Hálás köszönet a fordításokért!
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Grami írta:
Hálás köszönet a munkáért és érdeklődnék, hogy az utolsó rész videóját csak Én nem találom vagy valami történt vele.
Ayagii írta:
Én is várom. Tök izgalmas várni, mi? Sajnos úgy hallottam, hogy a fordító nem volt otthon a hétvégén, és ezen kívül más dolga is akadt. Milyen kár! :\
Köszönöm a munkátokat!
Gratulálok a sikeres vizsgákhoz!
Hát ez a rész is érdekes volt. Legnagyobb baja tényleg a szokásos. Mégpedig hogy mindig a legjobbnál hagyják abba.
Kezdésnek is a dagi egyre jobban halad. aztán meg:
NA tényleg jött egy jó kis 100.e éves szörnyeteg. aki aztán tudja hogyan aprítsa a jó népet. Gondolom az a jó kis háromszög lesz aki megmenti majd TS-t. De miért nincsenek a többiek az előzetesben? Gondolom a csatában szétváltak és elkeveredtek.
Amúgy hogy őszinte legyek ez a kis démonbálna csak nekem tűnik inkább egy harcsának egy kis Godzilla beütéssel?
És megint csak előkerült a 7 az egyben fúzió. Hát ami most csak 6 az egyben. De csak nem felejtették el hogyan is csinálják. De azért megjegyezném az animátorok elrontották a gyűrűket. A sima fúziónál van hogy azonos színűek egymás mellé kerülnek (amúgy itt még felét se mutatták) A 7 az egybeennél meg egymás után jönnek ahogy mindenki beszerezte. Bár lehet én néztem valamit félre.
De tényleg erős az a sebezhetetlen aranytest. Pláne ki is terjeszthető? De nem csak 3 másodpercig tart?
A kapitányunk meg csak okkal rághatott be ha meghalt a fia. Bár nem értem miért a fegyverosztás amikor is mindenki jóval erősebb nála. De gondolom a nagy félelem is inkább tudat alatt a bálna jelenlétéének volt köszönhető mint a kapitánynak.
A kalózoktól meg kiderült hogy csak egy nagyobb szervezet részesei. Gondolom lesz még velük bajuk.
Gondolom most meg kikötnek egy másik szigeten és egymásra kell találniuk meg megküzdeni gondolom még pár valakivel aztán jöhet csak az út folytatása. Csak húzzák az odavezető utat ahogy hittük.
Most akkor a bálna erősebb mint a Piton meg a Maki barátunk? emigy TS emlitette,h a Vízmesterek erősebbek a szárazföldiektől a tenger miatt...Akkor ha elejtenek tételezzünk fel egy kb 50 ezer éves lélek halat vagy ráját akkor az most erősebbnek számít ha valaki elnyeli a gyűrűjét mint egy nomál szárazföldi szörnynél? Meg ha már a tengeristen se bírt a bálnával mert ő úgye az a személy aki megverte az angyalt és kalapácsos "bácsikat" 99 szinten,akkor szerencse ha TS-ék épp bőrrel megússzák.Kb elsodrónak egymástól és pár rész múlva megint együtt lesz a csapat.
Ugrás a fórumra: |