Legalább jól néz ki, manga után felüdülés lesz
Egyébként elég spoileresre sikerült, többek között bekerült a nyakon szúrás is elég láthatóan
Jujutsu Kaisen manga
Kint a legújabb fejezet ha nem tévedek... Bár fura, hogy ilyen korán?
https://www.manga...kaisen-224
A rajzolás nem lett jobb sőőőt
És akkor most 1 hét szünet? Plusz igazán semmit nem tudtunk meg.
Hey senki nem olvasta el?
Úgy látom, hogy egyenlőre még csak ,,kostólgassák" egymást. Szó mi szó, Gojo tényleg brutálisan erős, hogy még így is felveszi a versenyt Sukunaval. Ahogy kivettem, Gojo nagyon magas szinten képes manipulálni a teret, és ez számára rahedli lehetsőgéet nyújt.
Nagyon remélem, hogy hosszú lesz a csata, a két legerősebb lény a manga történelmében... nagyok az elvárásaim.
Na, én akkor jövök az ellenvéleménnyel, nekem nem tetszett
Gojo poénkodása briliáns, fel sem tűnt mennyire hiányzott ez a történetből, illetve tetszett hogy átjön mennyire irreálisan erősek. Ezen kívül semmi.
-Sukuna miért nem cseréli le az arcát? Gojo azzal indít hogy tök felesleges, tudja hogy Megumit az után is meg lehet menteni ha vele végzett.
-Mikor Gojo aktiválja az infinityt Sukuna meglepődik, nem tudott a technikáról? Belement úgy a legerősebb ellenfél ellen a harcba hogy nem tudja mire kell figyelni?
-az egymás mellett sétálás a fejezet végén mi? Jóban lettek hirtelen?
-Illetve amit már pedzegettem, és a fejezet rá is erősített: ha Gojo veszít, én nem látom ki az aki le tudná győzni a gangből egy semmiből elővett powerup nélkül.
Ja, a szokásost nem is említettem, de ronda továbbra is a manga, bár most legalább elég egységes volt Gojo feje az utóbbi pár fejezet után.
224. fejezet
Szerintem nem volt ez rossz, még akkor sem, ha bele lehet kötni.
Kevés volt a duma, de nem is hiányzott. Nyomják csak ezek a szörnyetegek!
Azt eddig is tudtuk, hogy Sukunát meg lehet verni fizikailag, közelharcban, így meglepetés nem érhetett bennünket. És itt jön az, hogy akkor meg minek szórakozni a csihi-puhival? Gojou barátom, mi lett volna, ha megfűszerezed a csapásokat, rúgásokat mondjuk a Fekete Villanással, ha már kiemelted, hogy Megumi miatt ráérsz később is aggódni?
A Bíbor által okozott sérülés is rögtön rendbe jött Sukuna karján...
A Végtelen-es jelenetnél nekem úgy tűnt, hogy Sukuna azon lepődik meg, hogy Gojou direkt megszüntette a "pajzsot", hogy elkapja a kezét. Ha tud is róla, biztos, hogy megpróbálna színtiszta erővel áttörni rajta bizonyításképp, hogy nem mindenható a "pajzs".
Szórakoznak egymással= Gojo 200% purple támadással indított
Kíváncsi vagyok meddig húzza Gege így hogy idén be szeretné fejezni, azért pár ismert+ismeretlen technikát gondolom el szeretne lőni azért a harc alatt. És látni akarok mindkettőtől black flash támadást is :3
Egyesítve 2023.06.09 07:45:40:
Brilliáns, hogy másfél hónapja van felkészülnie a csapatnak 3 ember ellen, erre a harc alatt beszélik meg hogy amúgy mit tud Sukuna Domainje
Azt meg sem említem hogy a társaság fele Gojo technikájáról sem tud semmit úgy látszik. Értem, hogy a timeskip miatt ezt itt kellett megbeszélni, hogy az olvasó értse a dolgok működését, de full idióta módon jött ki igy. Ráadásul a reakciókat tekintve nem lennék meglepődve, ha csóró Gojonak elfelejtették volna ezt az egészet megemlíteni. Amúgy is hihetetlen lenne, hogy tud róla, de a jelenlegi jujutsu tudásával (akármekkora idióta is, talán a legtöbbet tudja a jujutsu dolgokról Sukuna után) nem készült fel arra hogy egyszerűen kívülről fogja összetörni a barriert.
