Eh, azért mennyivel jobban ért a mester ehhez, mint a háborúhoz. Ezt most megint meg tudta csinálni úgy, hogy izguljak a karakterekért (nagyon-nagyon régóta először), mert tényleg nem tudtam, hogy mi lesz, azon túl, hogy teljesen nyilvánvaló, hogy Natsu nem halt meg, vagy ha igen, akkor nem marad halott. Mindenesetre azért Lucy problémájától többet vártam, mintsem Gray fél kézzel leszedje róla, de legalább nem lett fölöslegesen húzva az idő, és Gray is hasznosította a démonölő erejét.
Az, hogy Acno nem ennyi volt, az rengeteget jelent. A háborúban rengeteg csalódás volt, de talán a legnagyobb lett volna (oké, nem, a legnagyobb nekem a Natsu vs Zeref volt), ha Acno halott marad, és a sárkányölők teljesen kiestek volna a központból. Az már más kérdés, hogy nem tudom elképzelni, hogy hogyan fogják leverni, és ha valami full logikátlanságba megy át, akkor jobb lett volna, ha halott marad.
Ez az utolsó két fejezet jó volt, nagyon is, a karakterek közti érzelmeket jól tudja megírni, ábrázolni, és olyan szép is tud lenni, amikor arról van szó. Remélem, hogy ha Acno visszajön, megpróbálja értelmesen megoldani, és nem nagyolja el a harcot, hülyeségbe elvéve, mint ahogy az egész háborút.
Szóval most várom a fejezetet, szintén régóta először
Úgyhogy hajrá, ha a maradék 8 is ilyen lesz, akkor még szépen is elbúcsúzhatunk egymástól.
Na, szóval nagyon szép volt, tetszett
) Azért arra kíváncsi vagyok, hogy mit akart Happy bejelenteni Natsuval
Szerkesztette: Jon - 2017.06.02. 11:16