simán elképzelhető hogy azt tervezik kintről, hogy Alice megy egy - lehet hogy még fejlettebb - robottestbe. gondolom segíthetne a védelemben, mert a cliffhengeres befejezés után nem tartom lehetetlennek.
Sword Art Online (SAO)
Eleve akartak egy igazságos MI-t aki képes ölni! Aliz is ilyen vagy ő a kulcs a későbbiekhez.
Igen úgy néz ki hogy a 3. évadot kétfelé vették és kapott egy fél év pihenőt a folytatás. De ha valaki ilyet kérdez az azt bizonyítja hogy nem látta még a sorozatot, pláne az utolsó részt.
Ahhoz, hogy az SAO ne Fairy Tail legyen animálás szempontjából idő kell hozzá míg megcsinálják. Szóval nem tudom miért vagytok felháborodva mivel igy sokkal szebb az animáció meg minden. Meg manapság miből adnak le egyszere 52 részt ilyen minőségű animációval? Te is felvoltál háborodva Goku5 szóval ez egy öngól.
Szerintem Alice meg Kirito párosa nagyon jó szóval érdekes lesz látni, hogyan állnak talpra együtt.
igen kellemetlen a fél év kihagyás számomra is. viszont ha ez kell ahhoz hogy minőségi tartalmat kapjunk, felőlem oké! tényleg baromi király az animáció a sztori mellett (FT-ről nem tudok nyilatkozni, majd ha befejezik max gyors átpörgetem azt az elcseszett fanservice évadot).
jó látni hogy van fejlődés, és ami jó volt az első évadban (világépítés, sztori) és a 2.ban (karakterépítés), azt itt egybegyúrták és most már abszolút ez a kedvenc évadom, bár a fele még hátra van én bizakodó vagyok.
Binda azért csinálták meg igy nem pedig egybe mivel ez az arc elég hosszú nem mert ilyen kedvük volt
És ugye most támadni fognak a másik oldalról gondolom. Azt hiszem magyarul a sötét birodalomból? Erre akartak volna Kiritoék készülni gondolom az új évadban ez lesz a fő gondolat talán.
Most fejeztem be, de van pár dolog amit nem értek.
Szóval az a kard gólem vagy minek nevezzem, hogyan is működött/készült? Jól értettem, hogy 300 embert összesűrítették és az lett maga a gólem a fegyverei pedig a 300 ember szeretteiből készültek? és azért harcolnak, hogy megtaláljak a szeretteiket? vagy valaki magyarázza már el nekem.
Eugeo áttalakulását sem nagyon értettem.
Ugye az admin egy egy olyan helyre helyezte be a modult Eugeoba, ahol lyuk volt a memóriájában, így nem hiszem, hogy az a kristály az övé lett volna.
Lányegében 300 harcos legfontosabb (szeretteinek) emléke volt. Abból tevődött össze. Ezeket alakította át és adta a fegyverhez.
Nem hiányos helyre tette be, hanem ő maga vette ki (lásd 300 harcos emléke) és annak a helyére helyezte be a saját "programját".
De egy ember teljes lénye összes emléke szeretete többet ért. Lényegében egy ember saját feláldozása nem csak 1-1 fontos emléké.
Az a kristály elvileg Aliz emlékei, személyisége lehetett. (gyerek, fiatal énje)
Legalábbis az én értelmezésem szerint.
Üdv
Itt a legújabb évad előzetese enyhén spoileres:
De a grafika az valami lélegzet elállító:
https://www.youtu...L2TRub294w
Itt pedig az új előzetes. Jönnek az igazi gondok.
https://www.youtu...zPD0WSib0w
Dark Territory time
Akinek Kiritóból elege volt az örülhet egy kicsit, mivel most lepihent
De amikor igazán kellesz biztos vagyok benne, hogy magához fog térni és bezony ott van mindkét kard szóval reménykedhetünk még dupla kardos Kiritoban.
Alice és a lovagok biztos, hogy tartani fogják magukat elég sokáig.
És úgy nézz ki Alice is beleszeretett Kiritoba mint eddig az összes lány Szegény nem tudja, hogy ott van még Asuna.
Akit érdekel még készül egy játék ami jövőre jelenik meg...
https://www.youtu...92V9lu7sX0
Ez a játék előzetese, de aki nem fél a spoilertől ennek az előzetesnek van a végén egy jelenet ami az animéseknek is aktuális lesz.
A vörös hajú lány aki ebben a trailerben van nem lesz az animében ő egy játékbeli karakter csupán az ne téveszen meg.
Ugrás a fórumra: |