Nem sok értelme lenne a dolognak. Inkább Vegita fog nyerni valahogyan vagy pedig együtt nyernek. MIUI-t Goku szerintem most nem fogja előhozni az táposabb ellenfelekre van tartogatva kicsit olyan mint a fúzió.
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
Nem sok értelme lenne a dolognak. Inkább Vegita fog nyerni valahogyan vagy pedig együtt nyernek. MIUI-t Goku szerintem most nem fogja előhozni az táposabb ellenfelekre van tartogatva kicsit olyan mint a fúzió.
https://ww3.dbsma...apter-051/
Egyesítve 2019.08.20 17:46:00:
Új fejezet
Nekem nem igazán jött be a fejezet.
Szerintem az univerzum legjobb trainere az Whis erre most erre a galaktikus őrjárat parancsnokkal jobb lenne edzeni... Meg ott mindig alap formában nyomta Goku itt pedig panaszkodik, hogy God forma alatt nem is edzés az edzés.
Amugy meg itt a mangában nem tudatosan tudta előhívni az Ultra Instictet? Tehát nem volt halálra verve és akkor most azért kell gyakorolni, hogy még jobb legyen benne?
Vegita tervére viszont kiváncsi leszek az biztos, hogy a végső harc jó lesz.
Jaeger írta:
Nekem nem igazán jött be a fejezet.
Szerintem az univerzum legjobb trainere az Whis erre most erre a galaktikus őrjárat parancsnokkal jobb lenne edzeni... Meg ott mindig alap formában nyomta Goku itt pedig panaszkodik, hogy God forma alatt nem is edzés az edzés.
Amugy meg itt a mangában nem tudatosan tudta előhívni az Ultra Instictet? Tehát nem volt halálra verve és akkor most azért kell gyakorolni, hogy még jobb legyen benne?
Vegita tervére viszont kiváncsi leszek az biztos, hogy a végső harc jó lesz.
Itt a legújabb fejezet:
https://mangaplus...r/1003787/
Nekem tetszett, sok dologra választ kaptam.
Igazam lett azzal kapcsoaltban, hogy Vegita megtanulja az azonali átvitelt is
De most megint egy sablont kapunk? Megérkezik Frieza(Moro) a Földre ott elver majd szépen mindenkit. Bár hátha hátha talán Gohan is villantana egyszer valamit az életben. Majd jön Goku meg Vegita aki megmenti a napot?
Gokunál az Ultra Instict az oké, bár elméletben ahhoz is kell KI szóval azt ellehetne szívni.
Vegitánál pedig azok a technikák nem sokat segítenek ismételten rajta.
Bár fura, hogy arra hajtanak, hogy olyan formát érjenek el aminek gondolom ami nem bocsát ki feleslegesen ki-t. De a perfect super saiyan blue elvileg ilyen amit itt a mangában a testükbe tudnak zárni, de majd kiderül. De igy egyelőre nem találom izgalmasnak ezt.
Szerintem Vegita egy új technikát is fog tanulni magától, hiszen úgymond a yardrati Ki-használatot fogják neki megtanítani, amivel tudni fogja az említett 3 technikát is alkalmazni, mert ezek abból adódnak úgymond. Ő pedig kreatívabb annál, hogy ne jöjjön rá még valamire ezeken kívül.
Nekem tetszik ez a sablon úgymond, mert így a többi karakternek is lesz esélyük szerepelni. Moro úgyis csak a minionjait fogja rájuk küldeni, meg a Galaktikus Őrjárat szépen felvesz majd a soraiba mindenkit, hátha fognak tudni ők is valami újat tanulni náluk, esetleg edzeni.
A látottak alapján egyébként nekem nem úgy tűnik, mintha olyan technikákat akarnának gyakorolni, amivel nem tudja Moro elszívni a Ki-jüket.
Nagyon tetszett a yardrati rész amúgy, mindig is érdekelt, ki taníthatta meg Gokut teleportálni. Illetve az is bejött, hogy ezzel úgymond kanonizálták a Dragon Ball Online-os yardrati típusokat.
Hát kíváncsian várom mit is hoznak ki ezekből az edzésekből!?
De amúgy tényleg megint a szokásos, hogy a gonosz megint csak a földre megy! Hova máshova!?
