Nekem még mindig bántja a fülemet az op, de csak meg szokom pár rész után
Igen, 24 részes lesz ez az évad.
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Egyébként én a "hullámzó" animációt nem negatívumként hoztam fel, csupán megjegyeztem, hogy nem állandó a színvonal hanem változó, de ez betudható egyrészt annak is, hogy nem 12 rész lesz, hanem a duplája, jól be kell osztani a költségvetést ...A 2. évaddal nagyon elvoltunk kényesztetve egyébként
Egyetértek Jon-nal az oppeninggel kapcsolatban, van benne valami világvége fíling, nem igazán tudom megmagyarázni, nagyon baljós
Istenem ez az ending!!! Mindjárt sírok
Remélem a Linked Horizon megkapja majd az opening 5-öt, mert egyszerűen zseniális amit újra és újra elénk raknak. Évekig elhallgatnám!!!
A rész is baromi jó volt, ez eleje elégé ütött, hát mi volt ez az animáció te jó ég, egyszerűen gyönyörű!!! Az első résznél annyira nem éreztem még, de most határozottan felpörögtem lehet az ending miatt ki tudja, de nagyon várom már a jövő vasárnapot!!!
2.részt még nem láttam, de az első részből az átváltozásból elég sok jelenet kimaradt, és csak annyit láttunk hogy hogyan ért végett kisérlet, de hogy mit tartalmazott azt nem, csak nem fogják kihagyni :/, Animációt nem nagyon figyelem mert anno hozzá szoktam a trash animékhez már nem ma kezdtem , vagyis nem trash az akkori korhoz képest Az első rész nem volt nagy extra de elment egynek,
Jó ég, na ez a rész már adta rendesen, az első jelenettől kezdve az utolsóig
Az az animáció az elején... Levi szokásosanszokásosan okosan és érzékenyen kezelik a felmerülő erkölcsi kérdéseket, ez tetszik továbbra is, nincs fekete-fehér kérdés. Vagy legalábbis ritkán.
És Levi egyre inkább nő a szememben. Eddig is rohadt badass volt, de most már egyre inkább kijön a többi erénye is.
Az ending meg... Le a kalappal, mit mondjak Párszor le fog ez menni még nálam
A gyors történések miatt sajnos elmarad a dramaturgia ami jellemezte az animét, gondolok az 1. évad 1. részére amikor jöttek vissza a katonák és az egyik parancsnoknak kellett magyarázkodnia, hogy mennyire értelmetlen amit tesznek...Volt ilyen bőven a 2. évadban is, de pl nekem egyáltalán nem jött most át Armin szenvedése amiért embert ölt...A párbeszédek gyakran betanult szövegnek tűnnek amit gyorsan lehadarnak.
A kínzós jelenet sem adta úgy, ahogy vártam, többet kellene mutatni a dolgokból mert így nem lesz értelme ha cenzúráznak, nem is értem kinek az ötlete volt ez... :/
Nagyon gyorsan történik minden, de megtudom érteni az animekészítőket...Ha az emberek már ezt unják, akkor mi lenne még akkor, ha minden pontját követnék a mangának? Minden rész végére kell egy csattanó és ezt így elég nehéz kivitelezni. De az anime tempójából ítélve talán belassúlnak a későbbiekben, már ígyis rengeteget haladtunk a történettel ezzel a 2 epizóddal.
Hm, van abban valami, amit mondasz, de azért nem érzem vészesnek a helyzetet. Egyrészt én az ilyen szintű cenzúrát nem tartom gondnak, sokszor ha valamit nem látunk, az durvább.
Armin szövegét én is kicsit semmiből jövőnek éreztem, de az ember egy adag empátiával meg továbbgondolással el tudja képzelni azért a helyzetet. De igen, van benne valami.
Hát, valamit valamiért. Majd úgyis tervezem elolvasni a mangát, akkor ezeket bepótolom
Áh nem lesz vége a 120-nál. Eddig minden arc kb. 16-20 fejezet volt. Ennek az arcnak a 110. fejezettel lesz vége. A végjáték nem lesz 10 fejezetben összecsapva. Isayama elvileg fel is adta a konkrét utolsó fejezet időpontjának kitalálását. Szóval a tippem a minimum 130. Annál jobb, több anime lesz.
Az borítékolható, hogy jövőre nem lesz anime viszont.
Amúgy meg nem tetszik, hogy így összecsapják a dolgokat. :/ Armin szenvedése nem jött át, és nem azért, mert ismerem a mangát. Ott történt egy fejezetváltás a lövés és a között, hogy kiderült, mi történt itt meg csak egy vágás oszt csá. Azontúl utána teljesen más jelenet volt. Nem tudom hogy kavarják ezeket, de nekem fura.
Az animáció ütős, Kenny meg á. XD Pont ezt vártam
Ugrás a fórumra: |