köszönöm szépen az új rész fordítását!
[Naruto-Kun Projekt] Spy x Family anime
Köszönöm a munkátokat!
Ez a rész igazán elegáns volt!
Imádom ezt a családot! Vagy már nem elegáns hanem félelmetes!? Milyen jó kis vizsgák voltak! És még saját állatseregük is van. Tényleg azt hittem az is a vizsga része.
Csak a nő a legjobb! Ahogy leteríti azt a tehenet! Jó volt! Na és az a sok átöltözés egy szempillantás alatt a nyílt udvaron!
Nem kétséges hogy a szezon legjobb animéje!
Köszi a munkát!
Első hozzászólásom az animénél, mert sok kételyem volt a művel kapcsolatban. Viszont a mostani fel tette a pontot az i-re. Egyértelműen a szezon legjobbja! Ritka kincs egy anime, ami ilyen érzelemvasúton viszi végig a nézőt néhány rész alatt! Szerintem hamarosan követi majd a 2. évadja is, mert végre egy stílus, ami valamelyest elüt a jól megszokott részeken keresztül tartó érzelmi skálától és e helyett ilyen "jumpscare" szerűen megváltozik a hangulat valamilyen irányba, majd vissza a főszálra. Ez a kiszámíthatatlanság nekem nagyon tetszik. A végefelé annyira magával ragadott az egész, hogy el is felejtettem azt, hogy a történet szerint egy szuperkémről van szó, aki minden küldetést teljesít, ezért elkezdtem izgulni, hogy jó véleménnyel legyenek róluk a bírák és felvételt nyerjenek.
Ilyen egy jó kezdés az animesorozatok színpadján, habár még a 6-8-ik rész mindig vízválasztó, sajnos volt nem egy, ami ennyi rész után elindult a leejtőn. Habár itt van merre megindulni és rengeteg háttérsztori van, ami rendkívűl érdekes, csak a minőség ne menjen a hírnév rovására. Ilyen téren jobb a ritka forint, mint a sűrű fillér...
A legszebb az egészben, hogy úgy megkedvelték egymást hogy nem is tudnak róla.
Mindketten úgy vannak vele még mindig, hogy csak a küldetés miatt, meg saját érdekből vannak együtt, pedig élvezik az együtt töltött időket, és a Kém is meg a bérgyilkos is elintézne bárkit aki megsiratja szegény kislányt
Ugrás a fórumra: |