Köszönöm.
[Naruto-Kun Projekt] Kaijuu No. 8 anime
Hali!
Teljesen őszinte leszek mivel olvasom nálatok a mangát és az időm kicsit szűkös így nem álltam neki az animének...
Kérdésem az lenne ad annyit (animálás,szinkron,háttérzene) hogy leüljön az ember és megnézze függetlenül attól hogy "manga tudása" van?
kazekagesama írta:
Hali!
Teljesen őszinte leszek mivel olvasom nálatok a mangát és az időm kicsit szűkös így nem álltam neki az animének...
Kérdésem az lenne ad annyit (animálás,szinkron,háttérzene) hogy leüljön az ember és megnézze függetlenül attól hogy "manga tudása" van?
A 4.részt is csak megkérdezni fogod, de megköszönni már nem? Mert látom az már nehezedre esett hogy legalább egy like-ot nyomj az előző kérdésed után megírt hozzászólásomra, de újra megkérdezni megtudod. Megjegyzem, pont ezekért nem akartam már animét formázni, mert feleslegesnek találom azt amin dolgozok 3 órát, addig is az áramot én fizetem, az időmet pazarlom, miközben megse érdemlik egyesek az időmet (Tisztelet mindig a kivételeknek). Viszont a csapat töredéke nagyon akarta, hogy csináljam, szóval ezért visszajöttem még egy körre.
Köszönöm a harmadik epizódot.
Kíváncsian várom Hibbant Kafka kalandjait.
Szerintem nyugodtan dúdolhatná vizsga közben nem csak a húszéveseké a világ.
Mire a többiek kórusban válaszolnák, hogy:
"Maga rég nem lesz a világon, mikor én még mindig csinálom."
Még egyszer mindent köszönök.
Ugrás a fórumra: |