vagy pont, hogy elég lenne Beerus ellen)Szóval ssjb-nak legalább annyinak kell lennie pont ssjg-nak, és nyílván edzéssel még több.
ssjg Goku:6 Beerus:10 Ez a skála amit maga Toriyama mondott.Na ugyebár Whis mondta, hogy ha Goku és Vegeta összefog akkor, ha nem is könnyen, de le tudnák győzni Beerus-t(nyílván ssjb-val)
Nyliván Blue-ból? Miért?? Nem tudjuk.,hogy mi lesz még, ezért felesleges a SSJB-ból számolgatni az erőket....
Jelenleg ez van: Base<SSJ1<SSJ2<SSJ3 Eddig a base-re épülő SSJ szintek.
USSJ: Kell hozzá egy Kaio-segítsége, hogy kimaxolja a potenciált.
USSJ> mint az előtte lévő összes ssj szint, bár a forma base-nek néz ki.
SSJ szintek ismerete + Whis ki tréningje= SSJ Blue,
SSJ B> mint az összes eddig ismert forma.
SSJG: A piroshajas forma, amihez kell a szertartás >SSJB
Arra senki nem gondol, hogy ha a SSJG-nál erősebb a Blue, akkor az már azt jelentené, hogy Isteni létbe kerültek?
Ha így van, akkor az miként lehetséges a szertartás nélkül? Akkor csak az egyikük lehetne az, mivel minden csillagharcos erejére szükség van!
A másik pedig: Még az arany Dermesztőnek sem lett volna semmi de semmi esélye, vagy ha mégis , akkor miként válhatott kvázi Istenné hetek-hónapok alatt??!
Ezzel az egésszel azt állítanátok, hogy van egy SSJG2, amit SSJB-nak hívunk és a SSJG ceremónia nélkül elérhető!
Ennyi.
Hogy lesz-e SSJ G 2, 3, szürke haj, fehér haj, hupilila, párducrózsaszín, türkizkék, vagy ultraibolya, a franc se tudja, várjunk még...
Szerkesztette: Rotcsa - 2016.04.08. 01:34
Nem értek egyet Rotcsa. Egyszerűen kell gondolkodni, nem kell túlbonyolítani. Pirosban Goku úgy nézett ki mint normálban, míg kékben úgy mint amikor aranyban van. Ez egyértelmű, hogy a kék erősebb mint a piros.