Megint az Ichiya kivonat? Nem tudom, Acno mennyivel lett volna szelídebb tőle, vagy akár Zeref.
Fairy Tail manga
Hm..milyen ironikus, hogy egy alternatív lezárást már kaptunk a Fairy tailtől:
https://www.youtu...RIVGQYPrGk
Itt mindenki meghalt a sárkányoktól vagy Acnologiától.De nem eza lényeg hanem az, hogy a másvilágban békességben éltek tovább.No happy end és lehet happy end^^
Durzo írta:
Most őszintén. 10 fejezet van hátra, mindenki ki van fáradva és még le kell győzni Acnot, aki többé kevésbé friss.
Itt a fejezet: https://m.imgur.c...
Ez szokatlanul romantikus meg cuki volt, de olyan váratlan is... most csak nézek magam elé és kérdezgetem magamtól hogy "nani kore (?)"
Makarov meg felkelt.... szegény 80+-os bácsinak egy ilyen önfelemésztő mágiától már rég koporsóban a helye...ezt most tényleg mért? Mért kell még az ártatlan rajongókat ilyen hülyeségekkel szenvedtettni Sensei?
Hát gyerekek, a sensei nagyon ért ahhoz hogy mindent telibe Sz..jön amit felépített.Én azon sem lepődnék meg ha Achnologia ennyi lett volna.Annyi lehetőség volt ebben a mangában ami nem lett ki aknázva.Szerintem Mashima unja már ezt az egészet azért csapja így össze a végét...............jó idelye ezt érzem.
Ez egy szép kis romantikusabb fejezett volt. Ami tetszet mert jó volt, szép volt csak hát Makarov... Azért "halt meg" amit igazán szeretett a Céh tagokért ami szerintem tökéletesen bele illet a történetbe. De helyette megint lehet Céh mester már nem tudom hanyadjára.
A Zeref Mavis résszel egyáltalán nincs bajom kellően méltó halált kaptak véleményem szerint. És ez a románc is jó volt hogy tisztázzák maguk között a dolgokat .
Nos akkor nem jutok szóhoz
Szerintem még pár fejezet és eljutunk simán addig, hogy jobb volt a Bleach vége mint a Fairy Tailnek Ami elsőre furán hangzik meg ahhh dehogy, de annyi logikátlanság van, hogy az hihetetlen.
Ez már Dragon Ball szint, hogy senki nem tud meghalni.
Makarov halála úgy volt szép, ahogy volt erre mi a szarnak visszahozni? Laxusnak kellett volna átvenni a stafétát amugy se Erzának erre most megint Makarov lesz a főnök valószínűleg.
Zeref pedig képes volt meghalni Natsu nakama punchától amire semmi rohadt magyarázatot nem kaptunk. Az a Zeref aki elvileg halhatatlan és több száz év alatt se jött rá, hogyan tudna meghalni.
A következő fejezet címe alapján meg Natsutól is talán búcsút vehetünk. És nem úgy nézz ki, hogy Achnologia ellen is lenne bármilyen harc még. Senkinek nem maradt már igazán sok ereje. A nagy dráma azzal kapcsolaban lehet még mi lesz Natsu sorsa.
Hát gyerekek, ezt a fejezetet nem akarom feldolgozni inkább. Már rég semmi elvárásom nincs a mangával kapcsolatban és mégis, mégis sikerül Hirónak meglepnie, mert valahogy mindig überelni tudja az addigi hülyeségeit. Őstehetség a srác, csak nem a jó értelemben.
Azért ironikus kicsit, hogy ő maga írja le, hogy: "Eventually... all things die.", kivéve a FT karakterek ugyebár. :"D Sok értelme volt visszahozni a 150 éves Makarovot is, úgyis meg fog halni két hét múlva, aztán meg sirathatják újra a többiek.
Ó, és az egyik főgonosz is feldobta a pacskert egy csóktól. Remek, Hiro, remek, remélem a következő mangádban is tartani fogod ezt a színvonalat. *-*
Meglegyen a 4 szó(Reakció röviden):
https://www.youtu...uL6cJPz3Nk
Ugrás a fórumra: |