Köszönöm az egész dupla szezonos munkátokat vele!
Most kezdek akkor végre hozzá. Már vártam.
[Naruto-Kun Projekt] Ousama Ranking anime
Köszi a fordítást.
Szerencse hogy én is megvártam az összes részt, kb 1 hét alatt végig néztem
Izgalmas volt, nagyon örülök hogy még gyártanak ilyenfajta történeteket. Amin lehet izgulni, nevetni, és tud újat mutatni.
Süketnéma főszereplőt csinálni elég furának tűnt eleinte de gyorsan hozzá szoktam.
Nagyon király hogy foglalkoztok ilyen animékkel is. Köszi még egyszer
Köszi az egész évadot, anno belekezdtem, de mostanában jöttem csak hangulatba (ami valahogy tényleg kell hozzá), és gyorsan le is daráltam a fennmaradó részeket. Tavasszal meg jön hozzá még valami (talán OVA?), ha minden igaz.
Egyesítve 2023.04.16 13:44:25:
Köszi, hogy a specialt is elhozzátok. Jobban örültem volna, ha ez nem akkor játszódik, mint az eredeti sztori, hanem pillanatképeket hoznak az utána lévő történésekből, de attól még aranyos, jó lesz ez így is. És hát egy Kage szintű barát mindenkinek jól jönne
Salvtor írta:
Kösz a részt, de nem értem mért nosztalgiával kezdték a története a gyártók ahelyett, hogy az előző évad vége utáni eseményeket és vissza emlékezést felesbe mutatták volna 2 rész alatt.
A special évad első része nagy csalódás. Ha egy mellékszál filmet vagy egy 3 részes mini sorozatot kapunk azt ajándéknak vesszük. Tudjátok azokra gondolok ahol megmutatják a szereplőket fürdőruciban. De egy egész évadra való filler... Remélem, hogy még villant valamit a sorozat.
Advud írta:
A special évad első része nagy csalódás. Ha egy mellékszál filmet vagy egy 3 részes mini sorozatot kapunk azt ajándéknak vesszük. Tudjátok azokra gondolok ahol megmutatják a szereplőket fürdőruciban. De egy egész évadra való filler... Remélem, hogy még villant valamit a sorozat.
Köszönöm hogy viszitek ezt a specialt! Engem annyira nem zavar, hogy kapunk egy évadnyi plusz kiegészítést ehhez az egyedi képi világgal rendelkező animéhez, bár meglehetősen furcsa megoldás. Gondolom olyan okai is lehetnek, hogy fent tartsák a hype-ot körülötte, addig, amíg lesz elég anyag a mangában hogy jöjjön belőle a következő évad.
Vidi írta:
Bocsi ha rossz helyre írok, a speciálhoz mikor jönnek új részek ?
Ugrás a fórumra: |