Nagyon régóta nem írtam ide és most is nagyon vissza kell fognom magamat, hogy ne adjam ki magamból amit ez fejezet adott, de inkább várok még mi lesz ebből 10 fejezet alatt és majd a végén megírom. De valaki tudna egy forrást adni amiből kiderül, hogy 10 fejezet maradt? Ez tényleg hivatalos? Jaj bocsánat, közbe nézem, hogy a fejezet első oldalára ki van írva, hogy 10 fejezet maradt. Elnézést.
Csatlakozok azokhoz akik nem tudják hova tenni ezt a részt.... Ez így szánalmas lenne szerintem is...
Zerefnek vélhetően vége.
Achno és a többiek pedig nem haltak meg csak az időhurokban ragadtak. Anna el is mondta hogy igazából ha kinyitják az elsötétülés kaput vissza tudnak jönni... De ha már végleg benn ragadtak én sajnálom hogy Anna és Ichiya ilyen véget érjen...
Ezt én se tudom megemészteni... 1 fejezet alatt onehiteltek 2 bosst is....
Mocskos cheatánia még úgy is képes győzni egy csatában főleg zeref ellen a bullshit power of nakamaship buffal, hogy még ott sincs...
A 10 fejezet van még hátra szöveg az elején az meg maga a mindfuck, fölég úgy, hogy arc elején még javában mentek a 100 meg 200-as becslések.
Edit:
Amúgy ennek az arcnak nem a halhatatlan a sárkány és az isten közötti küzdelméről kéne szolnia, ahogyan azt zeref is elmondta ? Vagy a hátralévő 10 fejezetből a 9-edikben bepofátlankodik Ankhseram és megátkoz mindenkit ?
Aha, tehát Anna be lett hozva kábé 5-6 részre azért, hogy... miért is? Magyarázott egy sort, amúgy semmit nem csinált, most meg egy léghajóval meg Ichiyával megpróbálta kicsinálni Achnot. Hogy őszinte legyek, erre kár volt. Megmaradhatott volna úgy, hogy mekkora csillagmágus volt, ő küldte ide a sárkányölőket (akik már fejezetek óta semmit nem csinálnak, kivéve Natsut) és pont.
Hát azért valljuk be egy op kulcsok nélküli csillagmágus kb annyira hasznos mint egy Orihime klón hadsereg...
Szerkesztette: TrieDoX - 2017.05.20. 17:54
Nem tom csak én értelmeztem úgy hogy az a láng amivel Natsu kiüti Zerefet ahhoz felhasználta a lelke / életereje egy részét és azért tudta kiütni? Illetve a karja azért égett meg Natsunak is?
Ha tévedek akkor ez majdnem akkora hülyeség mint Bleach Yuha Back legyőzése és az egész manga megy a Bleach után hülyeség az utcsó arc soha többé ne lássam kötetbe.
Illetve ha tévedek akkor nem tom annó ki írta h csak Erzától zavar minket a random nakama power up. Hát üzenem neki h látod nem csak nála.
A 10 fejezet van még hátra szöveg az elején az meg maga a mindfuck, fölég úgy, hogy arc elején még javában mentek a 100 meg 200-as becslések.
Edit:
Amúgy ennek az arcnak nem a halhatatlan a sárkány és az isten közötti küzdelméről kéne szolnia, ahogyan azt zeref is elmondta ? Vagy a hátralévő 10 fejezetből a 9-edikben bepofátlankodik Ankhseram és megátkoz mindenkit ?
És én még azt hittem, hogy a Rave ért túl hamar véget.
Én isten helyett emberre emlékszem. És az szerintem magára a háborúra utalt.
Jó kérdés Sasha.A vége kapcsán már semmit se akarom mondani,mert ezt-azt olvasom.De Hiro twitter szerint még nincs vége.
Mondjuk olyasmit tudok elképzelni a finale szó alapján,hogy Acnologia kiszabadulna az időhasadékából és ezzel valami katasztrófa történne és egy új történet indulna.Part 3ként.Fairy tail Zero-Fairy tail -Fairy tail End vagy más névvel .
Ebből még bármi lehet.Sok elképzelésem van,de inkább csendben várok.
Zereftől nem vártam sokat és sose tudtam elképzelni főgonoszként.Egyetlen álma,hogy békében meghaljon.
Sose harcolt,sose edzett csak vándorolt,hogy egy nap meghaljon az öccse keze álltal.Nem csodálom,hogy Natsu vagy mini End könnyedén elpicsázta Zerefet,aki nem a legjobb közelharcos.
Acnologia azonban szó szerint legyőzhetetlen és az idő hasadék alapján fog kiderül,hogy milyen erős.Mert a sárkányölők gyengék,a spriggan tagok nem mertek Acnologia ellen harcolni és Zeref és Anna végül megerősítette.
Jó ideje követem a mangát .Nem hiszem,hogy Hiro olyan ostoba lenne a legjobb karakterét tegye tönkre,mert a Dragon Cry filmnél újabb infokat kaptunk róla .
Így összegségben még reménykedek,hogy Hiro egy érdekes 360 csavarral fog meglepni minket egy part 3mal.
Mert a final=nem End.
Türelmesen várok a kövi fejezetekre.
Amit Zerefről írtál, az igaz, de 5 perccel korábban a teste elpusztítása után se volt semmi baja. Most meg csak úgy simán kifekszik. Nem azzal van a baj, hogy Natsu most nyert, hanem azzal, hogy hogyan.
És az túlzás, hogy Zeref sosem edzett. Csak ő nem a testét, hanem az elméjét.
Jon: szerintem arra amikor Mavis önként futott Zerefhez a Natsuval való harc alatt. Ott mondta hogy van ötlete hogy megmentse a szerelmét, de az inkább megragadta és vett a végtelen mágiaforrásból (Azt nem hinném hogy teljesen elvette volna...nonszensz lenne).
Na így magyarra fordítva már kicsit érthetőbb.
Ezelőtt Zeref valami technikát használt és fel volt készülve Natsu támadására, ez viszont kicsit váratlanul érte szerintem.
Na meg egyébként nem először látjuk azt hogy Natsu elégeti a mágiát.
Ennek ellenére azért várnék még én némi magyarázatot hogy Lucy mit buherált a könyvvel.