Én a challengerre pályázom, van még sok idő addig. Most ugye kabátokat osztogattak rewardként, jövőre is biztos lesz valami tárgyi jutalom, amire mindenképp beneveznék.
League of Legends(PC)
Na, kijöttek az interakciók meg hasonlók: https://youtu.be/... (Ja, ez még mindig az Elemental Lux).
Nekem se változott semmi. Talent miatt szokni kell, hogy Trundle vs Poppy már nem olyan könnyű Earlyben. Kis gané falnak ver menekülnöm kell, mert dupla shield ellen esélytelen tradelnem.
Ha megszokja az ember talentből származó változásokat oké lesz. Jah és a növényeket képtelen vagyok használni irritál, ráadásul már ellenfél junglerét is nehezebb megbüntetni, ha bejön a mi jungelünkbe. Ez viszont irritál.
Egyetértek azokkal akik fel vannak háborodva a plantok miatt, de szerintem a visiont adó plant az nagyon jó. Én általában szeretek nyomást tenni az ellenfél junglerre lanerként és ezzel a planttal le lehet követni a jungle pathing-jét könnyebben az ellenfélnek.
Flex hova dobott másokat? Láttam olyanokat akik diamond 5-ösek és bronze-silver-be dobta öket mert negatív besorolója volt.
Szerintem közel dob a rangodhoz ha 7 wined már van. Vereség nélkül meg lehet 1-el feljebb is dob mint ahol végeztél szezon végén.
Azt hiszem megvan, mi hiányzott még a Lolból, amit rég nem tapasztaltam. A sok-sok sírás az Enemytől, amit akkor tolnak (káromkodással és mindenféle átokkal), amikor megölöd őket (hát, mit csináljak velük, ha nem megölöm?). Tegnap unalomból lefutottam egy mecccset. Luxoztam, az enemy laner Syndrázott, de nekem olyan 1-2 perccel a kezdés után el kellett mennem segíteni a First play Jungle (...) Yasuonknak, mert hát a Raptoroknak meghalt (?). Vicces, mert még így se ért be farmba a szerencsétlen. No de persze szokásukhoz híven mindenki elkezdett feedelni, no meg igencsak agyfaszt kaptam amikor én is beadtam az első killt Midlanen. Mondom ok, akkor Play hard. Eredmény: meg is öltem a Syndrát
úgy 4x. Meg persze ellátogattam Botlanere és Topra is és takarítottam picit. Ja, egyébként a Sivir volt az, aki nonstop nyomta nekem all chatbe a szövegét, hogy a k. anyámat, amiért megölöm őt. Igen, az első látogatásomnál ő volt a Double killem (nem nagy cucc, csak gondolom neki fájt ez a semmiség). Második látogatásomnál asszisztáltam egy Diveot ellene és a társa megölését. Ekkor is beszólt. Harmadik találkozásnál ő Double killezett, olyan 10 HP-ja maradt, én pedig elnyomtam rá egy ultit. Ezt követően közölte velem, hogy az anyám még mindig kurva, és hogy, hogy tőle idézzek: "ill fckin rekt u lux got ya?". K, mondom és el is jött az idő. Közvetlen miután Syndrát és Malphiteot is megöltem, jött rám ő (fél életem lehetett kb) és nem meglepő, hiába volt feed ő is, meghalt. Na, ekkor ment el a netem...
Pedig annyira megnéztem volna, mit ír. Na, mindenesetre 20 killje volt az enemynek, 13 nekünk. Ebből nekem 10 killem és 2 assisstom volt, ez pedig azt jelentette, hogy miután látták, a Lux eltűnt a csapatból, azonnal nyomták a surrendert és így buktuk is (haver közvetített telón). #rip
Flex: A legtöbb haverom Bronzba került a Flexben. Nekem meg nincs kedvem tolni.