Amúgy nekem úgy rémlik, hogy azt mondta Goku hogy más technikákat is tanult a yardrat bolygón. Lehet ezeket! De most őszintén hogy fognak ezek az edzések segíteni nekik győzni? Majd meglátjuk.
De most csak Vegita lesz az aki megtanulja azokat amiket Goku már ismer. Szóval lényegében ugyanott lesz ahol ő jár.
Annyira örülnék neki, ha Moro a nagy keresgélésben Freeza bolygólyába botlana !
Vegita biztos meg akar majd tanulni minden létező dolgot , amit a chi-kontrollal el lehet érni. Végül is Whis is erre tanítja őket, csak Ő az UI-hez vezető utat mutatja nekik, ami pedig nagyon hosszú. Több mindent megtanulhat még ezzel a technikával , ha kevesebb időt igénylő dolgokra fókuszál, mint azt Goku is tette az instant teleporttal.
,
Egyesítve 2019.09.24 20:29:09:
Jaeger írta:
Ha mondjuk 1 hétig bent maradnak az olyan mintha edzett volna 1 hónapot Goku.
Én is tudom, hogy az 21 nap csak kerekítettem. De a Dragon Ball világában 1 hónap edzésnek is nagyon kemény eredménye lehet. Vagy kitudja
Anno Friezanak is nem kellett vagy 3 hónap míg a Földre ért? Szóval egyelőre nem tudjuk mennyi idejük van Gokuéknak.
A legújabb, 53.-ik fejezet....
https://mangaplus...er/1004786
Egyesítve 2019.10.21 09:02:46:
Olyan csendben vagytok...!
Szerintem nem volt egy rossz fejezet , az a fickó eléggé Hitre hajaz , de a képessége azért aggasztóvá teszi a harcokat! A mesterséges eredetével kapcsolatban azt értem, hogy egy kicsit az Android saga hangulatával akarják fűszerezni a mostanit.Jacko a.régi, menekül,.amint veszélyt érez a kis mocsokja...
Kifejezetten tetszett Vegita tréningje a Yardraton! Pontosan nem neki való az ilyesmi, haláli volt ! Amúgy valamit nem értek már ezzel a kí-tréninges dologgal: Anno gyermek.korában Gokunak sem ment az ilyesmi, Karin( asszem így hívják a varázsbabos macskát) tanította meg rá,hogyan érzékelje mások jelenlétét. Mr. Popo is valami ilyesmi edzést tartott neki.
Gondolom ezért tartott eleve előrébb Vegitánál.
Na,.de Whis is éppen ezt teszi velük és Vegita ugyan úgy elérte a Blue szintet mint Goku, amihez tökéletes ki kontroll kell. Ámbár hamarabb kezdte ott Goku-nál, mégis egyszerre érték azt el... Ez logikából adódóan jelenthetné azt is , hogy azon idő alatt, amíg Goku oda nem ért, behozta ezt a lemaradását, viszont akkor most a yadrati nem.mondta volna neki, hogy rosszabb ebben mint Goku!
Nagyon kíváncsi leszek , mi jön ki Vegitából a végére, mert abban fejlesztik , amiben különösen gyengének tűnik. Szerencsétlen hogy szenved már...
Igazság szerint nem Karin tanította meg Gokunak, hogyan érzékelje mások jelenlétét, hanem ez a Choshinsui egyik "mellékhatása" volt úgymond, amin még maga Karin is meglepődött, de nem kötözködni akartam.
Ezt a Ki vagy "lélek" kontrollt, amit Pybara is mond, nem teljesen értettem én se, hogy hogyan és mire érti, de alapjában véve nem tudom elképzelni, hogy Vegita rosszabban tudná kontrollálni a Ki-jét, mint Goku. Én inkább a kicsapongó stílusára gondolok, arra, hogy türelmetlen, és ez meglátszhat a Ki kezelésében is, és ebben kell szerintem fejlődnie. De azért még 150 nap, azt nem tudom elképzelni. Addig Moro felfalja mind a 12 Univerzumot egyenként. Szerintem trükközik a yardrati és Vegita hamarabb készen lesz. Kb. egyszerre Gokuval, aki meg az Ultra Ösztönnel kapcsolatban fog valamire rájönni.
Ugrás a fórumra: |