A könyv az papírból készült, és úgy olvassa az ember, hogy kikapcsolja az elektromossággal működő eszközöket a környezetében, kivéve a lámpát. Minden más az nem könyv olvasás, hanem kockulás. Ha megakarod oldani a gondjaimat, megadom neked a számlaszámot, ahová a könyv árát utalhatod.
Az infókat meg köszi. Remélem Julie hugija tér majd vissza.
Én most olvasom Az Idő Kereke harmadik kötetét, Az újjászületett sárkányt. Kezdem egyre jobban megutálni az aes sedai-kat, pedig az első és második kötetben még nem tűntek ennyire unszimpatikusnak. Kegyetlenek az újoncaikkal. Mindenesetre jobban tetszik, mint az első két kötet. A biztonság kedvéért beszereztem még pár részt, csak hogy ki ne fogyjak belőle.
Én most olvasom Az Idő Kereke harmadik kötetét, Az újjászületett sárkányt. Kezdem egyre jobban megutálni az aes sedai-kat, pedig az első és második kötetben még nem tűntek ennyire unszimpatikusnak. Kegyetlenek az újoncaikkal. Mindenesetre jobban tetszik, mint az első két kötet. A biztonság kedvéért beszereztem még pár részt, csak hogy ki ne fogyjak belőle.
Én egyetértek az aes sedai-ok nevelési módszereivel. Kell a fegyelem a szakmához, na.
Valaki tudna nekem tapasztalatból írni a Fegyencedzés c. könyvről?
Ha csak a gyakorlatokra vagy kíváncsi, akkor nem érdemes megvenni, mert fenn vannak youtube-on, meg ezerfelé a neten. Ezen kívül arról beszél, hogy a régi erőemberek is ezeket a gyakorlatokat használták (meg a börtönről). Amit hasznosnak találtam benne, hogy leír plusz gyakorlatokat, ha már mindent tudsz és valami izgalmasabbra vágysz és vannak benne kezdő-haladó edzéstervek.
[img]http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2011/021/8/e/candle_jack_sign_by_tagoston16-d37our9.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Én egyetértek az aes sedai-ok nevelési módszereivel. Kell a fegyelem a szakmához, na.
A fegyelem egy dolog, de Nynaeve-en kívül nem hiszem, hogy nagyon fegyelmezni kéne őket. Elayne és Egwene is aes sedai-ok AKARTAK lenni, SAJÁT AKARATUKBÓL, így nem kéne velük bunkózni. Anélkül is elhárítanának minden akadályt.
Viszont ahogy Mat szétcsapta azt a két őrzőtanoncot egy bottal, az zseniális jelenet volt.
Valaki tudna nekem tapasztalatból írni a Fegyencedzés c. könyvről?
Vedd ki belőle a börtönromantikát a kitalált szerzőről, a súlyzós edzés fikázását és néhány egyéb csúsztatást és kapsz egy egész jól használható edzéstervet, amivel lehet fejlődni egy darabig (súlyzókkal szerintem gyorsabban, ha elsődlegesen izmosodni akarsz). A mesterlépéseket sem kell túl komolyan venni, a hatból kettő lehetetlen (legalábbis abban a formában, ahogyan a könyvben szerepel), három viszonylag könnyű és egy valóban nehéz, de teljesíthető.
Én úgy értettem,hogy van esetleg valaki aki bele is kezdett 1 edzéstervbe?Meddig jutott,mit tapasztalt,mit ért el vele fizikailag?
De azért kösz a válaszokat.
Viszont,összességében egész hűen követi a sorozat a könyvet. De, az Eros rész kifejezetten brutálisra sikerült. A köpködő zombikat miért kellett kihagyni a soriból...
Megtaláltam a Libriben és meg is rendeltem. Kár, hogy tegnap nem volt nekik készleten, mert bent voltam a westendben és egyben megvehettem volna mindkettőt. Így,majd valamikor a jövő kapom meg...
Az 5. könyvről van valami hír, hogy mikor jön magyarul?