Az új struktúrában érdemesebb a bluenál kezdeni. Nekem jobban bejött. Sok a szöszmöszölés a red után, Bluenál kezdve viszont lvl3on lehet azonnal gankelni.(utolsó flex besorolómat kezdem el. Szerintem bronze 4-be fog besorolni. xD)
[img]http://www.kephost.com/images/2016/11/15/bronz.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
"Tankosíts Xin." Vett egy Warmogot. Így legalább nem 1 , hanem 1,3 sec alatt szedték ki.
Azt hiszem újra kell értelmeznie a játékot.
Különben irigyellek. Lehet poénból én is letolom
Azzal nincs baj hogy ilyenek vannak. Legyenek, csak pl. ne rankeden.
Hidd el, ismerek olyat, aki nem trollkodásból hal annyiszor, hanem gyárilag akkora balfasz.
Egyelőre tetszik az új patch,de a Draft kivétele óriási hiba volt Riottól.Abban egyetértek,hogy csökkentik a ranked várakozását. Csak... a kevés support a probléma.Nem a Draft ...
Vakot csak akkor érdemes menni,ha legalább 3-4 bartáttal mész.
Jungle:
Már az elején bejöttek az újítások és szerencse a növényekben nem kelett csalódnom. Midként vagy máshol sokszor az életemet mentették meg.A gyorsabb gankelés is tetszik.
Mind a 4rework jól sikerült. Kata,Lb balance van. Rengar isis,erős,de nem 1ugrással öl meg.Talon pedig csak akkor jó,ha veled van.1hét eltelt,de nem kaptak nerfet. Egy kicsit csodálkozom.
Rankedről még nem írok.5win,1lose -.- egyelőre.
Esti ranked:
Adc pickel Tryndat, enemy lane mf és morgana. Minion mögött mf miatt nem maradhatsz, minionok közül kilépni meg Morgana miatt. Okay instalose.
Második meccsen Pantheont lecounterelte a Nasus 2 szaros Dorans ringgel meg 3 ponttal az e-n. Top elveszett. Mides Elise elfeedelte a jungler Noc-ot. Ismét lose, de még a tfokat a stunjaimmal még nagyjából hoztam, a Jhin mindig a Noc ulti előtt kezdett ultizni. Csapat mögül simán kiszedte a Noc Jhint, így a tf-ek adc nélkül mentek le. Értem, protect az adct, de basszus, nekem egy egész csapatot kell néznem. Nekem kell a tanknak elől és hátul is lennem? Baronokról meg ne beszéljünk. 5v3-ban vagyunk, nyertes tf, meghalt Nasus meg Zyra, fél hpkkal menekülnek el a torony alá. 3-an nekiállnak a torony alatt masztizni meg farkakat méregetni, és csak 2en mentünk egy jó pozícióból a Baronra. Megvárták Nasusék feléledését és akkor jöttek Baronhoz. Természetesen a fél csapat buffja odaveszett mert nem jöttek időben, hogy visszamehessünk. Második Baron meg úgy nézett ki a lose előtt. hogy jelzem mindenkinek(mert csak a support látja a support által lepakolt wardokat),hogy ők Baronoznak, és a papírok fél hpn. Bluenál didereg Olaf és Pantheon én meg a bázisról szaladtam fel. Elnyomom ultimat(még mindig sehol senki, pedig ott voltak a közelben majdnem minden társam) senki sem követett, így hagynom kellett a fenébe a baront, mert Leonával lehetetlen belopni 1v5ben. Visszamegyek kezdő felé, erre meg kirohan a spártai Pantheon meg az Olaf a buffolt enemyre 2v5-ben.
És ezek RANKED meccsek emberek. Arról nem is beszélek, hogy a többsége lvl 4 alatti champekkel jön.
szerk:
Utolsó rankedem az éjjelre végre normálisan alakult. S plus Leona. Nem jött össze az enemynek az LCS-es MF support.
Ugrás a fórumra: |