Mert ha nem prezentálom neked 10 percen belül, akkor mi lesz? Csúnyán nézel rám?
Elmondom, hogy működik ez a való világban. Megkapom a fordítást, lektorálom, majd megírom a hírszöveget is mert miért ne. Mindezt este, mert tudod, a felnőttek melóznak és nem nyelvtanról lógnak. A következő 10 percben pedig megiszom a kávémat, szóval egészség!
az h hobbi nem lehet kifogas mikor rengetegszer kunyeraltak nezoktol akik hulyek meg fisetek is erte ami ingyenes XD thehat ez igy mar oljan mintha munkajuk lenne reszt leforditani max 10p lehet ezzel meg sokatis mondtham szoval jobb ha ne is szoly hozza ha ennyire elvagytevedve ha tobb ember csinalya meg annyi se szoval errol ennyit XD
Fuh, na... Zorot se láttam jobban eltévedni még a mémek szintjén sem. Szerintem állj be az egyik csapathoz dolgozni, ezzel a mentalitással instant "siker" leszel.
Emberileg roppant nagy dolog bevallani, hogy "nem tudom", hogy tudatlanságot engedhetek meg magamnak. (Friedrich Nietzsche)
Mert ha nem prezentálom neked 10 percen belül, akkor mi lesz? Csúnyán nézel rám?
Elmondom, hogy működik ez a való világban. Megkapom a fordítást, lektorálom, majd megírom a hírszöveget is mert miért ne. Mindezt este, mert tudod, a felnőttek melóznak és nem nyelvtanról lógnak. A következő 10 percben pedig megiszom a kávémat, szóval egészség!
Te meg nyugodjál le, attól lenyugszol.
jaj bocsanat igazis en kerek elnezest a te kozeli 0 hozzaerteseddel lehet h igazat mondassz
a felnőttek melóznak és nem nyelvtanról lógnak.
annak kifelyezetten orulok h te jobban tudod mennyi idos vagyok es mit csinalok eppen XD
Hú hallod, nem te vagy a legélesebb kés a fiókban...
1. Ha támogatást kérnek, az se nem kötelező, se nem a feliratért van, hanem az oldal fenntartásáért. Ettől nem lesz kötelező munka, mert a támogatásokból nem utalnak ki "fizetést" a csapattagoknak, a csapatvezetők pedig az oldalba csatornázzák be a pénzt.
2. Ha te egy 25 perces epizódot 10 perc alatt lefordítasz, az max google fordító lesz. És de igen, több ember munkája kell hozzá.
3. Aki kettőnk közül el van tévedve, az te vagy. Elárulom neked, hogy évek óta én is fansubber vagyok. XD
Ha nem tetszik, tessék angolul nézni a Crunchytól, vagy keresni indán valami szutyok fordítást lektorálás és formázás nélkül, és a minőséget hagyd meg azoknak, akik még tisztelik és megbecsülik a minőséget. ^^
1. nem tudhatod valolyaban mire koltik azt a penzt de te azert jatszod a nagy okost
2.aki ert hozza az nagyon is letudja forditani normalisan google fordito nelkul
3.eggy jopar evve en is forditottam anime reszeket magamnak jo kerdes elhiggyem-e ezek utan amiket ide irtal
A nálam tapasztaltabbaktól kérek egy picike segítséget. Kb 2 hét alatt kivégeztem a már lefordítitt Attack on Titan részeket. Itt is nagyon köszönöm a munkátokat
Azonban így most nézni való nélkül maradtam. Persze a sokrészes több éve követett animék meg vannak, nézem is őket de kéne valami új amit záros határidőn belül meg tudok nézni. De az ilyen hentay jellegű semmiről sem szóló tucat animék nem köt le csak ideíg óráíg. Valami tartalmasabbat keresek ami szól.is valamiről, nem csak annyiról hogy gigakannákat rajzolnak minden női karakternek és a hős igaz nehezen de győz.
Tudnátok ajánlani valamit ami úgy effektív teljesen kész van? Mert imádtam a Titánt és mivel nem néztem meg hogy végíg meg van e így majdnem sírva fakadtam hogy a végső éved 3-dik része csak jövőre jön. Nagy anime kihagyás után vagyok így most nekem kb minden újnak számít.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy régi koreai sorozat, amihez végre tudtam szerezni jó minőségű videót. Felirat is van hozzá, csakhogy nem ehhez a videóhoz lett időzítve.
Van valamilyen időzítő program, amit ajánlanátok? Egy olyan, hogy ne kelljen minden sorát egyessével átpötyögnöm.
Előre is köszönöm!
Hali! Nem találtam sehol a kérdésem tárgyát, abban sem vagyok biztos hogy publikus de azért felteszem. Hány tagja van jelenleg az oldalnak és mennyi a napi látogatottság? Ha túl indiszkrét akkor ne hari viszont ha nem az akkor örülnék a válasznak.
Ami nem öl meg az mindig egy kicsit derűsebbé tesz!
Sziasztok.Vannak különleges Dragon Ball kártyáim,kb 1996 ban kaphattam őket.Honnan lenne érdemes megtudnom mennyit érhetnek?Elnézést ha rossz topicba írtam.
Van ez a Fate Stay Night sorozat. Jó sok cucc van benne, érdekesnek is tűnik. De valahogy nem tudok rájönni hogyan kellene megnéznem. Na persze nem a kiadás sorrendje érdekelne, hanem az 1. grál háborútól az utolsóig,
Esetleg ha valaki képben van a sorozattal kapcsolatban. Árulja el kérem!