Bizakodjunk A remény hal meg utoljára és nem csak azért, mert az a gyilkos. Csak normális legyen az adaptálási tempó. Ne legyen túl rohanó, de túl lassú se.
Anime/Manga hírek
Talán ez egy jel, hogy never ending animének akarják.
Ha a gyors tempó határát 4 fejezetre lövöm be, akkor is kelleni fog legalább 75 rész. 3 fejezet/epizód tempóval futhatna két évig pont, ami szerintem remek választás lenne.
Az újraindított FT-be szerintem mindenki úgy szart bele ahogy van mert amilyen minőségben kijött az kb a vállalhatatlan kategória. A zene miatt volt egyedül nézhető az a sorozat.
Roppant bíztató hogy ez a stúdió csinálja ezt is..... sok reményt már nem nagyon táplálok hozzá ezek után, de adja az ég hogy rám cáfoljanak.
A 3., és feltételezhetően utolsó Jujutsu Kaisen PV a premierig.
https://www.youtu...LveUtkjixs
Streamelték hivatalosan az első részt premier előtt, amit rajongók feliratoztak, és felrakták a netre. Októberben ugyanezt a részt fogod látni először, de azt már a hivatalos heti sugárzás keretében.
Nem nagy meglepetésre, a Kimetsu mozifilm rekordokat dönt. A premiernapos és a háromnapos rekordbevétel is a múlté, már közel 5 milliárd yent hozott a konyhára mindössze 3 nap alatt. A szabadalmaztatott vírus elleni vakcina.
https://www.anime...ys/.165359
Samurai 8: Hachimaruden
Több éves keresés után végre megtaláltam ezt a mangát .Csekkoltam az első fejezett , és első ránézésre egy modernebb Naruto lenne .A szamuráj, és nindzsa téma maradt .
Remélem találok forditás, mert no speak Englishként nehéz lesz megértenem .A bukás okára pedig kíváncsi leszek , mert az első fejezett alapján nem tűnik rossznak .
Demon slayer pedig gratula, mert megérdemli .^^
Nem hivatalosan közölte egy forrás, hogy állítólag már folynak a munkálatok a 2. évadon. Nyilván nem lenne meglepő, ha ez igaz lenne, de hivatalosan még semmit sem jelentettek be. Megtehették volna, de sem a mozifilm végén, sem egy TV-s recap után, amit óriási lefedettséggel néztek, sem történt meg a bejelentés. Illetve a recap végén a moziba irányították az embereket. Talán majd a Jump Festa-n jön el a csodálatos pillanat, és a Kimetsu a karácsonyt is megmenti.
Ugrás a fórumra: |