Köszi a részt, és a gyors megás letöltést. Csinálok lekvároskenyeret, aztán beülök megnézni, hogy reggel hulla legyek
[Naruto-Kun Projekt] Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute! anime
Köszi a feltöltést!
Nagyon élem ezt az animét, imádom
Utoljára a jujutsu kaisen-t vártam ennyire hétről hétre, pedig rengeteg jó animével foglalkoztok.
Alexia mennyire lazán vette, hogy elrabolták. Jó volt olvasni a beszélgetését a vérlevétel közben. Igaz egy normálisabb gonosznak jobban örültem volna, akivel jobb párbeszédet tudott volna lebonyolítani, de ez sem volt rossz.
Köszi a részt!
Először csak néztem minek kellett ez a nagy pusztítás, főhősünk nem szokott csak így felxelni az erejével, általában kerüli a feltünést.
De aztán elmagyarázták, úgyhogy megértettem.
Bár nem tudom hogy a csaj felismerte-e megmentőjét, az nem jött át
Egyesítve 2022.11.10 20:47:01:
Köszönöm a feliratot!
A kedvenc elemem az isekai animékben, hogy hogyan hasznosítják a tudást amit előző életükben szereztek, főleg akkor érdekes, mikor egy technikailag fejletlenebb világban születnek újjá.
Örülök hogy itt is megjelenik ez, még ha csak említés szinten is. Árnyék-kun úgy teremtett egy gazdag és jövedelmező szervezetet, hogy nem is volt szándékában.
Sőt, még csak nem is tudott a sok pénzről eddig
Játsza itt a nagymenőt, de azért van szerencsétlen oldala is.
(Azért egy érmét elcsórt a végén )
Köszönet a fordításért!
Aszongya nem megy orvoshoz, mert kiderülne hogy nem sérült meg. Mekkora egy állat
De ahogy eljátsza a sérüléseket, azon szakadtam, még művért is adott hozzá, nagyon beteg
Pont így fog lebukni, hogy mindenkivel elakarja hitetni hogy mekkora mellékszereplő, és lebukik hogy egyébként meg mekkora tehetség. Már a diáktanács elnöke is kezdi tisztelni őt. Fordítva sikerült a terve.
Köszi a fordítást!
Remélem előbb-utóbb elfogynak ezek a felszínes, sablonos, harmatgyenge gonoszok, és jön valami nagyobb kihívás, amitől főhősünk is megizzad.
Ezek a típusú animék ott rontják el nálam, hogy nem jön méltó ellenfél a főszereplőnek, és a mellékszálak egy idő után már kevesek ahhoz, hogy élvezhető legyen a sztori.
Még a Shadow Garden többi tagja is érdekesnek tűnik, de ők meg alig szerepelnek.
pancsa26 írta:
...azért a főszereplőnk sem teljesen komplett! Arra hajtani hogy minél tőkeletesebb mellékszereplő legyen mindenki előtt, eszméletel
Ugrás a fórumra: |