Kashimo él, woho, nem lett a timeskip alatt kinyírva, így talán még lesz is szerepe ha ennek a harcnak vége lesz. Ami viszont nem most következik be, meglepődnék ha ennyitől kifeküdne a playboy fiú, főleg hogy egy Megumi technikát sem láttunk még.
És a szokásos: Gege minden fejezetben egyre rondábbra rajzolja szerencsétlent, mi az a hal fejű Gojo?
225. fejezet
Te jó ég! Mennyi expozíció a "semmire"!
Egyedül az volt számomra új információ, hogy Sukuna használta a Birodalom Beborítást. Vagyis azt láthattuk az előző fejezetben annál az ütéses résznél. A többinél úgy voltam, hogy kérlek benneteket, maradjatok már csendben, a harcot akarom látni...
Kashimo láthatóan frusztrált, hogy a leendő ellenfél-jelöltje ennyire jó. ^^"
Nem veszem be, hogy Gojou-nak ennyi volt. Ha Sukuna dominálni kezd, akkor a kocka fordulni fog. De ezzel most szájkaratézhat egyet Sukuna, mielőtt újfent fenékbe billentenék.
Ami a rajzolást illeti, keressetek rá a 23. kötet borítójára. Yuki szerepel rajta, de olyan, mintha a Boruto illusztrátora rajzolta volna...
Nekem nagyon fura volt, hogy mindenki nézte a meccset mintha csak egy sport esemény lenne.
Gojou-nak biztosan van valami terve Sukuna ellen. Én mindig azt várom, hogy valahogy Yuuji tudja visszadni a kölcsönt Sukunának.
Remélem az anime népszerű és akkor ha ezt adaptálják akkor jól fog kinézni
LET HIM COOK
Na, hát eddig kritizáltam a harcot, de ez a fejezet rendesen átadta az érzést amit vártam ettől az összecsapástól. Semmi felesleges duma a két fél között, nincs jópofizás. A rajzolás teljesen rendben volt (még Gojo is egész jól nézett ki végig, bár segített hogy a harc felében csupa vér volt) a végén lévő ellentámadás után meg el is mosolyodtam.
Egyre inkább azt érzem, hogy Gojo ezt behúzná az alap Sukuna ellen, és használnia kell majd Megumi képességeit hogy életben maradjon egyáltalán.
226. fejezet
Továbbra sincs ínyemre ez a "focimeccs kommentálás", de azon jót nevettem, amikor valaki megjegyezte, hogy ha Gojou a technikák tanítására alkalmatlan, akkor miért is ő az elsőévesek tanára?! Ott a pont.
Örültem az Egyszerűsített Birodalomnak. Kelleni fog Gojou-nak más is a "színek"-en kívül. Talán a Kárörvendő Szentély gyenge pontját illetően is igaza lesz, hiába feltételezik az ellenkezőjét a "drága nézőink".
Sukunának még ott van az a rejtélyes tűz. Ha Jougo kiérdemelte a használatát, akkor Gojou is.
Az eddigiek alapján meg lehet a 12 fejezet ennek a harcnak, vagy akár eggyel több is. Papíron ez a fejezet egy kötetzáró lesz, a kötetek pedig 9 fejezetesek. Ez ugyan nem jelenti azt, hogy az adott kötet kötelező jelleggel 9 fejezetet fog még szentelni ennek a harcnak, de látok rá esélyt, hogy a kötet végén kerül ki majd a győztes, így bizakodó vagyok.
Ugrás a fórumra: |