Ugyan nem 16 éve, de már elég régóta követlek titeket, és hálás vagyok az eddigi és jövőbeni munkáitokért! Boldog szülinapot!
[Születésnapi Topic]
Boldog születésnapot! Huuu 16 év, így belegondolva pont ennyi idős voltam amikor rátaláltam az oldalra ugyan ennyi ideje XDDD Vagy én vagyok túl öreg, vagy ti vagytok olyan szuperek hogy ennyi ideje fennálltok. Köszönöm a munkátokat, és még egyszer boldog születésnapot!
Nagyon Boldog Születésnapot nektek! Óriási, és elismerésre méltó munka van a hátatok mögött. Ráadásul a hivatásos fordítók, messze nem csinálnak, ilyen minőségi feliratot mint ti. És ez nem csak rátok vonatkozik, hanem a többi fanfordítóra, és fanfordító csapatra. Nagyon köszönöm nektek azt a rengetek plusz munkát, amit a mindennapi teendők, esetleg család mellett csináltok a saját szabadidőtökben. Külön köszönöm a Bleach és a Naruto égetett feliratos videóit. Remélem nem fogjátok abbahagyni, és befejezitek mind a Bleach, és mind a Naruto renoválását. Kívánom, hogy egyszer kapjátok meg azt az elismerést, támogatást és tiszteletet amit valójában érdemeltek. Nem csak ti, hanem mindenki! Minden pillanatát élvezzétek ki, mert szerintem érzitek és tudjátok, hogy milyen jó adni. Nem véletlen az a 16 év. Remélem felfigyelnek rátok, és sok másik csapatra, és alkalmaznak titeket hivatásos fordítóként, persze mint csapat, és ha szeretnétek. Annyi mindent tudnék még írni, de nem akarlak titeket untatni. Még egyszer NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT nektek!
Belegondolva azért 16 év nem semmi
Minden el ismerésem
Nagyon szépen köszönöm - köszönjük azt a rengeteg munkát és időt amit ráfordítottok. Valamint nem el hanyagolható hogy rendkívül minőségi munkát adtok ki a kezettek közül.
Hozzáraknám hogy jóformán csak titeket követlek,ha napi 3 X nem nézem meg az oldalt akkor egyszer sem
Röviden
Remélem még sokáig élvezhesük a munkátok gyümölcsét és örök hála
Valamint ha lehet valahogy anyagi formába kifejezni a hálát akkor kérlek oszátok meg velünk
Boldog születésnapot! (lehet egy kicsit megkéstem )
Milyen sok idő, hihetetlen, ha belegondolok, hogy ha nem is a kezdetektől, de 10 éve legalább követem az oldalt (leírva még hihetetlenebb )
Nagyon köszönöm az eddigi munkátokat, és lehet nekiugrok a névinditó animéteknek, főleg hogy kemény munkával új köntösben megosztjátok velünk!
Elég nehéz elhinni, hogy a nagy négyesből (Naruto, One Piece, Bleach, Dragon Ball), csak a Bleach-et kezdtem el, de csak a 100. rész környékéig jutottam vele vmikor, mikor állítólag ezek alap művek. Lehet be kéne hoznom a lemaradásom
De amíg ezen agyalok, még egyszer ezer hála a rengetek animéért és mangáért, és remélem folytatjátok is legalább ennyi ideig
Utólag is nagyon boldog születésnapot!!!
Fhu, de sok dolog történt, akkor is, ha csak az utóbbi egy-két évet nézzük. De TI itt vagytok nekünk, napról-napra, évről-évre hozzátok nekünk a mangákat, animéket. Forrásanyag után kutattok, fordítotok, időzítetek, szerkesztetek, lektoráltok. Rengeteg dologba még így sem látunk bele. Egy-egy betűtípus kikeresése, annak a színe. Hogyan legyen fordítva, lekrorálva az adott részlet, hogy értelmet kapjon, de közben magyar is legyen. Az időzítések is tökéletesek, sok egysoros mondatnál, ami kevesebb szóból áll, elég csak fél szemmel sandítani a képernyő aljára és érted miről beszélnek. Vagy a szerkesztések, amik énszerintem, bármelyik eredeti japán manga mellé oda rakhatóak, annyira jól sikerültek, és ízlésesek.
Ja, és akkor azt még számba se vettük, hogy nektek is van magánélet. Iskola, egyetem, munka, család, kissebb, vagy nagyobb gyerkőc, gyerkőcök, stb.
Szóval, mindenki lelkesedéssel csinálja ezt a "hobbit"(szerintem nektek ez már több annál a minőséget nézve, azért az idézőjel) , amit, hát igazából meg sem érdemlünk...
Tudom, hogy a discordot nem igazán akartátok, de én örülök, hogy lett. Meg valszeg sokan mások is.
Kötetlenül mennek a beszélgetések, sokszor nagyon is kötetlenül xD. Úgy látom a discord óta mintha jobban összetartanának a tagok. A CSAPAT előtt, meg tényleg le a kalappal!
De ami a legjobb, hogy a munkáitokat megmutathatjuk majd a gyerekeinknek is! Legyetek büszkék magatokra! Minden egyes csapattag, aki ezt olvassa, legyen az volt, vagy jelenlegi! Én nagyon büszke vagyok rátok
Még egyszer köszönet, és hála, mindenért
Utólag is boldog születésnapot kívánok !!! Nagyon köszönöm az eddigi kiváló munkátok. Nektek köszönhetően sok nagyszerű animét nézhetem végig.
A munka amit ti végeztek egyszerűen lenyűgöző. Nélkületek sokkal szegényebb lenne a magyar animés közösség. Azt kívánom hogy legalább ugyan ennyi sikkeres, boldog éveben legyen részetek!!!
Boldog Születésnapot én is nagyon köszönöm azt a sok munkát és időt amit kaptam tőletek remélem nemsokára nálatok is lesz köszönöm gomb lehetőség lehessen jelezni a kedvencek alatt hogy hálásak vagyunk érte én tuti használnám mint ahogy máshol is szoktam!Sajnálatos amit manapság olvasunk hogy vannak akik nem értékelik a munkátok sajna egyre csak szarabb világot kell megélnünk ennek ellenére sok erőt és kitartást kívánok nektek a továbbiakban nem örülnék ha ez az oldal is megszünne valamiért így is fogynak drasztikusan az aktív oldalak ami nagyon elszomorító! Üdv:Egy vén róka 🦊🦊🤪😝
Kicsit megkésve, de boldog szülinapot! Hihetetlenül szuper, amit csináltok, sajnálom, hogy nem kaptok elég elismerést érte és hogy rátok szálltak ezek a lenyúlós oldalak. Sokunk nevében mondhatom, hogy nagyon hálásak vagyunk a lelkiismeretes, minőségi munkáért. <3 Sok boldog és sikeres évet kívánok még nektek!
Nagyon sok boldog születésnapot
Nekem sokat jelent az oldal ez látszik a kommenteim számából is... A követett animéim/manga témáiban próbálok mindig aktív lenni. Remélem még sokáig itt lehet ez az oldal mert nagyon jó kis közösség van itt. Az a munka amit beleraktok a fordításokba a szabadidő amit ráköltöttök eszméletlen. Nagyon sok kitartást és türelmet kívánok. Ha valakinek bármikor lenne kérdése vagy segítségre van szüksége rám számíthatok.
Ugrás a fórumra: |