Hát ez a "hozzuk vissza a régi ellenségeket" dolog a Naruto-ban sokkal jobban működött, itt valahogy jellegtelen volt az egész. Az is nevetséges, hogy semmi sérülés nem látszik rajtuk, de 10 m fáslit rájuk tekernek.
Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)
Hát ez a "hozzuk vissza a régi ellenségeket" dolog a Naruto-ban sokkal jobban működött, itt valahogy jellegtelen volt az egész. Az is nevetséges, hogy semmi sérülés nem látszik rajtuk, de 10 m fáslit rájuk tekernek.
Ez a rész sajnos minden elképzelésemet alulmúlta, pedig reménykedtem, hogy legalább elfogadhatóra próbálják megcsinálni. Aki nem olvasta mangában, tegye meg, sokkal élvezetesebb!
Egyébként nem értem, azt cenzúrázni kellett, hogy Kagura megcsókolja Gerardot, de azt nem hogy Erzát? Wtf?
slorasil írta:
Ez a rész sajnos minden elképzelésemet alulmúlta, pedig reménykedtem, hogy legalább elfogadhatóra próbálják megcsinálni. Aki nem olvasta mangában, tegye meg, sokkal élvezetesebb!
Egyébként nem értem, azt cenzúrázni kellett, hogy Kagura megcsókolja Gerardot, de azt nem hogy Erzát? Wtf?
A 301. rész a 482-484. fejezeteket dolgozta fel. Szerintem a 480. fejezettől kezd el olvasni, amit ide kattintva megtehetsz.
Kapott egy összefoglalót a történet és egyben egy 2. előzetest is az Albareth Empire arc 2. fele.
https://youtu.be/...
Csak animések* óvatosan a megnézésével, van benne bőven spoiler. Az új eddig nem látott jelenetek a videó vége felé vannak.
Igen csak animések, az akart lenni, de valahogy elírtam. xD
Avaren írta:
Kapott egy összefoglalót a történet és egyben egy 2. előzetest is az Albareth Empire arc 2. fele.
https://youtu.be/...
Csak animések* óvatosan a megnézésével, van benne bőven spoiler. Az új eddig nem látott jelenetek a videó vége felé vannak.
Igen csak animések, az akart lenni, de valahogy elírtam. xD
Kövezzetek meg, de nekem ez is és az előző rész is nagyon tetszett, "visszavonták" azt a gondolatomat, hogy hagyom az animét és inkább csak mangázok.
Megvolt szerintem a kellő izgalma ennek a résznek. Személy szerint én szeretem, ha valami halad és nem részeket időznek egy harccal, szóval egyáltalán nem tudok arra panaszkodni, hogy esetleg túl gyorsan darálják a részeket. Szerintem az animáció és az új hangok is teljesen rendben vannak, nyilván lehetne vitatkozni és példának feldobálni az első évadot, de tudtommal nem mondta senki, hogy ez a 3. évad tökéletes lesz, és amúgy !szerintem! egyáltalán nem olyan rossz mint amilyennek itt sokan beállítják
Ugrás a fórumra: |