Gyenge kifogás, szánj több időt a helyesírásra és szerkesztésre.
Amugy nem tudom. Lehet csak én vagyok így vele, de úgy érzem ez a Super kisebb korosztályt szólít meg, mint anno a Dragon Ball Z.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Gyenge kifogás, szánj több időt a helyesírásra és szerkesztésre.
Amugy nem tudom. Lehet csak én vagyok így vele, de úgy érzem ez a Super kisebb korosztályt szólít meg, mint anno a Dragon Ball Z.
A Super egyértelműen sokkal fiatalabb korosztálynak szól. Goku mintha egy 5 éves szintjére esett volna vissza mentálisan, régen is voltak komolytalan pillanatai, de nem ennyi, meg visszanézve is azért sokkal komolyabb volt, mint most.
Illetve kar leszakítások, a vér, láb és kar törések, hol vannak már? A Z ebben is sokkal komolyabb volt.
Látszik, hogy a készítők Vegitát is kiakarják emelni a storyban, Goku nekem most unszimpatikus lett, ellenben Vegitával aki elég nagy karakterfejlődést mutat jellemben.
Számomra a Super sosem fog felérni a Z szintjéhez.
Visszanéztem kb 100-200 alkalommal anno a sorozatot. A Superrel kb úgy vagyok mint anno a GT-vel
A sorozatra visszatérve! Szerintem a kis csillagharcost nem sok értelme volt behozni a sztoriba ha nem fog még szerepelni. Kicsit olyan Goku-Uub érzetem volt. (aki nincs itt sehol).
Vegitának kijárna a következő csatában a győzelem, habár eléggé furcsa az a technika amit a bérgyilkosunk használ.
Jó lenne ha valamilyen nem szokásos lezárása lenne a tornának.
SPOILER!!! ))
Monaka erőt gyűjt és megöli a pusztítás isteneit a mesterekkel és a torna résztvevőivel egyűtt és lelép a kristálygömbökkel!!!
Ugrás a fórumra: |